آقا قبلا 8.1 نصب کردم حدود 1 ماه پیش آپدیت میشدش راحت ولی دیروز نصب کردم هیچ رقمه هر چی بهش فن زدم جواب نداد ...
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا قبلا 8.1 نصب کردم حدود 1 ماه پیش آپدیت میشدش راحت ولی دیروز نصب کردم هیچ رقمه هر چی بهش فن زدم جواب نداد ...
دوستان مشکل از شرکت زیر ساخت هست، خودتون رو اذیت نکنید Port ها رو بستن. حتی نمیشه برخی از نرم افزارها نیاز به اپدیت کردن دارن مانند MSDN دارن نمیشه.
یک نمونه ای دیگه نرم افزار : Origin برای کمپانی EA هست به هیچ عنوان نمیشه به دونه قند شکن Login شد.
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آخه مسئله اینه که با Vپی..ان هم نمیشه ویندوز رو آپدیت کرد
••من الان حتی نمی تونم دیگه برای Google Chrome هیچ Extension دانلود کنم، هیچی هیچی
با ف....ر....ی........گ...یت هم امتحان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آخه عطا جان Extension چیه که دیگه بخوام با نرم افزار جانبی یا پرو..ک.سی دانلودش کنم، مشکل همونیه که بهزاد عزیز هم مطرح کرد...
کاملا درسته کلا گند زدن تو همه جیز Origin باز نمیشه & استور اپل مشکل داره & ویندوز آپدیت نمیشه و همچنین پلی استیشن نتوورک و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید صبر کرد امیدوارم درستش کنن .
دوست عزیز ، من با O***pe--n v^^^p__n چک کردم مراحل بدرستی انجام شد و آپدیت هم کرد بدون هیچ مشکلی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام@};-
دوستانی که مثل من با هیچ شبکه مجازی پرو..کس.ی نمیتونن ویندوز رو آپدیت کنند، کافیه
یکبار با نرم افزار YFD (یور..فری..دم..) برای آپدیت اقدام به چک کردن دستی کنند بعد نرم افزار
رو از مسیر خارج کنند و مثل قبل به آپدیت بپردازند...
وقتی پ.رو.کسی of میشه چه جوری هنوز به سرور مایکرو متصله برای اپدیت؟نقل قول:
این روش در ویندوز 8 جواب میده ( برای دانلود و آپدیت ویندوز 8 به 8.1 مجبور به استفاده از وی///p ..ان بودم ولی بخاطر افت سرعت در دانلود چند درصدی که دانلود پیش رفت ...برنامه مذکوره رو بستم ولی همچنان دانلود ادامه داشت..فقط کافی هست یک بار متصل بشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
خیر، تنها چیزی که در حال حاضر بلاک شده لینک های مربوط به چک کردن آپدیت
وقتی قسمت Update ویندوز شما آپدیت های مورد نیاز رو تشخیص داد، کافیه نرم افزار رو از مسیر خارج کنید
بقیه مراحل آپدیت بدون واسطه انجام میشه
••توی یه فروم خوندم مایکروسافت یسری تغییرات داده توی لینک ها و سرورهای مربوط به آپدیت
این وسط فقط ویندوز 8 و 8.1 این تغییر لینک رو به صورت خودکار انجام نمیدند
••از یه طرف هم این تغییرات زیر ساختی و غیره...
حالا مشکل کی حل میشه نمیدونم
با سلام
دوستان دیشب ویندوز رو به 8.1 ورژن 64 بیتی نسخه اینترپرایز تغییر دادم و همه چی خوب هست و معمولی ولی هر دفعه بعد از ریست کردن و بالا اومدن ویندوز این پیام رو نشون میده هر چی هم دانلود میزنم نمیره و ارور میده مگر اینکه گزینه Skip رو بزنم اونم باز بعد از ریست میادش دوباره، لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ویندوز 8 و 8.1 دات نت 3.5 به طور پیش فرض فعال نیست و باید نصب کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با چیز شکن امتحان کنید درست میشه:)
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ابتدا دیسک ویندوز رو داخل درایو قرار بدید و بعدش CMD رو باز کنید و دستور زیر رو در CMD وارد کنید و صبر کنید تا عملیات به پایان برسه .
dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:X:\sources\sxs
( به جای X حرف درایوی که ویندوز داخلش قرار داره رو بنویسید )
با این روش Net Framework 3.5 به صورت آفلاین نصب میشه ، یعنی نصب که هست به صورت پیش فرض ، اینجوری فعال میشه :d
رو DVD هست ولی پیش فرض نصب و فعال نمیشه:دینقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون پنجره مثل ویندوز آپدیت عمل میکنه.روش پیشنهاد شده هم روش آنلاین هست:-p
ولی برای دوستانی که مشکل اینترنت دارند یا به نحوی میخوان کار سریع انجام بشه آفلاین پیشنهاد میشه:))
درود بر شما
من از طریق akamai اقدام به دانلود ویندوز 8.1 64 بیت کردم.همانطور که میدانید قابلیت ادامه دانلود پس از قطع اینترنت وجود دارد.چندین سری ادامه دانلود را انجام دادم.الان حدود 2.3 گیگ دانلود شده اما دیگر دانلود ادامه نمی یابد ؟؟؟
در قسمت file status در نرم افزار akamai در تب support روبروی لینک دانلود paused نوشته است ؟ اما در تب perference گزینه running نوشته شده است اما دانلود ادامه نمی یابد؟؟؟
فایروال و آنتی ویروس رو هم غیر فعال کردم اما متاسفانه ادامه نمی یابد.
سپاس از کمک شما
بدرود
دوستان من اینترنت 8 مگ دارم رو ویندوز 7 سرعتم 1 مگ بر ثانیه اس ولی توی ویندوز 8 سرعتم خیلی زور بزنه میرسه به 450 کیلوبایت ممنون میشم راهنماییم کنید چطور مشکلم رو حل کنم ؟
دوست عزیز ویندوز 8 کلا پهنای باند شما رو نابود میکنه. سرویس هایی در ویندوز 8 هست که بدون اجازه شما از پهنای باند اینترنت مصرف میکنه. یک سری راه کارها برای رفع این مشکل هست اما باید بگم ویندوز 8 یک سیستم عامل بتا و آزمایشی هست برای تکمیل ویندوز 9.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پیشنهاد میدم همون ویندوز 7 رو نصب کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز من این مشکل داشتم وراه حلش راهم پیدا کردم برایشما توضیح میدم
ابتدا کلید ویندوز R را فشار دهید تا RUN باز شود بعد عبارت GPEDIT.MSC را وارد کنید در پنجره ی بازشده بر روی Administrative Templates کیلک کنید بعد بر روی Network وبعدبروی Qos Packet Scheduler
در قسمت مقابل Limit reservable bandwidth (پهنای باند رزرو شده برای ویندوز) کیلک کنید
حالا در پنجره ظاهر مطابق تصویر شده قسمت Enabled رو انتخاب کنید و پایین تر مقدار 20 رو به 0 تغییر بدید و در نهایت روی Ok کلیک کنید ...
وسیستم را ریاستارت کنید
امیدوارم مفید باشه
بابت راهنماییتون ممنونم ولی توی صفحه.run عبارت gpedit.MSC رو که تایپ میکنم هیچی نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز شما می تونی با اوردن نشانگر موس به سمت راست وفعال شدن نوار برروی سرچ کلیک کنید وعبارتنقل قول:
group policy وارد وبر روی setting کلیک کنید وبر روی edit group policy کلیک کنید وحالااز روند قبل پیش بری
سلام دوستان
یه مشکلی هست که هم واسه من بوجود اومده و هم واسه دوستم!
اونم اینه که بعد چند وقت برنامهها دیگه اجرا نمیشن و باید Run As Administrator بزنیم تا باز بشن. ولی بعدش دیگه با RAA هم باز نمیشن! عوض کردن ویندوز هم افاقهای نمیکنه!
