قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

mahak-charity


نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
Like Tree2Likes
  • 1 Post By The Joker
  • 1 Post By Agent 47

موضوع: آموزش تغییر فرمت فلش از Fat 32 به NTFS

Threaded View

  1. #1
    Retired assistant
    The Joker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    مشهد
    نام واقعی
    محمد جواد
    نوشته ها
    775
    تشکر شده 7,072 بار در 737 پست
    The Joker آنلاین نیست.

    Post آموزش تغییر فرمت فلش از Fat 32 به NTFS

    [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]

    سلام و درود

    شاید تا به حال برایتان اتفاق افتاده باشد که بخواهید فایلی رو رویه فلش کپی کنید و با پیغام The File Is Too Large For The Destination File System رو به رو بشید .
    این ارور رو زمانی به شما میده که فایل شما حجمش بیشتر از 4GB باشه و فلش شما فرمتش Fat 32 هستش و رویه فرمت Fat 32 یه فایل باید حجمش کمتر از 4GBباشه تا رویه فلش کپی شه .
    اگر شما فرمت فلش رو از Fat 32 به NTFS تغییر بدید ، خواهید دید که دیگه با این پیغام مواجه نمیشید و خیلی راحت فایل هاتون رو کپی می کنید .
    در این تاپیک بنده ی حقیر به شما چگونگی تغییر فرمت فلش از Fat 32 به NTFS رو آموزش می دم ، امیدوارم که مورد قبول شما واقع بشه .

    در ویندوز 7 شما خیلی راحت می تونید رویه درایو فلشتون راست کلیلک کنید و گزینه ی Format رو انتخاب کنید ، سپس در پنجره ی باز شده فیلد File System رو به NTFS تغییر می دید و استارت رو می زنید تا عملیات تغییر فرمت فلش شروع بشه .
    اما گاهی اوقات ممکنه که در بعضی از فلش ها ، نشه به این گونه فرمت فلش رو تغییر داد یا اگه ویندوز شما XP هستش ، مطمئنآ به این گونه شما نمی تونید فرمت فلش رو تغییر بدید .

    این روش یک روش کلی هستش و در همه ویندوز ها عمل می کنه و با این روش شما مطمئن باشید که فرمت فلش شما تغییر می کنه .
    اول رویه Start کلیک می کنید و سپس در فیلد Search Programs And Type ، تایپ می کنید cmd تا cmd ویندوز باز بشه ( در ویندوز XP در گزینه ی Run تایپ کنید ) .
    سپس در پنجره ی باز شده شما تایپ کنید convert L:/fs:ntfs ( به جایه L اسم درایوی رو بنویسید که درایو فلش هستش مثلآ اگه K هستش به جایه L بنویسید K و... ) و سپس اینتر رو بزنید و بگذارید تا فرمت فلش تغییر کنه .

    وقتی که پیغام Conversion Complete رو در پایین صفحه مشاهده کردید ، تبدیل فرمت با موفقیت به پایان رسیده است و می تونید حالا فایل ها رو به بیشتر از 4GB راحت داخل فلش کپی کنید و از این بابت دیگه نگرانی نخواهید داشت .

    نکته : حتمآ این نکته رو مد نظر داشته باشید که حتمآ اسم درایو فلش رو درست تایپ کنید و اشتباهی یه درایو دیگه رو فرمت نکنید .
    نکته : با این عمل ، فلش شما کلآ فرمت میشه ، پس اگه اطلاعاتی داخلش دارید حتمآ آنها را جایه دیگه ذخیره کنید تا بعدآ به مشکل بر نخورید .

    دوستار همه ی شما عزیزان
    محمد جواد
    ویرایش توسط The Joker : 9th September 2012 در ساعت 03:37 PM
    Olesius likes this.


    Motherboard : ECS A785GM-AD3 Processor : AMD Athlon II X4 635
    Main Memory : 2x2GB Geil+Kingmax Graphics Card : AMD Radeon HD 7770 GHZ Edition
    Cooling : DEEPCOOL Gammaxx 300 Power Supply : Green GP580B

  2. 12 کاربر بابت این ارسال مفید از The Joker تشکر کرده اند:

    Artemis (22nd February 2013),Don_Corleone (6th October 2012),mmb2014 (20th June 2014),Olesius (6th October 2012),Osuk (6th October 2012),sapple (21st December 2012),SETIZEN (6th October 2012),sMohammad (17th August 2013),smrbh (8th September 2012),TERRORIST (6th October 2012),TRIDENT (6th October 2012),XoMa (8th September 2012)



موضوعات مشابه

  1. جرم‌های صفحه کلید خود را بشویید...
    توسط morteza.p در انجمن سایر قطعات سخت افزاری (Other Devices)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2nd September 2012, 12:24 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •