نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر .........@};- @};-
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر .........@};- @};-
سلام و خسته نباشید من میخوام اگه بشه geforce 9500 gt 1gb ddr2 رو مود بزنم فقط چند تا سوال برام پیش اومده
اصلا ارزششو داره و تغییر محسوسی میکنه ؟
و سوال دیگه اینکه برای ولتاژ معمولا تا چقدر میتونم ولتاژ رو بالا ببرم ؟
اگر بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pipo9 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر عزیز . از نظر بنده ارزش نداره . چون ولت مود سخت افزاری بیشتر برای رکورد زدن استفاده میشه و برای استفاده روزانه ممکن نیست چون با افزایش ولتاژ , افزایش دما هم همراه هست و شما باید از خنک کننده قوی استفاده کنید .
با تشکر @};-
سلام ببخشیدیه سئوال اماتوری:
این ولت مودبه چه منظوری انجام میشه؟
ازادکردن افزایش وتغییرولتاژقسمتهای مختلف کارت گرافیک؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعضی از کارتها رو نمیشه به صورت نرم افزاری ولتاژ داد , اگرهم بشه به صورت محدود هست با انجام ولت مود سخت افزاری میتونید ولتاژها را به صورت نامحدود اعمال کنید .
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-@};-
خب من کارت گرافیکم به صورت نرم افزاری میشه ولتاژهسته گرافیک وچیپ مموری کنترولر روافزایش دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس دراینصورت گرافیکم نیازی به ولت مود نداره؟
باتشکر
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه میتونید با نرم افزار افزایش بدید , خیر . احتیاجی نیست .;)
@};-
ببخشید دوستان من یه گرافیک جی تی ایکس 650 ایسوز دارم مدل یک گیگ تک فن از اونجایی که ولتاژ رو به صورت نرم افزاری نمی شه دستکاری کرد وقتی که فرکانس هسته رو از 1200 بالاتر می برم متاسفانه کم میاره در نتیجه می خواستم ولت مودش کنم حالا می خواستم ببینم تاثیر زیادی داره بشینم روش کار کنم یا نه در حدی می خوام باشه برسه به 1300 و یا بالاتر از لحاظ خنک کنندگی هم می تونم یه چند تا تکه مس گیر بیارم و به طریقی حالا آی سی و چوک های اون طرف رو خنک کنم (چون سیتنک از چوک ها فاصله زیادی داره و توی همین حالت عادی به سختی حرارتشو دفع می کنه اما باز میشه یه کاریش کرد درباره اش فک کردم فقط می خواستم ببینم این زحمت و اینا اثری براش داره یا نه سه ساعت بشینم روش کار کنم آخرش از 1200 بشه 1240 و رسما مجبور شم بکوبونم به دیوار)
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل دقیق کارت + لینک رو قرار بدید .
اول از همه باید مطمئن بشید که با نرم افزار قابلیت ولتاژ دهی ندارید سپس اقدام به ولت مود سخت افزاری بکنید .
از چه نرم افزاری استفاده کردید؟
بنده اصلا" ولت مود سخت افزاری رو برای ایر کولینگ پیشنهاد نمیکنم عزیز . مسلما" با کور 1200 هم دمای هسته کارت بسیار بالا میره چه برسه به 1200+ .
شما نرم افزار GPU-Z رو باز بزارید و روی همون فرکانس 1200 یه تست پایداری اجرا کنید تا ماکزیمم دما رو مشاهده کنید .
با تشکر@};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با خود جی پی یو توییک ایسوز که اصلا نداره قابلیت تنظیم ولتاژ با msi afterburn و evga هم تست می کنم ولتاژ میده ولی بعدش از ست کردن بر می گرده سر جای خودش
اتفاقا روی 1200 وقتی فن 10 درصد بعد از یه نیم ساعت حدود 60-65 درجه میشه وقتی فن رو به 40 درصد می رسونم زیر 50 می رسه دیگه برسونم فن رو به 80-90 می رسه زیر 45-40