فایرفاکس سیستم عامل برای گوشیها ارائه کرده
موزیلا طی کنفرانس خبری خود حضور سیستم عامل فایرفاکس برای گوشی های هوشمند را به طور رسمی اعلام کرد. همچنین آنها اعلام کردند که با 18 اپراتور، کمپانی کوالکام و چهار سازنده گوشی هوشمند (هواوی، ZTE، ال جی و آلکاتل) به توافق برای همکاری دست یافته اند. هدف از ساخت سیستم عامل فایرفاکس، ارائه سیستم عاملی اپن سورس بوده است تا توسعه دهندگان وب بتوانند ابزار ها و نرم افزار های خود را به راحتی برای آن طراحی کرده و روی فروشگاه فایرفاکس قرار دهند.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سیستم عامل فایرفاکس از نرم افزار های ساخته شده بر اساس HTML 5 استفاده کرده و بیشتر برای بازارهای نه چندان حرفه ای و Entry Level در نظر گرفته شده است. در حال حاضر نرم افزار های مختلفی از جمله نرم افزار های مخصوص شبکه های اجتماعی، چند بازی از کمپانی EA و نقشه HERE نوکیا در این فروشگاه وجود دارد. از بابت امنیت و حفاظت از اطلاعات نیز با چیزی مشابه مرورگر وب فایرفاکس روبرو خواهیم بود.
همزمان با معرفی این سیستم عامل دو گوشی One Touch Fire محصول آلکاتل و ZTE Open نیز معرفی شدند. گوشی One Touch Fire ابتدا در چین و امریکای لاتین عرضه خواهد شد و سپس به بازار اروپا (ابتدا در لهستان) نفوذ خواهد کرد. این گوشی از پردازنده ی گیگاهرتزی در کنار 256 مگابایت حافظه RAM، دوربین 3.2 مگاپیکسلی، 512 مگابایت حافظه ذخیره سازی قابل افزایش و صفحه نمایش 3.5 اینچی استفاده میکند. گوشی ZTE Open نیز امکاناتی مشابه با Alcatel One Touch Fire دارد. کمپانی های هواوی و ال جی نیز اعلام کرده اند که به زودی گوشی های هوشمند خود مجهز به این سیستم عامل را به بازار عرضه خواهند کرد.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منبع: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]