مشاوره جهت خرید اسپیکر ؛ کیبورد ؛ پرینتر ؛مودم و دیگر لوازم جانبی
سلام و عرض ادب
از عنوان تاپیک مشخصه که در این تاپیک کاربران عزیز برای خرید انواع کیبورد ؛ اسپیکر ؛ موس و بقیه لوازم جانبی می توانند از نظرات بقیه دوستان مطلع شده و با مشاوره گرفتن در این امر انتخاب مناسبی داشته باشند.
در نظر داشته باشید برای دریافت بهترین مشاوره و همچنین تسریع در رسیدن به جواب مطلوب لطفا موارد زیر را ذکر نمایید :
1: حتما میزان بودجه رو مشخص نمایید
2: نوع کاربرد خود از قطعه مورد نظر را ذکر نمایید
3: اگر برند خاصی در نظر دارید حتما ذکر کنید
4: از بحث های حاشیه ای در خصوص کیفیت و کارایی دیگر برند ها و نقد وضعیت انها بپرهیزید.
با احترام
ویرایش توسط XoMa : 21st October 2012 در ساعت 02:15 PM
ممنونم از پاسخ (تشکر کار نمی کنه )
قیمت 2730u تو سایت لیون 138000 هست
ارزش خرید داره ؟؟
با این پولی که میدم مطمئن باشم که بهترینه ؟
این چطوره ؟TP-LINK 8951ND
خیر ارزش ندارد
پیشنهاد من به شما مدل TP-Link WA701ND Wireless N Access Point با قیمتی نزدیک 100 تومن می باشد.
زیاد در خرید مودم برای منزل حساسیت به خرج ندهید،بعضی از ویژگی های مودم های مورد نظر عملا برای کاربران خانگی بدون استفاده می ماند.....
به شخصه فکر میکنم لینک سیس که از کمپانی Cisco هست و Cisco هم از شرکت های معروف تو این زمینه هست نسبت به DLINK کیفیت بهتری داره !
بازم ولی نظر دوستان صاحب نظرو میخوام بدونم !
اگه کسی از دوستان قیمت کف هر دوشونو داره ممنون میشم بهم بگه !
سلام دوست عزیز
همون Linksys رو پیشنهاد میکنم. چون تو این چند سال که با شبکه های مختلف و محصولات Linksys کار کردم کیفیت بهتری نسبت به محصولات دیگر داشته اند ! مودم های ASUS هم کیفیت خوبی دارن, ولی نظز من هم همان Linksys هست.
2750u دی لینک رو دارم ، 2-3 ماه پیش 115 تومان خریدم ( یکی از دوستان اخیرا 155 تومان خریدش ! )
سیسکو و تی پی لینک بهتر هستند ،
ولی خوب زیاد وسواس به خرج نده وقتی قرار نیست از 25 mbps قابلیتش استفاده کنی!
ویرایش توسط ahmaden : 4th December 2012 در ساعت 04:44 PM
والا تی وی تو حال بود بعدش به علت کمبود جا مادر ما رو مجبور کرد جا به جاش کنیم و ما هم فکری به ذهنمون رسید این بود که به دکور تو حال داشتیم درش اوردیم و حالا تی وی رو بکنیمش تو دیوار به جای دکور تا مشکل اشغال فضا حل بشه ...
تی وی حدود 20 سانت میره تو ... پشتش رو خودمون یه جوری کاغد دیواری زدیم و باقی کارها که در عکس خواهید دید ... مشکل اینکه حالا که تی وی رو بردیم تو دیوار کمی صداش نا خوشایند شده ...چون دیگه نمیتونیم هزینه ای بیشتری برای خرید سینمای خانواده کنیم تصمیم گرفتیم فعلا یه اسپیکر 3 تیکه با توان صدای کم ولی کیفیت
واضح و شفاف بگیرم چون نیازی به صدای بلند نداریم .... حالا پیشنهاد شما برای تی وی 50st30 چی هستش با توجه به عکس و چگونگی قرار دادن اسپیکر ها ..قرارا هست پایینش رو 3 طبقه دکور ام دی اف کار کنیم ....
لطفا اسپیکری معرفی کنید هم با ورودی های تی وی سازگار باشه و هم صدای آنالوگ و هم صدای دیجیتال رو بشه ازش گرفت ( نمیدونم مثلا صدای ..S/PDIF..3d . dts .theatre..surround..)... به نظرتون این چیزی که من میخوام با هم جور در میاد ...هزینه هم کمترین هزینه ی ممکن لطفا ..در حد 50 تا نهایت 100 تومن چون بیشتر از این برام نه
مقدور هست نه ارزشش رو داره ...اسپیکر با توان صدای کم ولی با صدای واضح و شفاف با باس مناسب ...
تشکر ..اینم از دست هنر ما ..ممنون میشم نظرتون رو بگید و راهنمایی بکنید ..