ممنون میشم یه راه حل بدین
اصلا چنین چیزی تداره هرچی سرچ میکنم/.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:(نقل قول:
زیر سرچ دوگزینه به نام های apps وsetting وجود دارد بر روی setting کلیک کنید در صفحهeditgroup policy پیدا خواهد شد
مثل اینکه برای این نسخه از ویندوز windows 8 2012 همچین قابلیتی نیست منم هرچی سرچ کردم چیزی ندیدم .نقل قول:
بنده ویندوزم اورجینال هست ، اگر گزینه update windows رو بزنم خودش به ویندوز ۸.۱ آپدیت میشه یا باید ویندوز ۸.۱ رو جدا نصب کنم .
دوست عزیزم شما اگر سر..یال نامبر ارجی..نال دارید مانند بنده ، نسخه ویندوز 8.1 Sp1 که با آخرین آپدیت ها هست را دانلود کنید و نصب کنید.نقل قول:
آپدیت از ویندوز 8 به 8.1 توسط Store ویندوز 8 انجام میشود که برای ایران این سرویس مسدود است.
با تشکر@};-
شما سی دی کی 8 رو گرفتی یا 8.1 رو. چون با هم فرق میکنه. از کدوم سایت گرفتی؟نقل قول:
نه عزیز سی دی کی نیست ، لپتاپمو از خارج از کشور برام آوردن از اول روش بود .نقل قول:
نقل قول:
فرقی با هم ندارن من از سی دی کی ویندوز 8 که همون اوایل اومد خریدم از ماکروسافت، و ویندوز 8.1 هم ساپورت میکنه ، اگر غیر از این بود موقع نصب ویندوز 8.1 سی دی کی منو قبول نمیکرد
فرق میکنه فرشاد جان یعنی اگر کی 8.1 رو بگیری روی 8 کار نمی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثل سوکت AM3+ :dنقل قول:
:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمونه نرم افزاری دیگه مثل محصولات بیت دفندر.:)
س.ریال آنتی ویروس سال جاری و سه نسخه قبل از آن روی آخرین نسخه ساپورت میشود@};-
دوستان من واقعا گیج شدم همونطور که میدونید من با سرعت اینترنتم مشکل داشتم ویندوز لپ تاپ م رو عوض کردم درست نشد یه تست سرعت گرفتم سرعت آپلود بود ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه و دانلود بود ۲۵۰ کیلوبایت بر ثانیه اینترنتو وصل کردم به ps4 اونهم تست گرفتم بازم مثل همین سیستمم سرعت آپلودش از دانلودش بیشتر بود دفعه آخر وصلش کردم به سیستم ذغالی دسکتاپم و در کمال تعجب سرعت دانلود بود ۱ مگابایت بر ثانیه و آپلودش هم همون ۴۰۰ کیلوبایت بود همه رو هم با کابل تست گرفتم، کسی تو این زمینه تخصص داره کمکم کنه؟ واقعا موندم مشکلش چیه ؟:|
پیشنهاد من: نصب ویندوز 7نقل قول:
خوب شما یک ویندوز7 نصب کن....نقل قول:
بعد تست بگیر...
آخه فقط این نیست رو گوشی ، رو دستگاه های دیگه هم از سایت speed test تست گرفتم بازم سرعت آپلود بیشتر بود و سرعت دانلود ۱/۴ بود تنظیمات خاصی رو مودم نداره ؟
آخرین راه اینه که فریمور مودم رو آپدیت کنید.نقل قول:
I just found itنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بالاخره قهمیدم ، فایروال مودم رو disable کردم درست شد ، با تشکر از همه بابت راهنمایی ها شون @};-
وای خدا ، به خدا دارم دیوونه میشم نمیدونم مشکل این اینترنت چیه ، رو هر دستگاهی تست گرفتم سرعتش 1/5 بود فقط روی یه سیستم دسکتاپ سرعتش درست بود روی گوشی ، لپتاپ های مختلف ، ps4 هر کار میکنم سرعت دانلودش داغونه سرعت آپلود عالیه ولی دانلود افتضاحه مودم رو هم عوض کردم ... :((
فکر کنم باید از ISP این مورد رو پیگیر باشید چون هر دفعه نتیجه متفاوت دارید و دیگه مشکل از سیستم عامل نیست:)نقل قول: