سلام
ما توی خوابگاه دانشگاه اینترنت داریم ولی اتاق ما سیگنال وایفای بسیار ضعیفه (کنار در سیگنال خوبه).
حالا میخواستم ببینم میشه بدون این که به اکسس پوینتی که اینترنت شیر میکنه دسترسی
داشته باشیم سیگنالش رو تقویت کنیم؟
یه اکسس پوینت TP-link هم دارم.
سلام
ما توی خوابگاه دانشگاه اینترنت داریم ولی اتاق ما سیگنال وایفای بسیار ضعیفه (کنار در سیگنال خوبه).
حالا میخواستم ببینم میشه بدون این که به اکسس پوینتی که اینترنت شیر میکنه دسترسی
داشته باشیم سیگنالش رو تقویت کنیم؟
یه اکسس پوینت TP-link هم دارم.
|
سلام
خیر
Sent from my C6833 using Tapatalk
|
dn47ep (13th January 2016)
بخاطر پاسخ تون ممنون .
در واقع منظور من اینه که از یه اکسس دیگه به عنوان ریپتر استفاده کنیم ولی به اکسس پوینت اول دسترسی نداشته باشیم
گفتم شاید منظورم رو اشتباه متوجه شده باشین بخاطر همین دوباره توضیح دادم
از وقتی که گذاشتین سپاس گذارم
|
برای تقویت سیگنال باید پسورد اون اکسس پوینت رو داشته باشد
|
اینترنتی که اکسس پوینت اصلی شیر میکنه پسورد نداره اما قسمت ورود به مدیریت و تنظیمات اکسس پوینت پسورد داره
|
|
dn47ep (13th January 2016),magiteq (14th January 2016),Olesius (14th January 2016),Optimus Prime (19th January 2016),VFSDF (16th January 2016)
سلام
من انجام دادم ریپیتر هم تقویت میکنه ولی وقتی بهش کانکت میشم انگار ریپیتر به هیچ جا وصل نیست
مراحل رو به این صورت انجام دادم :
یه اکسس پوینت TP-LINK توی لاین ما نصب شده که توی اتاق ما سیگنالش خیلی کمه
برای وصل شدن به شبکه وایرلس اصلی پسورد نیاز نیست (نداره)
من یه اکسس پوینت TP-LINK TL-WA5210G رو توی اتاق نصب کردم که سیگنال رو تقویت کنه
و از قسمت wireless mode ریپیتر رو انتخاب کردم و شبکه اصلی که قراره تقویت بشه رو انتخاب کردم در این حالت اصلا نمی شد به شبکه تقویت شده وصل شد
دفعه بعد از قسمت wireless mode یونیورسال ریپیتر رو انتخاب کردم این بار میشد به شبکه تقویت شده وصل شد ولی به اینترنت دسترسی نداشت
در همین حالت اگه با کابل به اکسس پوینت تقویت کننده وصل باشه به اینترنت دسترسی داره اما وایرلس نه.
|
|
DNS ها رو وارد کردم ولی درست نشد
DHCP رو هم فعال کردم
بقیه تنظیمات رو باید چجوری ست کنم
![]()
|
|
TERRORIST (30th January 2016)