ولتاز بده شاید دیگه پایدار نیست و بعد از بوت سوئچ میشه رو فرکانس پایین
نمایش نسخه قابل چاپ
ولتاز بده شاید دیگه پایدار نیست و بعد از بوت سوئچ میشه رو فرکانس پایین
ولتاژ هم دادم نشد. همچين مشكلي تا حالا پيش نيومده بود برام :)) رو اعصابه شديدنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر ram رو over کردی پیش فرض کن
spread spectrum رو هم که of کردی دیگه
من احتمال میدم باگه
همه اين كارها رو انجام دادم نشد. خودم يه احتمال ميدم اونم اينه كه فريمور IMEI رو آپديت كردم بايد بايوس رو با پروگرامر فلش كنم شايد درست بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به هر حال ممنون عطا جان.
سلام عرفان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هم بعضی وقتها با این مشکل روبرو میشدم .
شما وقتی بایوس رو دیفالت میکنی , بعدش پروفایل لود میکنی ؟
سلام مرتضی جان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه بار با پروفایل لود کردم یه بار هم کلا دیفالت کردم دستی تنظیماتو وارد کردم.
الان هم بایوس رو در آوردم گذاشتم رو پر.گرامر کلا خامش کردم دوباره آپدیت ریختم روش این دفعه وقتی مولتی را رو 41 ست میکنم سیستم 40 میشناسه و فرکانس 4120 مگاهرتز میشه. در صورتی که قبلا مولتی 41 ست میشد و فرکانس هم 4223 مگاهرتز میشد.
با اين حساب به همون imei برميگرده
ما هم قبلا چنين بوردى داشتيم هر ضريبى ميداديم ١٦ ست ميشد! مشكل هم حل نشد آخرش. مادربورد es بود
@};-
ممنون پژمان جان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
IMEI هم برگردوندم به نسخه اصلی مشکل همچنان پابرجاس. جالب اینه که تا همین 1 هفته پیش این مشکل رو نداشت. نمیدونم چیکارش کنم دیگه
سلام.
1: پردازنده cor i7 3820 بهتره یا XEON E5 2609 ?
2: دو تا پردازنده XEON E5 2609 کارایی بهتری داره یا cor i7 3930 ?
سلام دوست عزیز ، پست شما از تاپیک مشاوره خرید CPU به این تاپیک انتقال پیدا کرد ، از شما دوست عزیز خواهش دارم ، در تاپیک مناسب پست ایجاد کنید.نقل قول:
در مورد سوال شما ، هر دو پردازنده ایی که نام بردید از لحاظ معماری و کارایی زمین تا آسمون فرق دارند و اصلا قابل مقایسه نیستند.
با تشکر@};-
دوست عزیز ، ماهیت کاربردی این دو پردازنده فرق میکنه، شما بگید برای چه کاری میخواهید تا بهتر راهنمایی کنیم. پردازنده سرور را با پردازنده Desktop مقایسه نمیکنند چون کاربردشون کاملا متفاوت هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام و معذرت از هر دو دوست گرامی.
حالا نمیشه یه جور مقایسه کرد؟
ببینید یه پردازنده که با گذشت زمان کند نشه .عمرش کم نشه.برای کار در مدت زمان طولانی بکار بیایید.
برای کارهای محاسباتی سنگین (به غیر از کار تدوین و کارهای گرافیکی)و استفاده از تمام هسته ها به کار بره.یعنی مثلا ممکن چند روز تا چند ماه مرتب کار کنه.
مگه پردازندهای صنعتی برای کارهای سنگین طراحی نشده؟
برای workstation ( ایستگاه کاری ) از کدوم پردازنده ها استفاده میشه؟
دوست عزیزم شما دارید جواب سوال خودتون و میدید عزیزم ، پردازنده های سرور و workstation کلا برای 365 روز سال هم میتونن روشن باشن و فعالیت کنن.... : دینقل قول:
و پردازنده های XEON که نام بردید مبحثشون با پردازنده های دستاپی فرق میکنند...هیچ شرکت صنعتی از پردازنده های دسکتاپی برای کارهای محاسباتی استفاده نمکند و هیچ گاه یک کاربر خانگی از پردازنده های سرور یا همان workstation استفاده نمیکنند ..اما در بحث PassMark پردازنده cor i7 3930 از پردازنده XEON E5 2609 بهتر عمل کرده است...همچنین پردازنده 4770K ///...
با تشکر@};-
سلام
دوستان می خواستم بدونم پردازنده FX8350 به مادربورد Asrock 770DE3L میخوره؟؟؟(سوکت +AM2,AM3,AM3) رو پشتیبانی میکنه.
به این دلیل پرسیدم چون تو سایت ازراک پردازنده های مورد پشتیبانی این مادربورد رو FX8350 ذکر نکرده بلکه FX8300 رو گفته پشتیبانی می کنه که تمام مشخصاتش مثل FX8350 هست ولی FX8300 میزان 95W TDP ولی FX8350 میزان 125W TDP داره.حالا این به هاین معنیه که از 8350 پشتیبانی نمی کنه؟؟؟
البته در چند تا سایت مثل CPU Upgrade ذکر کرده بودن که این مادربورد از FX8350 پشتیبانی می کنه.من کاملا گیج شدم...
بالاخره ساپورت میشه یا خیر؟؟؟
و سوال بعدیم اینه که این پردازنده در عملیات محاسباتی و رندرینگ و همچنین بازی ها در حد کدوم یک از پردازنده های اینتل هست؟
با تشکر@};-
رضا داداش به این قسمت در spec این بورد توجه کردی
Supports CPU up to 140W
با یه اپدیت بایوس پشتیبانی میکنه
این cpu هم در موارد محاسباتی و multi tread در حد یه 3570 هست و در بازی در حد یه 2500.
عطا جان ، در لیست CPU ساپورت های این مادربورد نامی از پردازنده 8350 برده نشده ، و اینکه نوشته UP To 140 W بخاطر پردازنده هایی هست مانند 965 که 140 وات مصرف دارند ، یکم مشخصات و توضیحات سایتش نا معلوم هست ، نوشته 6-Core CPU Ready اما پردازنده 8 هسته ایی FX هم ساپورت میکنه....اما اینکه 8350 رو ساپورت کنه امکانش هست بخاطر همون مقدار 140 وات نهایت ساپورت مادربورد.نقل قول:
آخرین بایوس آپدیت مادربورد هم بر میگرده به سال 2012 و ورود اولیه ویندوز 8
با تشکر@};-
ممنون دوستان
وولا تو طایت ازراک همه پردازنده های fx رو نوشته ساپورت می کنه این مادربورد اما همشون نسخه های tdp 95w هستند در حالی که 8350 میزان 125 w tdp هست ولی تمام مشخصاتش یکی هست به غیر از همین tdp.
تو بعضی سایتا هم عنواک کردن که ساپورت می کنه.واقعو گیج شدم.:confused:
Sent from my Galaxy using tapatalk
فرشاد جان تاریخ ریلیز 8350 و 8300 هر دو اکتبر 2012 هست پس طبیعتا بایوس پشتیبانی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تکته بعد هم اینکه معماری هر دو piledriver هست و به جز فرکانس و توان مصرفی تفاوتی دیگه ای ندارن پس طبیعتا وقتی از 8300 پشتبانی کنه ( به استثنا 95xx) باید 8350 هم پشتیبانی کنه من هم واسه همین گفتم تا 140w پشتیبانی میکنه مادربورد
خوب منم صحبت شما رو تایید کردم دیگه داداشم;)نقل قول:
خوب مشخصا باید این پردازنده 8350 ساپورت بشه....احتمال آپدیت دیر به دیر سایت این مشکل و این سوال و پیش آورده@};-
ممنونم دوستان گلم
ببخشید یه سوال دیگه در حال حاضر کارت گرافیکم 480 استش اگه پردازنده 8350 رو بگیرم و بعدا بخوام کارت گرافیکم رو مثلا به 770 یا 780 ارتقا بدم این پردازنده گلوگاه نمیشه؟
نه عزیزم دچار هیچ گلوگاهی نخواهد شد.....اما اگر هم بشه که نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یکم شربت سینه میخوره گلوش باز میشه ( اورکلاک) @};-
سلام نظر شما درباره خمیر سیلیکون Z5 شرکت دیپ کول چیه؟
جزو خمیرهای نه چندان با کیفیت هست خیلی هم شل و ولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما chill factor 3 رو بگیر یه خمیر عالی هست 25 تومنه. بهترین ها هم در بازار داخل noctua nh-d1 و tx4 و zalman stg-1 هستن.
این سه مدلی که گفتم تفاوت ناچیزی با هم دارن ولی تفاوت z5 با این سه مدل 4-5 درجه اس شاید هم بیشتر
z5 کلا یه خمیر دم دستی هست
مطمئنی؟یعنی خدت تجربه داشتی؟آخه تو سایت های خارجی خیلی نقدش کردن و حتی با خمیرهایی مثل تونیک مقایسه میشه و حتی از مدل z9 هم بهتره؟نقل قول:
راستی اون خمیرهایی رو که بالا گفتی یک آدرس فروشگاه اینترنتی رو بذار که بشه خرید
بله عزیز من هم از nt-h1 استفاده کردم هم از tx4 و خمیر فعلیم هم z5 هست خمیرهای deepcool به ترتیب z3وz5وz9 هستن و z9 از این دو رسانایی بالاتری دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد zalman و noctua هم هر دو رو میتویند مستقیم از عقیق رایانه بگیرید و البته تو بازار هم هست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد tx4 هم فکر نکنم تو بازار باشه بگیردید شاید پیدا کردید و لی خمیر خیلی صفتی هست باید با حوصله پهن کنیذ رو ihs
ببخشید اینقدر سئوال میکنم چون میخوام دوباره xbox 360 ام رو ببندم می خوام یه چیز خیلی خوب بزنم که دیگه سه چراغه نشه.این خیلی جدیده که اومده چه طوره؟ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینهم گزینه خیلی خوبی هست حدود 25 تا 30 تومنه حزو خمیرهای حرفه ای بازاره من این گزینه رو فراموش کردمنقل قول:
سلام بر آقا رضای عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نکته های دوستان اضافه کنم.
نکته مهمممم
تعداد فاز ها بوردت.
دوست من یه بورد 760 داره اونم براش زده FX8300 !
ولی درسته ساپورت میکنه اما!
همین دوست من من یه روز پردازندم رو دادم بهش.
بعد نصب فقط 4 هستش کار کرد.
نمونه دیگه بورد 770 یکی از دوستان در همین فروم.
من پردازنده قبلی خودم رو که 1055 بود دادم بهشون.
من رو بورد خودم تو جریان مسابقه فروم تا 4130 تا رو پاور 4 پین دار 420 واتی تست پاس کرد.تازه فاز مادربردم به دلیل 4 سوکت کمتر تو حداکثر راندمان نبود!
بعد رو بورد ایشون اگر یادم باشه گفتن که از 3300 به بالا ناپایداری ایجاد میشه.
آقا رضای عزیز به صورت دیفالت ساپورت میکنه ولی دیگه باید دور اورکلاک رو یه خط قرمز بکشی.:)
به نظرم ممکنه تعداد فاز بوردت روی 8350 محدودیت ایجاد کنه.البته در اورکلاک!
باز هم به نظرم(به نظرمش زیاد شد:d) شما باید یواش یواش بوردت رو هم عوض کنی.
همون که میگی از 4000 بالاتر نمیره میتونه از محدودیت بوردت باشه.
پردازنده 565 دوستم رو گرفتم رو بورد خودش هر کاری کردم از 4100 بالاتر نرفت.ولی رو بورد خودم تا 4380 رفت.بعد اون دیگه نرفت.
(البته به 4 هسته آنلاک شده بود قطعا با انتخاب هسته های بهتر امکان افزایش فرکانس هم هست.)
میخوام بگم تو سایتش درست نوشته.اون چه که اهمیت داره تعداد فاز و از همه مهم تر طراحی مدار تغذیه بورده.
حالا شما که می خوای کارت بخری ، کارت رو بخر محدودیت نبود که هیچ (احتمالا هست)اگر محدود بود برو پردازنده بورد ت رو عوض کن.
ای ام دی آدم بشو نیست. منم منتظر فونوم بعدی هستم.
شش گیگاهرتز و 24 کیلو گرم کش:d و 12 هسته .ترکونده.مصرفش گفتن 86 وات.
برو رو اینتل 2600K بگیر یه عمر بهره ش رو ببر.اقا فرشاد ما رو نگاه ، فکر کنم 880 هم بگیره بازم 2600 رو داره:d
سلام علی آقای عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا بورد 770 بنده از ورودی 8 پین استفاده می کنه و فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنه.
اما تصمیم گرفتم یه بورد p75 و یک 3470 بگیرم دوباره به اینتل کوچ کنم.:D
چه عرض کنم.
ولی اون چه که معلومه.اینه که درسته که نوشته 140 وات هم ساپورت میکنه ولی لیست پردازنده های 95 واتی رو برات نمایش داده.
این یعنی درسته که ساپورت میکنه ، ولی به نظرم منظورش این بوده که CPU های 95 واتی پیشنهاد میشه.
به هر حال آره کوچ کن به اینتل.
ولی من احترام خاصی برا AMD قائل هستم.
Only AMD Phenom II x6 1090T:d
سلام دوستان
می خواستم بدونم 3470 با یک بورد p75 تا چه حد اور میشه؟(ایر کولر)
با تشکر@};-
سلام دوستان عزیز...
یه سوال داشتم... ما تو اورکلاک پردازنده ها و یا سخت افزارهای دیگه گام به گام پیش میرویم مثلا فرکانس رو تاحدی بالا میبریم که ولتازجوابگو هست و سیستم استیبل . میخواستم بدونم مثلا یه پردازنده رو که پله پله تا حدی اور کردیم و ولتاژ هم دادیم ولی میاریمش رو دیفالت . الان که آوردیم رو دیفالت باید تمام مراحل اور کلاک رو دوباره انجام بدیم ؟ یا مستقیم فرکانس و ولتاژ مورد نظر رو بالا ببریم مشکلی نیست؟
بسیار ممنون از جوابتون...
نقل قول:نقل قول:
دوست من سوالتون رو میشه یکم روشن تر بیان کنید؟
خب وقتی دفالت کنین دیگه پروفایل هایی که انجام دادید به دفالت بر میگرده و دیگه سیستم اورکلاک نمیشه.
در مورد سوال دومتون هم مشکلی نیست ، هرچند سوالتون رو روشن تر بیان کنید ممنون میشم.:)@};-
سلام ممنون ... منظور من این بود که یه پردازنده رو از فرکانس 3.3 گیگا هرتز به 4.5 رسوندیم و ولتاز هم مثلا از 1.48 به 1.6 رسوندیم . فرکانس وولتاژ رو حالا میاریم رو حالت نرمال واگه بخوایم دوباره اورکلاک کنیم باید تمام مراحل اور رو دوباره انجام بدیم (مثلا مالتیپلیر رو دوباره 10 تا 10 تا اضافه کنیم) یا مستقیم بریم رو فرکانس 4.5 و ولتاژی که استیبل بوده مشکلی نیست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزنقل قول:
وقتی که پتانیسل یک قطعه در اورکلاک معلوم شد ، دفعه بعد دیگه لازم نیست که دوباره پله پله همه ی مراحل طی بشه .
فقط تست پایداری فراموش نشه ، حتی اگه سی پی یو قبلآ تو همون فرکانس و ولتاژ پایدار بوده :d
اول ، بله وقتی که دفالت میکنید ، باید دوباره تمام مراحل رو انجام بدید.نقل قول:
دوم ، بله دیگر نیازی نیست که تمامی مراحل رو از اول انجام بدید ، فقط مستقیما به فرکانس و ولتاژ پایدار ، اورکلاک کنید!
سوم ، هم شما در اولین گام ، از اعمال ولتآژ پرهیز کنید.در صورت نیاز و عدم پایداری ولتاژ بدید(اون هم خیلی خیلی کم).
فرکانس رو پله به پله زیاد کنید بدون ولتآژ بعد هر گام تست پایداری wPrime 1024 بگیرید.
البته به دما هم توجه کنید!
اگر پردازنده ناپایدار بود ،(در صورت خنک بودن پردازنده) ولتآژ اضافه کنید.اگر پردازنده خنک نبود یک پله به عقب برگردید.(مثلا از 4.5 به 4.3 برگردید)
ضمن اینکه اگر در ارتباط با اورکلاک پردازندهتون مشکل دارید ، خواهشم از شما اینه که ، لطفا سوالاتتون رو در بخش مناسب تر مطرح کنید.:)
موفق باشید:)@};-
سلام.امروز این خمیر سلیکون chill factor 3 رو استفاده کردم رو cpu تفاوت 2 درجه ای داره با یک خمیر 1000 تومنی جریان چیه؟
بسته به پلتفرم ممکنه متفاوت باشه یعنی امکان داره به عنوان مثال رو 3770 تا 4 درجه یا بیشتر هم نسبت به خمیر مرجع کاهش داشته باشه اینجور نیست که برای تمام cpu های فعلی در یک سطح عمل کنهنقل قول:
یک برسی هم سایت در مورد بهترین خمیرهای بازار داشته که بد نیست نگاه بهش بندازید
سلام
يه سوال برام پيش اومده
رمهاي قديمي كه ولتاژ 1.65 دارند براي پردازنده هاي هسول مشكلي ايجاد مي كنند؟
دليل سوال اينه
قصد خريد ASUS Maximus VI Hero به همراه i7-4770K رو دارم. 4 ماژول رم قديمي Corsair Dominator GT 2000 8-8-8-24 1.65v دارم.
داشتم فايل راهنماي مادربورد رو مي خوندم توش اين رو نوشته بود..According to Intel CPU spec, DIMM voltage bellow 1.65V is recommended to protect the CPUقبلاً از راهنمايي دوستان و اساتيد تشكر مي كنم.
دوست عزیز، طبق خطی که نوشتی و هست درباره پردازنده های Intel صدق میکنه ولتاژ Wire Dimm شما باید زیر 1.65 V باشد تا اسیبی به CPU Imc وارد نشود.
سلام
ممنون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نكته جالب اينكه كه تقريباً تمام رم هاي تاييد شده توسط خود ASUS كه فركانس بالاي 1600 دارند ولتاژشون 1.65 هست.
سلام
اساتید محترم یه سوال
فرق بین CPU Core Voltage و CPU Input Voltage چیه و رابطهی بین این دوتا چگونهست؟
سلام دوستان عزیزم.....
بنده یه مشکل کوچیک دارم با پردازنده خودم که نمیدونم از کجا سرو کلش پیدا شد...
همیشه تنظیمات مادربوردم برای فرکانس CPU و دیگر تنظیمات بصورت Offset بود که در حالت بیکاری به فرکانس 1600 میرسید و در حالت اجرای کار فرکانس 4800 ، اما الان از امروز بدون اینکه کاری انجام بدم یا تنظیماتی و دست کاری کنم فرکانس روی 4800 میمونه و اصلا به حالت
OFFset بر نمیگرده...
دوستان میدونن مشکل از کجا میتونه باشه؟
آپدیت : دی
مرسی از راهنمایی خودم :دی
مشکل از این قسمت بود که نمیدونم چرا به ذهنم رسید از اینجا میتونه باشه که دقیقا هم از اینجا بود
مینیموم 5 درصد شده بود 100 درصد ، سیستم من جن داره :d
فرشاد جان یه جن گیر نصب کن رو سیستم :))نقل قول:
فرشاد جان مال منم از اینجا ست کردم ولی تفاوتی نکرد.
فکر کنم از بایوس غیر فعاله یا اینکه با اینتل سازگاری بیشتری داره
با سلام.دوستان من با استفاده از turboV EVO سرعت cpu رو به تقریبا 4.5 ghz رسوندم.اما چون رم استوک دارم میخوام برگردم رو همون 3.5 ghz خود i7 3770K ممنون میشم کمکم کنید چون تو خود برنامه ی asus گزینه ای برای کم کردن فرکانس وجود نداره! فقط برای بالا بردن هست!
مادربورد هم z77 v deluxe هستش
با تشکر@};-
از سربرگی که این کار رو انجام دادین عکس میزاریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به احتمال زیاد تو این صفحه باید دنباله Reset to Default یا default خالی باشید
سیستم دیفالت رو که میزنم تغییری نمیکنه ! یعنی فکتوری ریست نمیشه اگر دستکاری کنم میتونم بکنم رو همین حالت ! ممنون میشم کمک کنید
دوست عزيز clear cmos كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزم ، بله عزیز میتونید به حالت اولیه برگردید ، اما شما باید در بایوس ماردبورد تنظمیات CPU و ولتاژ ها رو دیفالت قرار بدید بعد از اینجا تغییرات را انجام بدید ، و خواستید برگرید به حالت دیفالت..F5 بزنید در بایوس به حالت دیفالت بر میگرده ، F10 بزنید SAVE میشه..اگر نشدنقل قول:
پست مادربورد کلید دیفالت هست باید نگه دارید چند ثانیه و تنظمات بر میگردد به حالت اول.
البته پیشنهاد میشه تغییرات را از بایوس مادربورد انجام بدید ...چون امن تر و پایدار تر خواهد بود...(اگر اشتباهی در بایوس انجام دهید سیستم پیغام مشکل در اورکلاک خواهد داد و میتوانید تنظیمات را سریع برگردانید اما در این حالت اگر اشتباهی انجام بدید امکان صدمه دیدن به سیستم خواهد بود
با تشکر@};-
ممنون دوستان از راهنماییتون برطرف شد.
با تشکر@};-
آقا من یه سوال داشتم که تو هیچ گروهی جا نمی گرفت آوردمش این جا !:d
چه جوری یا با چه نرم افزاری می شه فهمید این cpu ما 64 بیت هست یا 32 بیت ؟ ؟ ؟
در ضمن سلام !x-(
تقریبا از سال 2004 که Athlon 64 تولید شد به بعد سیپیو ها این قابلیت رو پیدا کردندنقل قول:
نوشته اصلی توسط hasandark [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید مدله پردازنده رو بگید
نمیدونم تایپیک ایشون درست جایی هست یا نه
اگه نبود ادیت شه
شما مدل پردازنده را ذکر کنید،مشکل حل شده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hasandark [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام مجدد خدمت دوستان .
یکیش atlon64 x2 هستش اون یکی از اون intel های باستانی هستش p4 2.8mzh باس 533 ! ! !
این دومی میخوایم برای باز کردن درب گنجینه های تخت جمشید ازش استفاده کنیم !:))
دوست عزیز، پردازنده های که معرفی کردید 64 بیتی هستند، استفاده از دستورالعمل های SSE - SSE2 -SSE3
سلام آقا من یه مشکلی با cpu یا motherbord دارم خودمم نمی دونم کدومشونه !
اما مشکل اینه که بعداز مدتها تصمیم به عوض کردن cpu مدل 775 کردم . . . :)
cpu قبلیم celeron 2.66 باس 533بود و کار هم میکرد ولی یه cpu 3.00 باس 800انداختم روش وقتی یه چند ساعتی با سیستم کار میکنم یه دفعه هنگ می کنه :(( کارم هم سبکه یا اینترنت میگردم یا در حال تایپم .
مادربوردم مدلش :ga-8i865g775-g هستش
این رو هم بگم که با cpu قبلیش هنوز هم هیچ مشکلی نداره
دقیقا چه طوری هنگ میکنه؟نقل قول:
صفحه آبی مرگ میادش؟
یا سیستم گیر میکنه؟
دمای پردازنده مناسبه؟
مادربردتون از این پردازنده به طور کامل پشتیبانی میکنه؟
پردازنده 3 گیگاهرتزی رو روی سیستم دیگه تست کردید؟
روی اون سیستم هم همین مشکل رو داشته؟
سلام یک دفعه موس و کیبرد بی حرکت میمونند و تصویر ثابت میمونه حتی دیگه چراغ های num , caps , scrollهم دیگه روشن نمی شوند
صفحه بلواسکرین هم نمیاد
دمای پردازنده هم با hw info در زمان هنگ بیش از 35 درجه نیست.
پردازنده رو روی یه مادربرد asus یه تست نیم ساعتی گرفتیم مشکلی نداشت یعنی دوستم گفت که cpu یا سالمه و کار می کنه یا این که سوخته هست و حالت نیم سوز شدن نداره
ممنون میشم راهنمایم کنید :)
درودنقل قول:
به احتمال زیاد از تنظیمات بایوس باید باشه . شما زحمت بکشید یه بار تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید .
برای اطمینان بیشتر از یه ویندوز جدید استفاده کنید .
@};-@};-
پیکربندی فعلی سیستم با یک مادبورد دیگه تست بشهنقل قول:
ویندوز عوض بشه
بایوس همانو طور که گفته شد در حالت پیش فرض قرار بگیره
با یک پاور دیگه تست بشه
پدیده ای به اسم نیم سوز هم وجود خاجی نداره.
سلام
دوستان می تونید در مورد دو اصطلاح زیر و تفاوت و ارتباطشون با هم کمی توضیح بدید؟ ممنون
CPU Core Voltage
CPU Input Voltage
آقا ضمن تشکر از دوستان بابت راهنمایی شما بالاخره تونستم درستش کنم !=d>نقل قول:
ایرادش هم این بود که حداقل ولتاژ مورد نیاز cpu 3.00 گیگا هرتز 1.3 ولت هستش ولی در عمل 1.2 ولت بهش میرسد. تو cpu celeron که مصرف کمی داره مشکلی ایجاد نمیکردو تو این cpu جدیده که مصرف بالاست خودش رو نشون میداد . ما ولتاژ رو دستی تا 1.35 با لا بردیم دیگه هیچ مشکلی نداشت .
با سلام
دوستان میخواستم بدونم آیا پردازنده G3220 برای کارت 7850 AMD گلوگاه ایجاد میکنه یا خیر؟
ممنون میشم سریعاً پاسخ دقیق بدید
با تشکر فراوان @};-
به احتمال زیاد گلوگاه میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته به عنوان مثال تو بازی x ممکنه
5 فریم گلوگاه کنه یا بازی y رو اصلا گلوگاه نکنه درواقع یه مقدار مشخص نیست
سلام.اگه بخوایم همزمان یه رایانه چند هزار نفر user (مثلا 3000 کاربر) داشته باشه به چه پردازنده ای نیاز هست؟ آیا یک عدد Intel Xeon E5-2620 کافی هست؟ یا باید 2 تاش بزاریم کنار هم.؟
ممنون.
3000 کاربر آنلاین یا این که 3000 یوزر داشته باشه و در حالت کل و آنلاین بیشتر از 200 300 تاشون آنلاین نباشننقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثلا 3000 یا هر تعداد بیشتر باهم انلاین باشن و با هم از کامپیوتر کار بکشند.
نقل قول:
درود@};-
پیشنهاد میشه از دو پردازنده زئون استفاده کنین البته به کاری که اون کاربرها انجام میدهند هم بستگی داره!
دوست من چه نوع کاربری مد نظر شماست؟نقل قول:
وی....پی......ان
یا اکتیو دایرکتوری
درودنقل قول:
وی....پی......ان که نه. اکتیو دایرکتوری رو که هم نمیدونم چیه .
تو مشخصات Microsoft Visual Studio 12.0 نوشته با پردازنده زئون میتونه بیش از 5000 تا کاربر داشته باشه.و همه با هم میتونن قسمتی از برنامشون رو بنویسند. حال فرض کنیم برنامه سنگینتر باشه .
نیاز به پردازنده قدرتمند هست. در بخش مربوطه سوال کنید و بودجه رو هم مشخص کنیدنقل قول:
ممنون.این فقط سوال بود و هنوز تا خریدش راه بسی صعب العبور رو در پیش رو دارم.بخاطر همین این سوال رو تو این بخش پرسیدم تا شما اگه تونستید جواب بدید. ممنون از شمانقل قول:
سلام دوستان.من فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار هستم و در حال حاضر ترم آخر کارشناسی ارشد معماری کامپیوترم.پروزه ی پایانی من مربوط به اورکلاک هستش.برای همین یک سوال داشتم.آیا نرم افزاری وجود داره که به صورت مجازی در اون نرم افزار سی پی یو های مختلف رو اورکلاک کرد؟
به شخصه تا به حال نه دیدم و نه حتی شنیدم دوسته عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mani_asi2008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اورکلاک هم بیشتر تست هست چون به طور مثثال
حتی تو پردازنده هایه یکسان یک پردازنده ممکنه قابلیت اورکلاک بالاتری نسبت به یه پردازنده همسان با خودش داشته باشه
و این امر هم بیشتر اکتسابی هست و با پیدا کردنه ولتاژ کاری یه پردازنده میشه فهمید که چقدر توانایی داره
ممنون دوست من ازینکه جواب سوال من رو دادی.من باید در این پروژه حداقل و حداکثر افزایش فرکانس و ولتاژ چند سی پی یو رو پیداکنم و بهترین میزان اورکلاک هر قطعه رو به تیم تحقیقاتی دانشگاه ارائه کنم.پس اینطور که معلومه هیچ نرم افزاری برای اینکار نیست و من باید به صورت عملی روی چند قطعه اورکلاک انجام بدم و نتیجه رو ثبت کنم.درسته؟
دوست عزیز کیفیت چیپ پردازنده ها متفاوته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mani_asi2008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حتی اگر دو پردازنده یک مدل داشته باشند به فرض پردازنده i7 2600 باشه که بتونه به 6000 برسه ولی 2600 دیگه ای باشه که نتونه 5.5 هم بزنه.
