سلام
دوستان در حال آپدیت بایوس از طریق ویندوز بودم که سیستم ری استارت شد و دیگه بالا نیومد! ( 3ساعت صبر کردم)به ناچار سیستم رو دستی ری استارت کردم اما باز هم مانیتور روشن نمیشد با نگه داشتن دکمه ، سیستم رو خاموش کردم و....
الان بایوس خراب شده و سیستم بعد از روشن کردن به صورت پی یا پی با زمان تقریبی 1 ثانیه خاموش و روشن میشه!
از طریق کلید مینیاتوری پست کیس CL cmos زدم اما تاثیر نداشت!
در ضمن مین ، دوال بایوس هست و روی بایوس دوم بدونه مشکل Run میشه.
اما میخوام بایوس اول که خراب شده رو درست کنم...
باتری رو هم درآوردم و کابل 24 پین رو هم قطع کردم 15 دقیقه صبر کردم و بعد باتری رو جازدم و همچنین کابل رو ( چون جای دست کم بود 2تا از ماژول های رم رو هم برداشتم)
اما تاثیری نداشت و باز هم همون مشکل پی یا پی روشن و خاموش شدن وجود داره با یک بار فشردن کلید مینیاتوری cl cmos پشت کیس ( قست پورت ها ) سیستم دیگه خاموش و روشن نمیشه اما اگر دوباره روشنش کنم باز همون آش و همون کاسه!
تو برخی مین ها دیده شده که گزینه ای برای تعمیر بایوس خراب داره اما نمیدونم چرا تو بایوس مین من نداره !!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد CLR CMOS با استفاده از جامپر مربوطه که توی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست باید بگم :
خودش جامپری نداشت از رو سیستم قدیمی یه جامپر برداشتم زدم تو همون پایه های JBAT1 که تو صفحه 36 توضیح داده شده ( تا وقتی جامبر بود سیستم روشن نمی شد! ) بعد که برداشتم باز همون آش و همون کاسه....
این رو هم اضافه کنم که تا اونجایی که دستگیرم شد اون جامپر دقیقا کار برداشتن باتری رو انجام میده.
این مین کلا بدونه باتری روشن نمیشه!
و اگر باتری رو برداریم چراغ دکمه روشن و خاموش فیزیکی که روی مین داره خاموش میشه!
این دقیقا همون اتفاقی که وقتی اون جامپر مربوطه رو وصل میکنی می افته و اسم خوده جامپر هم که داره میگه که مربوط به باتریه و همچنین توی دفترچه این جامپر با این اسم رو CLR CMOS معرفی کرده.
دلیلم برای آپدیت بایوس این بود که رم ها 2133 هستند و 1333 شناخته میشن!
واس همین با توصیه دوستان عزیز تصمیم گرفتم اول بایوس رو آپدیت کنم.
اگر باز هم رم ها رو نشناخت ؛ دست به اور ببرم.
لیست سخت افزار :
کی میتونه کاری کنه کارمون به گارانتی نکشه؟