شما یوزر نیم و پسورد رو تو ویندوز وارد میکنین یا به مودمتون دادین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط m-h-gta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مودم شما تو حالت pppoe هستش یا bridge ?
dhcp تو مودم فعال هست یا نه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شما یوزر نیم و پسورد رو تو ویندوز وارد میکنین یا به مودمتون دادین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط m-h-gta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مودم شما تو حالت pppoe هستش یا bridge ?
dhcp تو مودم فعال هست یا نه ؟
دوست عزیز شما وارد تنظیمات مودم شوید و مطمئن شوید که dhcp سرور فعال باشه اگه فعال نباشه باید به صورت دستی ip بدیننقل قول:
ممنون از پاسخدهی شما!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله درسته همینطور که میفرمایید گوشیم کاملا شناسایی میکنه و اتصال برقرار میشه ولی فکر نکنم به گوشیم مربوط باشه !
آخه رو یه گوشی دیگه هم امتحان کردم ولی باز امتحان میکنم .
یه مشکل دیگه ای که داره در قسمت جلو این مودم یه چراغی هست به اسم internet که اصلا روشن نمیشه ولی باید روشن بشه درسته!!؟
مدل گوشیم هم sony xperia x10 هستش.
با سپاس.
با تشکر نمیدونم dhcp فعاله یا نه ولی یوزر پسورد رو از تو سیستم با کانکشن وصل میشم
چجوری باید تنظیم کنم ؟
راهنمایی بفرمایید با تشکر.
با تشکر از دوستان عزیز که وقت گذاشتند مودم رو ریست کردم و با روش pppoe و اتصال مستقیم یوزر پسورد رو به مودم دادم بعد چراغ اینترنت مودم روشن شد wifi هم درست شد
اما یه مشکلی هست میشه یوزر و پسورد رو مثل قبل با کانکشن ویندوز وارد کرد؟
آخه اینجوری هروقت مودم رو روشن کنم به اینترنت وصله حتی اگه سیستمم خاموش باشه درسته!؟؟
آخه میترسم حجم اینترنتم الکی از بین بره!!!
سلام
دوستان تقریبا 3 ماه میشه که یه موس A4tech مدل G10-700F خریدم و به نظرم باطری زیاد مصرف میکنه بطوریکه هر ماه یک جفت باطری
آلکالاین اصل براش میخرم ، حالا این مصرف باطری واقعا زیاده یا نه .
ممنونن میشم از راهنماییتون
سلام
نمیدونم این مشکل سخت افزاریه یا نه اما میخوام بدونم دلیل این که وقتی سیستم بوت میشه توی صفحه بوت درخواست زدن دکمه f1 میکنه برای چیه
برای باتری هستش یا برای تنظیمات بایوس
ممکنه با ابدیت بایوس این مشکل رفع بشه
این مورد به تازگی توی لب تاپم دیده شده که اعصابم رو خورد کرده
با تشکر
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط livemydream [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این جزء تنظیمات بایوس هست دوست عزیز .
داخل بایوس در قسمت boot میتونید این گزینه رو غیر فعال کنید ;)
با تشکر @};-
سلام
تو مشخصات cpu نوشته حداکثر تا باس 1600 رو برای رم ساپورت میکنه.
مثلا اینجا:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی مادربرد تا باس 2400 رو پشتیبانی میکنه.
کودومش رو باید ملاک خرید رم قرار داد ( پردازنده یا مادربرد ؟؟؟ )
خودم حس میکنم مادربرد با ساپورم رم باس بالا رو باید ملاک خرید رم قرار داد یعنی اگر مادربردمون رم بالاتر ساپورت کنه در الویت هست تا پردازنده رو مادربرد که مثلا 1333 و 1600 رو ساپورت کنه
حالا ما اگه رم باس 2000 یا بالاتر نصب کنیم چه اتفاقی می افته؟فرکانسش رو 1600 میمونه ؟
ممنون میشم جواب بدید
amc تعبیه شده در این cpu در حالت oc تا 3000mhz هم بوت میکنه بستگی به مادربورد داره اما در در صورتی که از رم های z77 complate استفاده کنید با bus 1600 به طور پیش فرض با 1600 بوت میشه و در صورتی پشتیبانی نکنه باید پروفایل xmp رو فعال کنید تا فرکانس نامی اون رم set شه ملاک شما در صورتی که از 4770 استفاده میکنید مادربورد باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط livemydream [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی ساده تر بخواید توضیح بدید چجوری میشه :"> ساده و خلاصه بدون اصطلاحات