[Only registered and activated users can see links. ]
والا تی وی تو حال بود بعدش به علت کمبود جا مادر ما رو مجبور کرد جا به جاش کنیم و ما هم فکری به ذهنمون رسید این بود که به دکور تو حال داشتیم درش اوردیم و حالا تی وی رو بکنیمش تو دیوار به جای دکور تا مشکل اشغال فضا حل بشه ...
تی وی حدود 20 سانت میره تو ... پشتش رو خودمون یه جوری کاغد دیواری زدیم و باقی کارها که در عکس خواهید دید ... مشکل اینکه حالا که تی وی رو بردیم تو دیوار کمی صداش نا خوشایند شده ...چون دیگه نمیتونیم هزینه ای بیشتری برای خرید سینمای خانواده کنیم تصمیم گرفتیم فعلا یه اسپیکر 3 تیکه با توان صدای کم ولی کیفیت
واضح و شفاف بگیرم چون نیازی به صدای بلند نداریم .... حالا پیشنهاد شما برای تی وی 50st30 چی هستش با توجه به عکس و چگونگی قرار دادن اسپیکر ها ..قرارا هست پایینش رو 3 طبقه دکور ام دی اف کار کنیم ....
لطفا اسپیکری معرفی کنید هم با ورودی های تی وی سازگار باشه و هم صدای آنالوگ و هم صدای دیجیتال رو بشه ازش گرفت ( نمیدونم مثلا صدای ..s/pdif..3d . Dts .theatre..surround..)... به نظرتون این چیزی که من میخوام با هم جور در میاد ...هزینه هم کمترین هزینه ی ممکن لطفا ..در حد 50 تا نهایت 100 تومن چون بیشتر از این برام نه
مقدور هست نه ارزشش رو داره ...اسپیکر با توان صدای کم ولی با صدای واضح و شفاف با باس مناسب ...
تشکر ..اینم از دست هنر ما ..ممنون میشم نظرتون رو بگید و راهنمایی بکنید ..
با اون بودجه که نمیشه اسپیکر مخصوص tv پیشنهاد داد،اما شما میتونید از اسپیکر های کامپیوتر تبدیل بزنید به پورت هدفون tv که اونم تضمینی در کیفیت صدای خروجی نداره و نیاز به یک آمپلی فایر داره. اسپیکر های مخصوص تلویزیون دارای آمپلی فایر هستند و شما از طریق پورت audi out قادر به گرفتن صدا هستید.
اینم عکس از پی دی اف راهنمای تی وی
میشه راهنمایی کنید من باید دنبال چه چیزی بگردم ..مدلی !!! عکسی میتونید برای راهنمایی بهم بدید ... برای سینمای خانواده نمیتونم هزینه کنم ... در عین حال کیفیت خوب هم میخوام.. اسپیکر با ورودی
s/pdif هست و چه قیمتی ؟؟
ویرایش توسط First.Last : 7th December 2012 در ساعت 09:04 PM
اینم عکس از پی دی اف راهنمای تی وی
میشه راهنمایی کنید من باید دنبال چه چیزی بگردم ..مدلی !!! عکسی میتونید برای راهنمایی بهم بدید ... برای سینمای خانواده نمیتونم هزینه کنم ... در عین حال کیفیت خوب هم میخوام.. اسپیکر با ورودی
s/pdif هست و چه قیمتی ؟؟
ورودی هدفون در تلویزیون موجود هست؟(معمولا در کنار و پهلوی چپ تلویزیون تعبیه شده است)
1- شما با قرار دادن فیش اسپیکر سیستم(در صورت موجود بودن یا خریدن)در این جایگاه صدا را دریافت می کنید و صدا از اسپیکرهای سیستم شنیده می شود،اما کیفیت مطلوبی ندارد،چونکه درگاه هدفون قدرت یک آمپلی فایر رو ندارد و تنها برای هدفون ها مناسب می باشد.
2- طبق عکس تلویزیون شما خروجی Digital Audio Out دارد،شما می توانید با کابل مربوطه صدا را به ضبط یا پخش کننده ای که دارای اسپیکر هستند،انتقال دهید.
حالا شما اگر اسپیکر کامپیوتر دارید،نیازی به خرید مجدد نیست.اگر هم پخش کننده ای مثله دی وی دی پلیر با اسپیکر دارید،می توانید گزینه دوم رو مد نظر قرار دهید.
ویرایش توسط Blue Rose : 7th December 2012 در ساعت 09:55 PM
با سلام
میخواستم بدونم کدوم یکی از این کیبورد و ماوس ها بهتره : [Only registered and activated users can see links. ]
تقریبا 35 تومن [Only registered and activated users can see links. ]
تقریبا 55 تومن [Only registered and activated users can see links. ]
61 تومن [Only registered and activated users can see links. ]
نمیدونم ! [Only registered and activated users can see links. ]
نمیدونم !
یدونه هم ماوس Razer ChopperHead دست دوم هست ... 60 تومن .
کدوم یکی از این ماوس و کیبورد ها ارگنومیک تره ؟
به جز اینا مورد دیگه ای هم هست ؟
بودجه ماوس : 60 تومن
بودجه کیبورد 50 الی 60 تومن