سلام.نقل قول:
شدنش میشه اما آپدیتش رو از کجا پیدا کنم ! :d
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.نقل قول:
شدنش میشه اما آپدیتش رو از کجا پیدا کنم ! :d
از اینجا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خودم ازش سردر نیاوردم>
نرم افزار ابدیت همشون تو این سایت هست.
مثلا Easy AMI UEFI BIOS Modding: new: UBU v1.1.6
Download the latest version of the "UBU" tool from [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (developer's link) or [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (Forum link).
Update Option ROM, EFI – modules in AMI UEFI Aptio BIOS. *For 6/7/8 Intel Chipset’s
بله دوست عزیز میدونم. اما برای مادربوردهای قدیمی که Legacy هستند هیچ آپدیتی وجود نداردنقل قول:
دوست من ، بعد از انجام آموزش بالا هنگامی که میخوام آپدیت رو از طریق بایوس انجام بدم پیغام Security Verification Failed میده !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از طریق ویندوز و برنامه AI Suite سعی کردم آپدیت کنم تا 100 درصد رفت و ازم خواست که ریست بدم . سوالم اینه که آیا اگر بایوس آپدیت میشد نباید تنظیمات بایوس ریست تو دیفالت میشد ؟ از کجا میتونم بفهمم که فریمور ساتا تغییر کرده ؟
سپاسگذارم .
سلام دوست عزیز.نقل قول:
معمولا قبل از آپدیت بایوس باید تنظیمات بایوس رو Default کرد. شما اگر با دقت تمام مراحل رو انجام داده باشید فریمور ساتا آپدیت میشود.
برای اینکه بقهمید فریمور آپدیت شده کافیه بایوسی که آپدیت کردید رو با MMTool باز کنید و رام ساتا رو استخراج کنید و با یک ویرایشگر Hex فایل رام رو باز کنید و نسخه فریمور را ببینید
فیلم آموزشی مشاهده نسخه فریمور ساتا: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون اما من مراحل رو درست انجام دادم و بایوس رو ادغام کردم و آماده کردم مشکل من مرحله فلش بایوس جدید هست که ارورSecurity Verification Failed میده و اجازه فلش بایوس جدید رو نمیده !
سوال دوم من این بود که چطور میتونم بفهمم ورژن فریمور کنونیه که روی دستگاهم هست چنده ؟
اون فیلم آموزشی رو دانلودکنید و طبق آموزش مراحل رو انجام بدید تا نسخه ساتا رو ببینیدنقل قول:
دوست من ممنونم من اون فیلم رو دیدم اما مشکل من چیز دیگه ایی هست ! در اون فیلم شما نشون میدید چطور ببینیم ورژن ساتای داخل بایوس دانلود شده چند هست اما من میخوام ورژن ساتای بایوس حال حاضر روی سیستمم رو بدونم ! در واقع میخوام مطمئن بشم که فریمور ساتای من آپدیت شده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما بایوس رو با نرم افزار AI Suite II رو سیستم ذخیره کنید سپس از همین روش ببینید چه نسخه ای هستنقل قول:
ممنون واقعا اما متاسفانه AI Suite من گزینه Save نداره !