اینم یک تست دیگه روی ایر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم یک تست دیگه روی ایر
@};-
بسیار عالیه عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط benyps [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مقدار ولتاژ پردازنده کافیه حتی ممکنه با 1.45v استیبل بشه
اما ولتاژ NB به 1.3v
ولتاژ چیپست به 1.18v افزایش بدید
یکمقدار هم با فرکانس پایه (بیس کلاک) اورکلاک کنید مثلا از 200 به 210 یا 215 افزایش بدید چون صرفا استفاده از ضریب خالی برای اورکلاک میتونه ناپایداری به دنبال داشته باشه
درضمن دما پردازنده زیر لود حتما از 60 درجه تجاوز نکنه که در حالت ایمن باقی بمونه
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط benyps [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_CaraGT2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان وسوسه کردید منو ؛ دیروز که اون تست رو دیدم رفتم من هم یه تلاشی با 955 کردم اما هر کاری کردم نتونستم با 4300 و ولتاژ 1.5 ، ویندوز بوت کنم
که فکر میکنم بخاطر دمای بالا بود ؛ چون کولر استوک روی پردازنده هست :) یا شایدم خود پردازنده دلیلش بوده ..
به هر حال حرومش باشه این بایوستاری که براش گذاشتیم :)
این هم نتیجه :
این هم چند تصویر دیگه مربوط به سایر ولتاژ ها و فرکانس ها :
ممنون اقا امیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_CaraGT2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اتفاقا دقیقا با بیس کلاک هم کار کردم ولی نتیجه اخر همون میشد،
nb هم 1.3 دادم.
ولی با بیس کلاک نا پایدار تر بود.
مثلا وقتی می خواستم با ضریب کمتر به همون 4.3 برسم ناپایدار میشد.
از طرفی رم ها برای سعید بود و قول داده بودم مواظبشون باشم :دی
به هر حال سعی کردم کمتر ور برم باهاش تا نفسش بمونه برای ln2 :d
ایشالا ln2 فراهم شه تست های خوبی خواهیم گرفت :)
@};-
نتایج تستهای اخیرم با این مادربورد بیچاره :دی
سر تست cinebench این 1090 جوری نیتروژن میخورد که حتی در 3930 هم ندیده بودم!
با سلام خدمت دوستان.
بالاخره امتحانات ترم دانشگاه تموم شد.الانم اومدم به سایت سر بزنم که این فرکانس 6500 رو اونم تو AMD اونم با 6 هسته فعال دیدم واقعا خستگی امتحانات از تنم بدر شد!
فرجام جان داری همه رو وسوسه می کنی داداش!
منم برم یکم با این فونومم ور برم ببینم میتونم فرکانس 4000 به بالا رو پاس کنه یا نه.
یه سوالی هم داشتم.واقعا این تست رما رو می گم مطمئنی که رو AMD گرفتی؟!
غیر قابل تصوره؟=d>
همین الان یکم با سیستم ور رفتم که نتایج تست به این قرار هست.یه مشکلی هم دارم اون اینکه CPU بیش از 3900 بالا نمیره.یعنی اصلا بوت نمی شه!
تست Wprime تو فرکانس 3700
بقیه تست ها:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم تست تو فرکانس 3900 برای CPU [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنونم علی جان
رمها چون الپیدا هستند با اون تایمینگ راحت کار میکنن
روی اینتل هم 2200 رو 7-7-7 همه جور تستی پاس میکنند با ولتاژ 1.75 که البته خیلی بیشتر جا داره ولتاژ...
رم هم 1420 مگاهرتز با تایمینگ 5-5-5-15 با ولتاژ 1.68 که البته توانایی تایمینگ پایینتر هم دارند اما مادربوردم برای رم تایمینگ 4 نداره :دی
در کل برای کارهای روزمره و حتی در آوردن پروفایل کارتهای گرافیک هم در حد قابل قبولی هست در اون فرکانس
و قیمتش هم با توجه به انصاف فروشنده بین 220 تا 240 تومن هست
این پردازنده هم مثل سمپرون 145 نیازمند مادربوردهای 790 به پایین و ddr2 هستش تا بتونه FSB بالا بخوره
فرجام جان راستی یه سوالی داشتم پاور بنده 420 Memonex Cilent هست.
دلیل اینکه از فرکانس 3700 به بالا پایدار نیست اینه که پاور کم می یاره.چون با یکی از این دوستان که صحبت می کردم می گفت مصرف فونوم های شش هسته ای زیاده!
به خاطر همین تو فرکانس بالا نمی تونی پایدارش کنی.درسته؟
یه سوال دیگه تو تمام تست ها تو من دیدم که فرکانس HT رو زیر 2000 نگه می داری.فرکانس CPU NB رو تو چه فرکانسی نگه می داری؟
آخه تو یکی از تست ها من هر کاری کردم همین پردازنده از 3800 بالاتر نرفت تصمیم گرفتم فرکانس CPU NB رو بکشم بالا که وقتی رو 2900 ستش کردم سیستم راحت بوت شد و حتی تست های Wprime رو هم پاسش کرد.
تمام سعی من برای ثبت بالاترین رکورد FSB با Phenom II
نهایتا به 356 قانع شدم : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمالش هست به علت پاورتون باشه
من پاور زیر 500 هم دارم اما هیچوقت امتحانش نکردم برای اورکلاک:دی
فرکانس NB اکثرا" توی بیشتر اسکرین شاتهام مشخصه... برای تست wprime چون زیاد تاثیر نداره بالا نمیبرمش زیاد البته در حدی که فرکانسم رو پایدار کنه بالا میبرمش اما نه اینکه بچسبونمش به سقف :دی
اما برای تستهایی که رم و نورتبریج روش تاثیر داره با 1090 بین 2900 الی 3300 زیر واتر و زیر نیتروژن هم بین 4000 تا 4500 مگاهرتز
یا مثلا برای سمپرون روی 3000
البته پردازنده هایی داشتم که بالاتر از 2800 بوت نمیکردن
مادربوردتون چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZeNer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون فکر میکنم آقا پژمان با 955 یا 965 حدود 450 تا FSB زده بودند البته با بورد DDR2
__________________________________________________ __________________________________
تست اولپردازنده 8150 با ولتاژ دیفالت و پاس کردن Physics با نمره مناسب در فرکانس 4300 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]تست دومپردازنده 8150 با ولتاژ 1.44 و فرکانس 4800 مگاهرتز و پاس کردن این تست با نمره مناسب [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]