ایسوز b85 ونگارد + 3220
فقط پروفایل Xmp رو فعال میکنم و مثه مینه UD9هم تو قسمت تست رم ارور میده و چراغ D ram LED روشن میمونه
g.skill ripjaws x 2*2 gb 1600 t 6.8.6. 1.5v
نمایش نسخه قابل چاپ
ایسوز b85 ونگارد + 3220
فقط پروفایل Xmp رو فعال میکنم و مثه مینه UD9هم تو قسمت تست رم ارور میده و چراغ D ram LED روشن میمونه
مهدی جان مدل رم رو نگفتی عزیز . فرکانس , ولتاژ و تایمینگنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عکس تو امضام هست
F3-12800CL6D-4GBXH
چون مادربورد شما سوکت 1150 میباشد اما رمهای شما برای سوکت 1155 طراحی شده بود . به همین دلیل با اون تایمینگ و ولتاژ توانایی بوت شدن رو نداره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مادربورد شما هم نهایت تا 1600 ساپورت میکنه . شما زحمت بکش تایمینگ ها رو یه خورده شل کن و ولتاژ رو بالاتر ست کن .
نمیدونم این چه دردسری هست که رو این رم ها دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با AMD که فقط با 7.8.6 بالا میاد تو 1.5
تو مینه خودم هم همین طور ولی تو یه مینه P6T با سیپیو خودم تست زدم مشکلی نداشت
به امید استفاده از این تایمینگ گفتم 1150 بگیرم که باز ..........
درود @};-نقل قول:
مهدی جان راهی رو که مرتضی جان گفتن ، انجام دادین؟
xmp رو فعال کنین درکنارش مرحله مرحله تایمنیگ هارو شل کنین!
مثلا ابتدا تایمنیگ وسط یعنی همون تایمینگ دوم اصلی رو مثلا روی 8 هست بذارین روی 9 و تست کنین اگه نشد بعد تامینگ سوم و دراخر تایمنیگ اول!ولتاژهم روی 1.65 ست کن! نباید مشکل داشته باشه!
بایوس هم به روز باشه
درضمن روی اسلات های متفاوت تست کن و همچنین جای رم ها رو عوض کن
ولتاژ کاریه رم ها 1.5 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میترسم آسیب ببینن
ولتاژ 1.65 به رم آسیب نمیزنه و درمحدود امن هست!نقل قول:
درحد تست انجام بده ، اگر مشکل حل نشد برگردون به حالت قبل
مین به هیچ عنوان باس 1600 تصویر نمیده و فقط با 1400 تهش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حتی با 1.65 و تایم بالا
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
درودنقل قول:
مهدی جان رم دیگه ای دارین که بتونین روی این مادربرد تست کنین؟
البته گفتن یه نکته اینکه مادربردفرکاسن بالای 1600 نمیتونه ست کنه!
ممکنه چون رم بهینه شده با پلتفورم قدیمی ترهست ، باعث این مشکل میتونه باشه!
البته چیپ b85 خود مهم ترین عامل محدود کننده افزایش فرکانس هست@};-