مثل سوکت AM3+ :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل سوکت AM3+ :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمونه نرم افزاری دیگه مثل محصولات بیت دفندر.:)
س.ریال آنتی ویروس سال جاری و سه نسخه قبل از آن روی آخرین نسخه ساپورت میشود@};-
دوستان من واقعا گیج شدم همونطور که میدونید من با سرعت اینترنتم مشکل داشتم ویندوز لپ تاپ م رو عوض کردم درست نشد یه تست سرعت گرفتم سرعت آپلود بود ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه و دانلود بود ۲۵۰ کیلوبایت بر ثانیه اینترنتو وصل کردم به ps4 اونهم تست گرفتم بازم مثل همین سیستمم سرعت آپلودش از دانلودش بیشتر بود دفعه آخر وصلش کردم به سیستم ذغالی دسکتاپم و در کمال تعجب سرعت دانلود بود ۱ مگابایت بر ثانیه و آپلودش هم همون ۴۰۰ کیلوبایت بود همه رو هم با کابل تست گرفتم، کسی تو این زمینه تخصص داره کمکم کنه؟ واقعا موندم مشکلش چیه ؟:|
پیشنهاد من: نصب ویندوز 7نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب شما یک ویندوز7 نصب کن....نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد تست بگیر...
آخه فقط این نیست رو گوشی ، رو دستگاه های دیگه هم از سایت speed test تست گرفتم بازم سرعت آپلود بیشتر بود و سرعت دانلود ۱/۴ بود تنظیمات خاصی رو مودم نداره ؟
آخرین راه اینه که فریمور مودم رو آپدیت کنید.نقل قول:
I just found itنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بالاخره قهمیدم ، فایروال مودم رو disable کردم درست شد ، با تشکر از همه بابت راهنمایی ها شون @};-
وای خدا ، به خدا دارم دیوونه میشم نمیدونم مشکل این اینترنت چیه ، رو هر دستگاهی تست گرفتم سرعتش 1/5 بود فقط روی یه سیستم دسکتاپ سرعتش درست بود روی گوشی ، لپتاپ های مختلف ، ps4 هر کار میکنم سرعت دانلودش داغونه سرعت آپلود عالیه ولی دانلود افتضاحه مودم رو هم عوض کردم ... :((
فکر کنم باید از ISP این مورد رو پیگیر باشید چون هر دفعه نتیجه متفاوت دارید و دیگه مشکل از سیستم عامل نیست:)نقل قول: