قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 3 از 38 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 376
Like Tree197Likes

موضوع: بررسی مشکلات و درخواست راهنمایی برای اورکلاک حافظه اصلی(Ram)

  1. #1
    OCH Member
    SenatorPC آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    یاشاسین تبریز یاشاسین تراختور
    نام واقعی
    امید
    سن
    32
    نوشته ها
    246
    تشکر شده 1,134 بار در 225 پست
    SenatorPC آنلاین نیست.

    بررسی مشکلات و درخواست راهنمایی برای اورکلاک حافظه اصلی(Ram)

    با سلام

    دوستان عزیز میتوانند مشکلات به وجود امده در اورکلاک حاظه اصلی رو در این تاپیک مطرح کرده و از راهنمایی بقیه دوستان برای برطرف کردن مشکل و چگونگی اورکلاک حافظه اصلی استفاده نمایند .




    اولین سوال رو هم خودم میپرسم :

    دوستان من رم های خودمو عوض کردم و اینو خریدم :
    G.skill Ripjaws X 2x2GB 1600MHz cl8
    حالا میخواستم اورکلاک کنم !
    ولی هر کاری کردم اور نشد !
    مشخصات سیستم هم تو امضا هست .
    به نظر دوستان مشکل از چیه ؟
    میتونه از بایوس باشه ؟
    من به این صورت ولتاژ هارو افزایش دادم :
    CPU V : 1.45
    CPU NB V : 1.35
    Memory V : 1.65
    NB V : 1.3
    HT V : 1.3
    حتی ولتاژهارو بیشتر از اینا هم بردم ولی بازم روی 1800 cl10 روشن نشد !
    میخواستم بدونم که مشکل از چیه !
    ویرایش توسط XoMa : 13th September 2012 در ساعت 11:31 AM دلیل: ویرایش عنوان تاپیک
    Aliover likes this.


    Motherboard : Asrock 870 Extreme 3 R2.0 Processor : AMD Phenom II X2 565 Unlock to X4 B65
    Main Memory : KingSton HyperX 10th Anniversary 2x4GB 1600MHz CL9 Graphics Card : Zotac GTX650ti Boost
    Cooling : Thermalright True Black 120 Power Supply : Memonex Gaming Series 600w
    ¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
    \¸.¤ ♥Azərbaycan♥ ¤
    .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.

  2. 20 کاربر بابت این ارسال مفید از SenatorPC تشکر کرده اند:

    Aliover (9th March 2013),arman_kad (13th September 2012),Behnam_2337 (13th December 2012),Blue Rose (13th September 2012),Don_Corleone (18th June 2013),ErfanDL (9th October 2012),Mehdi_FXX (29th August 2013),mohammad72 (16th January 2013),morteza.p (7th January 2013),musanggt (22nd October 2013),Nemesis6 (2nd November 2014),Olesius (13th December 2012),payamhetfild (28th September 2013),Reza Y (30th December 2013),saeid72 (13th December 2012),sapple (7th November 2012),SETIZEN (16th January 2013),sMohammad (16th December 2012),The Joker (13th December 2012),TRIDENT (22nd February 2014)



  3. #21
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام واقعی
    احمد
    سن
    32
    نوشته ها
    83
    تشکر شده 596 بار در 88 پست
    ahmaden آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ialii نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان.
    سیستم من این هستش:
    Asrock exreme4 gen3
    3570k
    Gskill ripjawsx 1600 cl6
    برای اینکه مادربردم Ivy bridge رو ساپورت کنه می بایست
    بایوس رو آپدیت میکردم و این کار رو کردم.
    الان منم مثل این دوستمون نمی تونم cpu رو از 4200 به بالا و
    رمها رو از 9-9-9-24 پایینتر پایدار کنم.حتی جالبه که روی xmp
    هم پایدار نمیشه...
    سلام ،
    مطمئن هستید روی xpm پایدار نیست ؟
    ولتاژ و فرکانس cpu رو روی حالت استوک بزاید و پروفایل xpm ست کنید ( اگه میشه یه شات از پروفایل بزارید)
    و یه بنچمارک با intel burnt test بگیرید ببینید پاس میشه یا نه.
    atisoc0936 likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ahmaden تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (12th December 2012),Hamedy12 (13th December 2012),Olesius (13th December 2012),saeid72 (13th December 2012),The Joker (13th December 2012)