اورکلاک قطعات بیشتر تجربی هست.نمیشه گفت فلان قطعه چقدر اور میشه.باید خودتون تجربه کنید.با آزمون و خطا پیش برید.
حتی تو اورکلاک پردازنده ها هم ولتاژ پردازنده ها با مدل یکسان هم فرق میکنه!
یکی لاو ولتآژ میشه با ولتآژ کمی تو فرکانس بالا پایدار میشه یکی هم با ولتآژ زیاد نمیتونه بازم فرکانس بزنه.
در ضمن منظور از نرم افزار چیه؟
نرم افزار ها متفاوته و هر مادربردی برای خودش یک نرم افزار جدا داره.
هر چند نرم افزار هایی مثل SET FSB میتونن سایر برد ها رو از طریق فرکانس مرجع اورکلاک کنند.
در ضمن تا بایوس هست چرا نرم افزار؟شما از بایوس هم میتونید پردازنده رو اورکلاک کنید.
موفق باشید@};-
فکر کنم Hwbot منبع خوبی باشهنقل قول:
ممنونم از شما دوستان [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] که جواب های دقیقی بهم دادین.باتشکر@};-
سلام دوستان
پردازنده 4770k@4.2ghz در تست سنگین small fft برنامه prime95 بعد از 20 دقیقه
سوال من اینه آیا اختلاف 11 درجه ای بین کور دوم و چهارم طبیعیه؟
اگه طبیعیه علتش چیه؟
و اینکه برای اعلام دمای رسمی پردازنده باید دمای حداقلی رو بگیم یا حداکثری؟
یا دمای پکیج؟
خمیر مورد استفاده هم cf3 هست و کولر مورد استفاده thermalright macho
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- با نرم افزار core temp هم همین مشکل رو داری عزیز ؟
- چند علت میتونه داشته باشه . اولین علت اینه که شما با نرم افزارهای مختلف یا توی بازیها باید تست کنید . چون بعضی از نرم افزارها فقط 1 یا 2 کور را تحت فشار قرار میدهند .
- دومین علت خمیر نامرغوب یا بد خمیر زدن روی سی پی یو میباشد . اگه خمیر را روی تمام سطح ihs پخش نشه ممکنه این تفاوت دمایی حاصل بشه .
- مسلما" دمای حداکثری یا ماکزیمم را ملاک قرار خواهند داد .
@};-
سلام
جای مناسبی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم و احساس کردم وجود این تاپیک لازم باشه
دوستان آیا روی سوکت های AM2 امکان نصب AM3 وجود داره؟ سری FM چطور؟
به طور کلی میخوام بدونم کدوم یک از سوکت ها به AM2 میخوره و بدون مشکل کار میکنه؟
ممنونم میشم اطلاعاتتون رو به اشتراک بگذارید تا استفاده کنیم.
پاسخ اول : خیر نمیشه از پردازنده های AM3 بروی سوکت AM2 استفاده کرد ، سوکت AM2 تعداد پینهاش 940 و سوکت AM3 تعداد پینهاش 941 میباشد.
پاسخ دوم : خیر سوکت Fm1 هم نمیشه از پردازنده ها بروی سوکت های مورد نظر شما استفاده کرد.
پاسخ سوم: سوکت Am3 با بروز رسانی BIOS می تونید از پردازنده هاش بروی سوکت AM3 Plus استفاده قرمایید.
پاسخ چهارم : سوکت Am2 با روز رسانی BIOS می توانید از پردازند هاش بروی سوکت AM2 Plus استفاده قرمایید.
پاسخ پنجم : از سوکت Fm2 که دارای 904 پینم هستش از پردازنده ها خود پشتیبانی میکند .
مرتضی جان حق با شما بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نتیجه تست بعد از گیم:
ظاهرا بعضی برنامه ها فشار بیشتری بر کورهای اول و دوم میارن
دقیقا همین طور هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به عنوان مثال در بازی battlefield 4 همین طور که میبینید اصلا هسته ها به یک میزان در تحت load قرار نگرفتن بقیه بازی های هم تقریبا به همین شکل هست
با سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahbazi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله
پردازنده های سوکت AM3 قابلیت نصب روی سوکت AM2 رو داره.
ضمن اینکه باید بایوس هم آپدیت بشه.
قابل توجه دوستانی که میگن نمیشه.:d
خودم پردازنده AMD Athlon 64 5000+ داشتم با بورد GiGa 520LE-S3 پردازنده دوستم که AMD Phenom II X 565 بودش رو راحت ساپورت کرد.حتی تا 3.7 هم اورکلاک شد.
ولی سوکت AM2 قابلیت نصب روی سوکت AM3 رو نداره.
به این علت که سوکت AM3 ، دو پین کمتر داره و پردازنده های سوکت AM2 روی بورد Am3 نمیشینه.
عکس اول برای پردازنده amd athlon 64 x2 6000 با سوکت AM2 .با دو پین بیشتر
عکس دوم برای پردازنده AMD Phenom II X6 با سوکت AM3 هستش
سلام دوستان. من وقتی سیستم رو تازه روشن میکنم و میرم تو بایوس دمای cpu میاد روی 50 وایمیسه. توی بازی هم به 70 الی 80 میرسه میخواستم بدونم طبیعیه این دما یا زیاده.
سیستما مال گیم نته و همشون هم همینطوری هستن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ra1den [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا مشخصات دقیق سیستمتون رو ذکر کنید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند
@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ra1den [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دمای 80 زیاد هست فنش را بازرسی کن در چه حالیه. اور کردین ؟؟
مدل cpuچی هست
شما مدل پردازنده و مشخص کنید....نقل قول:
در ضمن اگر CPU های سیستم شما فن استوک دارند که 100 درصد هم همینطور هست دمایی که میفرمایید کاملا منطقی هست.
Pentium 4 هستش با فن استوک.
بدون اور. داخل فن روغن هم ریختم 3000 دور میچرخه ثابت + چند بار هم خمیرش رو پاک کردم دوباره زدم ولی بازم دماش پایین نمیاد. نمیدونم دیگه باید چیکار کنم.
> این دما برای P4 با فن Stock عادی هستش.
>> شرایط محیط ، محلی که پردازنده در ان قرار داره، الان هوا نیز گرم هستش تاثیر گذاره.
بله محیط گیم نت هم الان گرمه.
یه سوال: داغ شدن cpu باعث میشه بازی ارور بده یا سیستم هنگ کنه؟
بله داغ شدن هر نوع از قطعات مانند: CPU و VGA و ... باعث میشه سیستم شما ریستارت بشه
سلام دوستان
من یه چند وقتی بود سیستمم بازی هایی که قبلا راحت اجرا میشدن
دیگه درست اجرا نمیشدن پر لگ بودن فکر میکردم از گرافیکه
امروز کیس باز کردم دیدم اصلا فن cpu سیمش وصل نبوده
سی پی یو هم خیلی داغ کرده بود فک کنم یه 2 یا 3 ماه که
وصل نبوده اصلا روحمم خبر نداشت پشت cpu یه قسمت هایی ازش
پررنگ تر شده ولی الا که فنش وصل کردم راحت کار میکنه
به نظر شما مشکلی که براش پیش نمیاد یا میگید عوض کنم
سیستم هم نه تا حالا هنگ کرده نه ریستارت شده
مدلش هم اینه
CORE I3 2100
بازم شرمنده که انقدر طولانی شد
آره اونو میدونم داغ بشه خاموش میشه میخواستم بدونم ممکنه بازی ارور بده دربیاد. چون دوتا الان به شدت fatal error میده رو سیستما، کانتر و GTA هم یا هنگ میکنن یا ارور میدن بعضی موقعا.نقل قول:
nima3p2p : خیلی شانس آوردی که نسوخته ولی مطمئنا عمرش کم شده. سیستمای منم موقع داغ شدن لگ میدن.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز داغ شدن CPU و GPU در شرایط عادی و بدون اورکلاک باعث ارور دادن نمیشه این مشکل فقط زمانی پیش میاد که شما پردازنده یا گرافیک رو اورکلاک کرده باشید و با افزایش دما ناپایداری پیش بیاد که ممکنه باعث ارور و یا متوقف شدن یک Task بشه.ولی در صورتی که اورکلاکی در کار نباشه و سیستم شما از لحاظ برق رسانی مشکلی نداشته باشه ارور نمیده و دلیل ارور در موارد دیگری رو باید جستجو کنید.
> نه به هیچ عنوان ربطی نداره، داغ شدن پردازنده به مشکلات نرم افزاری مربوط به خودت برنامه ، Fatal Error می تونه مربوط به حافظه باشه می تونه نرم افزاری باشه.نقل قول:
دوستان نظرتون درباری این مادربرد چیه؟[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یه سی پی یو i3 4130 هم براش خریدم با گرافیک 6870 بنظرتون سیستمه خوبی است-بیشتر میخوام نظرتون رو دربرای مادربرد بدونم چون تازه گرفتمش-بین اینو h81 plus دو به شک بودم که نهایت اینو گرفتم- به نظرتون با سی پی یو مچ است-ممنون میشم @};-
67.4 درجه چیزی که خود اینتل گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi8063 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]