با سلام من با پردازنده فونوم با کولر دوهسته ای برا استفاده روزانه رو ولتاژ 1.54 در فرکانس 4000 مگاهرتز 100 درصد پایدار کردم.اما زیر تست های سنگینی مثل AMD Over Drive دماش صعودی بالا می رفت.در کل تو گیم و نرم افزار های دیگه دماش از 65 بالاتر نمی رفت.
رضا جان ولی برا بنده ولتاژ دیفالت NB 1.2 هست چه جور شما می گید بیش از 1.2 واتاژ ندیم؟
الانم که تا 4300 اورکلاک کردم به ولتاژ 1.6 دادم به CPU و ولتاژ 1.325 دادم برا CPU NB در فرکانس2620 و0.1 به HT ولتاژ دادم در فرکانس 2400 و 0.40 ولتاژ اضافه هم به خود NB دادم.
تست super_pi_mod رو هم در 16.6 ثانیه پاس می کنه.
البته تو این فرکانس برا استفاده روزانه!!!:d
در کل فرکانس بالای 2400 و ولتاژ بیش از 1.25 رو برا کسانی پیشنهاد می کنم که خنک کنندگی یا تهویه کیسشون خیلی مناسب باشه و مادربردشون داری خنک کننده ی تغییر فاز روی ماسفت هاش و مدار تغزیه CPU باشه در غیر این صورت به مادربرد فشار زیادی وارد می شه.
توصیه می شه که کسانی که مادربردشون روی پل شمالی داری هت سینگ هست از یک فن به صورت مکنده برای خنک کاری اون بخش استفاده کنن.
این رو هم بگم که بالا بردن فرکانس NB درد سر زیادی داره که تنها کار این فرکانس بالا کاهش چشمگیر Latency(تاخیر رم) هستش.
پس برای اورکلاک سیستم زیاد به بالابردن فرکانس این بخش توجه نداشته.
درکل منکر تاثیر افزایش فرکانس NB هم نیستم ولی تاثیرش به اندازه اورکلاک CPU زیاد قابل لمس نیست.
فرکانس خوب این بخش برای استفاده روزانه همون 2200 تا 2400 رو ولتاژ 1.225هستش.
بازم سوالی بود من یا دوستان در خدمتیم.