  5. #22
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    سن
    41
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 187 بار در 34 پست
    saeid72 آنلاین نیست.
    با سلام
    یه سوالی برای من پیش اومده
    رم من دقیقا اینه
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ولتاژ رم روی فرکانس 1600 گفته 1.65 هستش
    وقتی من بدون اور فقط رم رو میزارم روی 1600 ولتاژ هم میره روی 1.65 وقتی با دو برنامه amd over و aida64 نگاه میکنم
    ولی وقتی برای اورکلاک ضریب پردازنده میارم پایین و فرکانسشو میبرم بالا توی بایوس جای 1333 میشه 1667 که من رو همین میزارم اخریشم که 2000 میشه تایمینگم کم میکنم روی 8 8 8 22 و سیستم پایداره اما در اون دو برنامه ولتاژ رو 1.59 نشون میده!! یعنی مثل فرکانس 1333
    حالا سوال من اینجاس کار درست کدومه اینکه خودم دستی ولتاژ ببرم روی 1.65 یا روی همین 1.59 بزارم باشه؟
    با تشکر


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  6. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از saeid72 تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (13th December 2012),Olesius (13th December 2012),Osuk (13th December 2012)



  7. #23
    Retired Moderator
    Behnam_2337 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    بهنام
    نوشته ها
    677
    تشکر شده 6,279 بار در 489 پست
    Behnam_2337 آنلاین نیست.
    سعید عزیز

    درخصوص قرائت ولتاژ و یا دمای قطعات خیلی به نرم افزارها نمیشه اطمینان کرد. اینکه روی رم نوشته 1.6 منظور ولتاژ تست شده و ایمن حافظه (Tested Voltage) هست و ولتاژ اصلی چیپهای این حافظه (SPD Voltage) در واقع 1.5 ولت هست. پس شما باید بصورت دستی هم فرکانس رو روی 1600 و هم ولتاژ رو روی 1.65 قرار بدید.
    اما این داستان برای زمانیه که شما فرکانس Front Side Bus رو افزایش نداده اید. هنگام اورکلام پردازنده، زمانیکه FSB رو افزایش میدید فرکانس حافظه ها هم افزایش پیدا میکنه.
    اگر هدف شما اورکلاک پردازنده هست، می تونید فرکانس حافظه ها رو پایین ست کنید تا با افزایش fsb با ناپایداری سیستم روبرو نشید. باید فرکانس حافظه ها رو به مقداری کاهش بدید که در حداکثر فرکانس پایدار FSB، فرکانس حافظه ها از 1600 مگاهرتز بالاتر نره (البته این حافظه رو می تونید تا فرکانس 1800 مگاهرتز هم اورکلاک کنید).

    درخصوص ولتاژ، شما در بایوس نسبت به افزایش ولتاژ حافظه ها اقدام کنید و حتماً بصورت دستی ولتاژ رو روی 1.65 بذارید. گزینه هایی که در اورکلاک حیاتی هستند رو حتماً بصورت دستی ست کرده و از حالت Auto خارج کنید.

    برای افزایش پرفورمنس حافظه ها هم می تونید تایمینگها رو کاهش بدید. چون افزایش فرکانس حافظه ها خصوصاً DDR3 در کارایی افزایش محسوسی ایجاد نکرده و بیشتر باعث ناپایداری میشه. اما کاهش تایمینگها می تونه علاوه بر استیبل شدن سیستم (هنگام اورکلاک پردازنده)، افزایش محسوس کارایی رو برای شما به ارمغان بیاره.
    کاهش تایمینگها بیش از حد مجاز هم در اکثر مواقع نیاز به افزایش ولتاژ حافظه ها داره که این مهم رو فراموش نکنید. ضمناً مراقب به فشار به کنترلر حافظه پردازنده خود نیز باشید.
    موفق باشید.


    Motherboard : ASUS 970 FX Processor : Phenom II X2 555
    Main Memory : 2x2 GB Crucial Ballistix Tracer 1333MHz Graphics Card : Gainward 8800GT 256 Bit / 512MB DDR3
    Cooling : Cooler Master Hyper TX3 Power Supply : 580W Green
    ********************************************
    ذکات علم و دانش، آموختن آن به دیگران است
    .

    ********************************************

    قوانین و اساسنامه وبسایت تخصصی اورکلاکینگ هیروز


  8. 11 کاربر بابت این ارسال مفید از Behnam_2337 تشکر کرده اند:

    ahmaden (13th December 2012),DNB (7th June 2013),ErfanDL (13th December 2012),Hamedy12 (13th December 2012),Hamed_Classic (13th December 2012),morteza.p (13th December 2012),Olesius (13th December 2012),Osuk (13th December 2012),Rezasam1 (13th December 2012),saeid72 (13th December 2012),The Joker (13th December 2012)



  9. #24
    Retired assistant
    sMohammad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    سید محمد
    نوشته ها
    289
    تشکر شده 2,024 بار در 241 پست
    sMohammad آنلاین نیست.
    سلامیه سری سوال دارم درباره ی رم، با CPUZ عکس گرفتم کنارشون علامت قرمز زدم:
    [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]
    برای رم گاهی چهار تا عدد مینویسن بینشون هم خط فاصله اس مثلا 13-10-15-20، این، داشتانش چیهB-)؟چرا وقتی SLOT1 رو انتخاب میکنم دو تا ستون JEDEC داره ولی برای SLOT2 یه دونه؟تو عکس اول، یا هر جایی، کلا، وقتی واحد، CLOCK هست، هر چی بیشتر باشه بهتره یا هر چی کمتر باشه!؟وقتی بلو اسکرین میاد، باید ولتاژ رم رو بالا ببرم یا سی پی یو یا هر دو؟سوال ها بسیار است کم کم برا هموش وقتتونو میگیرم:D
    ویرایش توسط sMohammad : 13th December 2012 در ساعت 05:44 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از sMohammad تشکر کرده اند:

    ahmaden (13th December 2012),Behnam_2337 (13th December 2012),Hamedy12 (13th December 2012),morteza.p (14th December 2012),Olesius (13th December 2012),Osuk (13th December 2012),Rezasam1 (13th December 2012),The Joker (13th December 2012)



  11. #25
    Retired assistant
    The Joker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    مشهد
    نام واقعی
    محمد جواد
    نوشته ها
    775
    تشکر شده 7,070 بار در 737 پست
    The Joker آنلاین نیست.
    سلام داداش محمد عزیز
    ببین عزیز اون عددایی که پشت سر هم می نویسن مثلآ 9-9-9-24 ، اینا تایمینگ رم هستن .
    اون ستون های jedec هم بستگی به رم داره و یه سری فاکتور های مادربرد هم درش دخیله ، شرمنده زیاد در این باره چیزی نمی دونم : دی
    تایمینگ رم هم هرچی پایین تر باشه بهتره ( همون clock ها ) ، البته در رم های ddr3 و رم های قبلی تامینگاشون عملآ پایین هست .
    بلو اسکرین اومدن هم علت های مختلف و زیادی داره ، اگر رم رو اورکلاک نکردید ، پس علت بلو اسکرین اومدن به رم مربوط نمیشه ولی اگه اورکلاکش کردید ، بله علتش رمه .
    ولی علت بلواسکرین تنها در رم خلاصه نمیشه و خیلی علت های دیگه ایی داره ، وقتی بلو اسکرین میاد اگر شما نگاه کنید پایین صفحه علتش رو نوشته .


    ویرایش توسط The Joker : 13th December 2012 در ساعت 05:57 PM
    Rezasam1 and atisoc0936 like this.


    Motherboard : ECS A785GM-AD3 Processor : AMD Athlon II X4 635
    Main Memory : 2x2GB Geil+Kingmax Graphics Card : AMD Radeon HD 7770 GHZ Edition
    Cooling : DEEPCOOL Gammaxx 300 Power Supply : Green GP580B

  12. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از The Joker تشکر کرده اند:

    ahmaden (13th December 2012),atisoc0936 (13th December 2012),Behnam_2337 (13th December 2012),morteza.p (14th December 2012),Olesius (13th December 2012),Osuk (13th December 2012),Rezasam1 (13th December 2012),sMohammad (13th December 2012),Varand (13th December 2012)



  13. #26
    Retired Moderator
    Varand آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نام واقعی
    Varand
    سن
    30
    نوشته ها
    748
    تشکر شده 8,406 بار در 660 پست
    Varand آنلاین نیست.
    با سلام با ارض ادب

    همان طور که دوست عزیزمون فرمودن این جدول های JEDEC لیست کامل تایمینگ های رم یعنی زمان تاخیر نسبت به ولتاژ می باشد که توسط تولید کننده ی رم در رم ذخیره شده است که به آنها SPD می گویند و با برنامه هایی نظیر برنامه های زیر قابل تغیر می باشد و تغییر ان به میزان اورکلاک شما تاثیری ندارد و توصیه می شود به این قسمت دست نزنید
    [Only registered and activated users can see links. ]

    برای آشنایی بیشتر با زمان های تاخیر رم 100% لینک همکار عزیزمون را کامل مطالعه نموده سپس سوالی داشتین بفرمایین.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در ضمن تفکر غلط که بین بعضی دوستان پیش اومده این می باشد که در پلت فروم AMD باید تایمینگ رو پایین آورند و در اینتل فرکانس که واقعا متعصف هم برای این دوستان چون کاملا طرز فکر اشتباه دارند
    در واقع در بعضی از پلت فروم های AMD که مموری کنترلر ضعیفی داشت به ظور مثال AMD phenom II ها و بیشتر از یک حدی فرکانس افزایش نمی یافت شروع به کم کردن تاینینگ ها می کنیم که کارایی بهتری داشته باشیم ودر کل همیشه و همیشه فرکانس رم در کارایی رم در اولویت می باشد بعد از به دست آوردن فرکانس بالا شرع به کم کردن تایمینگ در حد استیبل بودن اقدام می کنیم

    شما با برنامه هایی مثل MAXXmem Aida64 Sandra می توانین افزایش bandwith رم های خود را با اورکلاک تجربه کنید

    رم های بدون heatsink را به هیچ وجه اور کلاک نکنید
    [Only registered and activated users can see links. ] شما مشخصات سیستم خود را از دیگر Tab های CPU z بگزارین تا در پلت فروم شما راهنمایی های لازم را قرار دهیم


    با تشکر

    ویرایش توسط Varand : 13th December 2012 در ساعت 09:17 PM
    Rezasam1 likes this.


    Motherboard : Asrock Z87 OC Formula Processor : i7 4770k
    Main Memory : 2x2GB 1600 Adata (Hyundai Electronics( Graphics Card : Intel HD 4600
    Cooling : Thermalright Silver Arrow SB E Power Supply : Green 1000w OC

  14. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از Varand تشکر کرده اند:

    ahmaden (13th December 2012),Blue Rose (13th December 2012),DNB (13th December 2012),Hamed_Classic (13th December 2012),morteza.p (14th December 2012),Olesius (13th December 2012),Osuk (13th December 2012),Rezasam1 (13th December 2012),sMohammad (13th December 2012),The Joker (13th December 2012)



  15. #27
    Retired assistant
    sMohammad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    سید محمد
    نوشته ها
    289
    تشکر شده 2,024 بار در 241 پست
    sMohammad آنلاین نیست.
    این مشخصات کامل سیستم (البته خیلی خیلی بوقه)
    اون جاهایی هم که قرمز زدم نمیدونم چی هستن!:D


    [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط Varand : 13th December 2012 در ساعت 08:46 PM دلیل: کنار هم گذاشتن عکس ها


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  16. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از sMohammad تشکر کرده اند:

    ahmaden (13th December 2012),Behnam_2337 (13th December 2012),morteza.p (14th December 2012),Olesius (13th December 2012),Osuk (13th December 2012),The Joker (13th December 2012)



  17. #28
    Retired Moderator
    Varand آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نام واقعی
    Varand
    سن
    30
    نوشته ها
    748
    تشکر شده 8,406 بار در 660 پست
    Varand آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sMohammad نمایش پست ها
    این مشخصات کامل سیستم (البته خیلی خیلی بوقه)
    اون جاهایی هم که قرمز زدم نمیدونم چی هستن!:D
    از این سیستم بیشتر از این هم نباید انتظار داشته باشید چون قسمت اورکلاک بسیار محدود می باشد
    FSB= Front side bus یعنی همان چیپست شمالی (north brige) مموری کنترلر واقع بر روی برد که تا نسل LGA775 هم روی مادربورد بود ولی در سری جدید LGA1155 LGA1156 LGA1366 LGA2011 این مموری کنترلر به داخل CPU منتقل شده به نام QPI=QuickPath Interconnect می باشد و کارایی بهتری دارد.

    bus speed = فرکانس پایه CPU می باشد
    Multiplier = ضریب فرکانس CPU می باشد
    Bus speed X Multiplier = فرکانس اصلی CPU

    174x18=3131mhz

    الان برای شما ضریب (Multiplier) رم 2.5x می باشد 174x2.5=435mhz تقسیم بر 2 برای DDR بودن (drouble data rate)
    435/2=217.5mhz که در CPU-z در Tab memory بخش Dram frequency

    در مورد تایمینگ ها هم که شما نمی توانین تغییراتی بدهین برای همین فقط برای اطلاعات لینک های قرار داده شده ی بنده را مطالعه فرمایید.
    ویرایش توسط Varand : 13th December 2012 در ساعت 08:44 PM


    Motherboard : Asrock Z87 OC Formula Processor : i7 4770k
    Main Memory : 2x2GB 1600 Adata (Hyundai Electronics( Graphics Card : Intel HD 4600
    Cooling : Thermalright Silver Arrow SB E Power Supply : Green 1000w OC

  18. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از Varand تشکر کرده اند:

    ahmaden (13th December 2012),atisoc0936 (15th December 2012),DNB (7th June 2013),Hamedy12 (14th December 2012),Hamed_Classic (13th December 2012),morteza.p (14th December 2012),Olesius (13th December 2012),Osuk (13th December 2012),sMohammad (16th December 2012),The Joker (13th December 2012)



  19. #29
    OCH Member
    morteza5921 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    گنبد کاووس
    سن
    31
    نوشته ها
    40
    تشکر شده 64 بار در 27 پست
    morteza5921 آنلاین نیست.
    سلام دوستان من یک رم 2 گیگ pqi دوال دارم و یک 2 گیگ ocz دوال حالا وقتی این دوتا رو میذارم و سی پی یو رو مقداری اور میکنم وقتی ویندوز میخواد لود شه سیستم ریست میشه وقتی اور نمیکنم بالا میاد و وقتی فقط دو ماژول pqi رو میذارم با اور سی پی یو و رم مشکل ندارم ولی وقتی 2 ماژول ocz رو فقط میذارم سی پی یو رو اور میکنم سیستم لود نمیشه و رم هم اور میکنم لود نمیشه ، بنظرتون مشکل از چیه امکان داره ocz هام با مادربردم همخونی نداشته باشه؟ بردم بایوستاز tpower i45 ولی الان 4 ماژول بدون اور سی پی یو و رم مشکلی نداره


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  20. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از morteza5921 تشکر کرده است:

    morteza.p (14th December 2012)



  21. #30
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    OverClockingHeroes.com
    نام واقعی
    Morteza
    نوشته ها
    1,011
    تشکر شده 5,958 بار در 602 پست
    morteza.p آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط morteza5921 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یک رم 2 گیگ pqi دوال دارم و یک 2 گیگ ocz دوال حالا وقتی این دوتا رو میذارم و سی پی یو رو مقداری اور میکنم وقتی ویندوز میخواد لود شه سیستم ریست میشه وقتی اور نمیکنم بالا میاد و وقتی فقط دو ماژول pqi رو میذارم با اور سی پی یو و رم مشکل ندارم ولی وقتی 2 ماژول ocz رو فقط میذارم سی پی یو رو اور میکنم سیستم لود نمیشه و رم هم اور میکنم لود نمیشه ، بنظرتون مشکل از چیه امکان داره ocz هام با مادربردم همخونی نداشته باشه؟ بردم بایوستاز tpower i45 ولی الان 4 ماژول بدون اور سی پی یو و رم مشکلی نداره
    درود

    مدل دقیق رمها + پارت نامبرشون رو بزارید لطفا" ...

    اگه OCZ ها با مادربورد همخونی نداشته باشن اصولا" نباید سیستم بالا بیاد دوست عزیز ....

    پس مشکلی با مادربورد ندارن .... احتمالا" فرکانس و تایمینگهای Pqi و OCZ ها با هم مساوی نیستن ....

    و میشه بصورت دستی تنظیمشون کرد .....
    Rezasam1 and atisoc0936 like this.


    Motherboard : ASRock Z87 OC Formula Processor : Intel® Core™ i7-4770K
    Main Memory : Apacer ARES DDR3 2400MHZ C9 2X2GB Graphics Card
    Cooling : Custom Water cooling Power Supply : Thermaltake Toughpower Grand 1200W

  22. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از morteza.p تشکر کرده اند:

    ahmaden (14th December 2012),atisoc0936 (15th December 2012),DNB (7th June 2013),Goodman (14th December 2012),Hamedy12 (14th December 2012),Olesius (14th December 2012),Rezasam1 (14th December 2012),Varand (15th December 2012)



صفحه 3 از 38 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •