این سوال خیلی وقته تو ذهنمه
اینکه
1 فرکانسه رم تو چه کارهایی تا ثیر داره
تایمینگ تاثیره اصلیش چیه ( مثلا : سرعت بوت ویندوز کن میشه - باعثه فریمه بالاتر تو بازی میشه - ....
نمایش نسخه قابل چاپ
این سوال خیلی وقته تو ذهنمه
اینکه
1 فرکانسه رم تو چه کارهایی تا ثیر داره
تایمینگ تاثیره اصلیش چیه ( مثلا : سرعت بوت ویندوز کن میشه - باعثه فریمه بالاتر تو بازی میشه - ....
در مورد تایمینگ و اینکه اصلا چی هستند این تاپیک رو مطالعه کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما در مورد فرکانس باید بگم مسلما زمانی که انقال اطلاعات از رم به سی پی یو منتقل میشه اگه حافظه رم سرعت بالاتری داشته باشه میتونه سریعتر این انتقال رو انجام بده اما بعضی جاها سرعت بالاتر تفاوت چندانی نداره
@};-
دوستان من با این رم مشکل دارم
با xmp و تو باسه 2400 با تایمینگی که خودش ست میکنه
میاد تو صفحه زیره تست هیچ مشکلی نیست (با occt - 3dbench - mem test 86+ اونهم 9 بار با هاش تست زدیم
ولی تو ویندوز بعضی اوقات تصویر به هم میریزه و صفحه آبی یا اینکه کلا قفل میشه
تو این 2 نرم افزار هم تناقض هست (الان با تایمینگ 11.11.11.40.50.3t آوردیمش بالا
گفتیم شاید از تایمینگ باشه
تو مادربورد خودم با باسه 1600 با تایمینگ 8.8.8.24.34 1t بدون مشکل کار میکنه
منتظرم
با تشکر
آقا این رم Patriot 2400 Cl11 هست این رم در main های زیادی تست شده و ثابت شده که در xmp خودش stable نیست حتی با زیاد کردن ولتاژ رمنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و شما یک تست super pi 32M را اجرا کنین ببینین پاس میکنه یا نه اگر پاس کرد استیبله وگرنه استیبل نیست.
پردازنده های Sandy bridge روی 2400 با XMP پایدار نمیشوند.مگر در مواقع خاص که IMC پردازنده کیفیت بالایی داشته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرفان جان مواقع خاص این پردازندهای sandy Bridge حالیشون نیست ، نمونش همین رمی که من دارم G.skill Trident X 2400 CL9 به هیچ عنوان 2400 بر روی 2600k بالا نمیاد ...IMC هم حالیش نیست ....کلی ولتاژ به رم و VCCIO , VCCSA باید داد تا شاید این امکان پزیر باشه اون هم نه برای 7/24 ..فقط برای تست....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همین دیگه :D حالا این رم رو با یه پردازنده Ivy تست بزن ببین چطوری میاد بالا ;). من رو i5 2500 خودم که قبلا Terident X داشتم 2400 مگاهرتز زدم اونم به لطف IMC خوبش @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
اول از همه دوستان شما چه جوری حدس زدین که sandy bridge هست !!! :دی
ایشون با 3770k و main هم با Gigabyte z77x-d3h تست گرفتن
Gigabyte با رم هایی با چیپ سامسونک مشکل داشت در Bios و با Update Bios به احتمل زیاد مشکل حل خواهد می باشد
رم ها با مادربورد Asus Maximus V Gene سازگاری کامل دارند به راحتی 2600+ اورکلاک می شوند
مشکل از رم ها نیست.به پردازنده ها برمیگرده و بایوس مادربورد ها .بیشتر.البته یه سایت تو تست زده که این رم ها 3t هستن ولی براحتی رو 2t هم کامل استیبل میشن.حالا من 3 رو ندیدم تا الان در رم دیگه.چیپ ها به گفته واراند عزیز سامسونگن وخیلی خنک به خاطر نانومتر پایین تر فکر کنم.چون من چیپ هاینیکس cfr رو خیلی داغ دیدم قبل اینا و تعویض کردم وراضیم ازشون.تا 1.72 هم مشکلی ازبابت دادن ولتاژ ندارن.ودما کامل پایینه.من این رم ها رو روی برد x79 بصورت کامل 4 کاناله xmp استفاده میکنم از قضا تو تست هایی که من کردم xmp بهتره تا تایمینگهای دیگه دستی.البته برای 2400 پروفایل خودشوتست کامل با prime95 داشتم بدون کوچکترین مشکلی کلاک پردازنده هم روی 4.8 گیا هرتز.نقل قول:
این لینک و بخونید کامل متوجه میشید رم های بسیار خوبین در رده قیمتی خودشون ولی خوب چیپ های بهتر سامسونگ رو هم داریم رو رم های high بازار
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]کد:http://www.tweaktown.com/reviews/4723/patriot_viper_xtreme_division_2_pc3_19200_8gb_memory_kit_review/index.html
این تست رو هم الان گرفتم چهار کاناله که مشکل تر از دو کاناله استیبل میشه
سلام
Maximus V GENE تو دفترچه راهنماش میگه اگر میخای دو ماژول رم بزنی این طور بزن (4 تا ماژول داره . 2 تا قرمز 2 تا سیاه این طوری |||| ) :
میگه بهتره روی دو تا قرمز بزنی . ولی وقتی میزنم یوت نمیشه ! روی دو تا سیاه هم لود نمیشه . فقط روی دو تای سمت راست بوت میشه (||)
چرا ؟ یعنی حرف خودش اشتباهه ؟ اصلا حتی اگر خودش نگفته بود من هر اسلاتی بخام میتونم بزارم و باید بوت کنه . پس چرا نمیکنه ؟"GO" button بزنم درست میشه ؟:((
میترسم مثل خودش عمل نکنم توی اور و کارایی تاثیر بد بزاره ! اخه این دیگه چه ارور مسخره ای هست ای خدااااااااااااااااااااا
یاحق