سلام آقا عرفان عزیز
ببخشید وقتی روی پروفایل راست کلیک می کنم و ادیت رو میزنم این ارور رو میده!
بعد با notepad ادیتش کردم اما ولتاژ هیچ تغییری نکرد!:(
همه ی مراحل رو هم مو به مو اجرا کردم.
مشکل چیه؟!:(
با تشکر@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آقا عرفان عزیز
ببخشید وقتی روی پروفایل راست کلیک می کنم و ادیت رو میزنم این ارور رو میده!
بعد با notepad ادیتش کردم اما ولتاژ هیچ تغییری نکرد!:(
همه ی مراحل رو هم مو به مو اجرا کردم.
مشکل چیه؟!:(
با تشکر@};-
سلام رضا جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا در مورد ویندوز 8 نمیدونم چرا این ارور را میده ! خیلی عجیبه !
در مورد ولتاژ هم مودل کارت گرافیکتون چیه ؟ من با ولتاژ مشکلی ندارم و الان هم دارم استفاده میکنم روی ولتاژ 1.25 و فرکانس GPU: 990 و Memory: 1250 من مشکلی نداشتم حتما مشکل از ویندوز 8 هست.
آقا رضا من هیچ مشکلی ندارم باهاش و راحت ادیت میشه و میشه بازش کرد ، ویندوز هم 8 هستش ، همونطور که آقا عرفان فرمودن احتمالآ مشکل از ویندوز
آقا عرفان یه مشکلی هستش که من فعلآ دست نگه داشتم برای ادیت
همونطور که شما فرمودید باید عدد value جلوی Want=2 رو تغییر داد تا ولتاژ اظافه اعمال بشه ولی توی عکس زیر عدد value جلوی want=2 صفر هستش و مقدار ولتاژ اصلی جلوی want=0 نوشته شده .
حالا من اگه عدد value جلوی want=0 رو تغییر بدم ولتاژ اظافه اعمال میشه یا نه ؟
جواد جان بایوس کارت رو آپلود کن یه بررسی بکنم ببینم مشکل از کجاس ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا عرفان ، کارت مال خودم نیست ، مال خودم که 5770 هستش راحت تونستم ولتاژو افزایش بدم و هیچی مشکلی پیش نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کات 4670 مال یکی از رفیقام هست ، میشه ولتاژ این کارتم افزایش داد دیگه :d
بفرما این بایوس
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی خیلی لطف می کنید آقا عرفان ، یه دنیا ممنون
@};-
خواهش میکنم عزیزم @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از دست این سری 4000 :دی شما همون خط اول که 1.250 هست ویرایش کنید چون این مدل کارت همه فرکانس هاش با این ولتاژ کار میکنه. تست کن نتیجه رو اعلام کن ببینیم چی میشه :دی :d
جواد جان ویندوز من هم که مثل شما 8 هست که و build 9200 و هر چی آپدیت برای ویندوز اومده الآن نصبه!حالا هیچ طوری نمی شه کاریش کرد؟نقل قول:
سعی کردم از safe mode بالا بیام ولی windows 8 هر چه قدر F8 زدم هیچی نمی شه و ویندوز بالا میاد!مگه ویندوز 8 سیف مود نداره؟!
ای خدا ... عجب اشتباهی کردم ویندوز 7 نازنینو پاک کردم به جاش ویندوز8 رو نصب کردم!:|
آقا رضا اشتباه نکن ، ویندوز 8 ویندوز خیلی عالی ایی هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون مشکل هم من فکر می کنم که شما نوشتی build 9200 ، آیا ویندوز شما اکتیوه ؟
فکر می کنم که مشکل از همینجا باشه
برای safe mode هم طبق آموزش زیر برید تا بره تو safe mode
اول کلید های ترکیبی WIN+R رو بزن و سپس در پنجره ی RUN تایپ کن msconfig
تو پنجره ی جدید باز شده برو تو تب boot و بعدش تیک گزینه ی Safe Boot رو بزن و سیستم رو ریستارت کن تا توی safe mode بوت شه
فقط یه نکته اینه که با این روش ویندوز همیشه به حالت safe mode بوت میشه ، برای اینکه به حالت طبیعی بوت بشه باید راه های بالا رو برید و بعدش تیک گزینه ی Safe Boot رو برداری و بعدش یه دفه سیستمو ریتارت کنی تا به حالت طبیعی بوت بشه .
سلام واقعا ممنون که این راهنمایی رو کردید 2 تا سوال داشتم
یکی اینکه در همون پروفایل زیر تنظیمات ولتاژ هسته ولتاژ مموری رو هم داده که برای من همش صفر زده میشه این ولتاژ رو تغییر داد؟
دوم اینکه ولتاژ دادن به معنی اینکه در اورکلاک سیستم پایدار میشه؟
سلام و عرض ادب عرفان جان
واقعا عالی بود یه سوال فنی این روش برای کارتهایی هم که ولتاژ قفل شده(منظور کارتهایی هست که هیچ چیپست کنترلر ولتاژی برای اعمال ولتاژ ندارن ) هم جواب می ده
کارت بنده 5850 toxic ادیشن هست کارت بنده ولتاژش رو 0.9X قفل هست و برای اعمال فرکانس بالاتر از 980 باید ولتاژ اضافه بشه یا دما رو بشدت بیارم پایین وگرنه بالاتر از این فرکانس تو تستها ناپایداری داره