یک دو روز اخیر به صورت نا منظم قطعی داشتم،اما مشکلی از بابت سرعت و پینگ نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یک دو روز اخیر به صورت نا منظم قطعی داشتم،اما مشکلی از بابت سرعت و پینگ نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هر وقت سرعتت از مخابرات اومد پایین تنها کاری که باید انجام بدی صبره هیچ کار دیگه ای هم از دستت بر نمیاد این افت سرعت ها طبیعی برای مخابرات اگر هفته یک بار اینجوری نشه باید تعجب کرد من بهش عادت کردم ولی برای من این وضعیت یعنی افت سرعت از سرورهای خارج هیچ موقع بیشتر از 24 ساعت نبوده حداقل خوبیش اینه یه یک ماهی هم هست قند شکن ها برای من از کار افتادهنقل قول:
سلام
من که از خرداد تا الان مخابرات دارم ، از سرعت و همچنین پشتیبانی رازی هستم ، فقط متاسفانه سرویس های مختلف مثل دانلود رایگان شبانه و.. نداره که مشکل به وجود اورده:(
والا از لحاظ قطعی فقط 2 بار اتفاق افتاده که به قول خودشون سراسری بوده...
آسیاتک 256 نامحدود نقره ای
سلام @};-
یه چیز جالب، شاتل امروز مجبورم کرد از ART4 به ART5 برم
میگفت سرویستون ترافیکش تموم شده، در صورتی که ART4 و کلا ART ترافیک نامحدود
اینترنت رو که قطع کردند هیچ به زور یک پله سرویس رو ارتقا دادم تا نت وصل بشه
یه قانونی هم داره شاتل که همه از قبل امضا کردند:
شاتل حق دارد بدون هماهنگی مراجع قضایی از ارائه خدمات به کاربر خودداری کند‼
یعنی با این قرارداد ترکمنچای که من امضا کردم جای شکایت هم وجود نداره
خلاصه سرویس نامحدود شاتل هم به گفته سوپروایزر بخش فروش سقف داره‼
@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطا جان از حق هم نباید گذشت، من توی 50 روز گذشته 183 گیگ مصرف داشتم. ماهی 53 هزار تومان.
برخورد پشتیبان هاشون هم عالی...
ولی اگر ISP دیگه ای خدمات بهتری میده عطا جان، معرقی کنی ممنونم میشم برسی کنم برای کوچ.
بازم جای شکرش باقی هست داداش . شما حق انتخاب دارید و میتونید isp تون رو عوض کنید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ما اینجا فقط میتونیم از مخابرات سرویس بگیریم :d .
یعنی دلت میخواد بخواد , دلتم نمیخواد نخواد =)) ( عجب جمله ای گفتم :d )
ممد جان من با مخابرات در 30 روز 200g گرفتم با 37 تومن بدون هیچ گونه محدودیتی. برخورد پشتیبانی به چه دردی میخوره وقتی حق خوری میکنن. الان این قانون اجباری رو گذاشتن واسه art4 داران زنگ بزن پشتیبانی بگو این کار شما زورگویی هست اونوقت ببین چی جواب ات رو میده.مخابرات سرویس های محدود اش هم که راه افتاده ترافیک اش هم که قیمت خیلی خوبی داره و برای افرادی که سیستم های جمع و جور واسه دانلود دارن نامحدودهای مخابرات فوق العاده ارزشمند هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مرتضی جان با توجه به شرایط من که بخش اعظم کارم دانلود هست من هم به جز مخابرات هیچ حق انتخاب دیگه ای ندارم البته خیلی هم از سرویس هم راضیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من كه دو تا مودم مبين نت گرفتم با سرعت 1024 Kb نامحدود روزي 11 گيگ دانلود ميزنم. كيفيت wimax از ADSL خيلي بهتره
Sent from my XPERIA Tablet Z LTE using Tapatalk 4
عطا جان من محمود هستم نه ممد @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب معلومه خوب رفتار نکنی خوب هم جوابت رو نمیدن :))
مخابرات هم مثل وایمکس که عرفان گفت هرجایی سرویس خوب نمیده، منطقه ای که هستم بهترین انتخاب شاتل، بازم پیشنهادی بود میشنوم
3 روزی هست اسیا تک 256kb ماهانه 10 گیگ گرفتم .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به شخصه ازش راضیم ، سرعت بارگریم دروز از 700kb هم رد میشه اما به به محض اینه ساعت از 1:00am میشه 1:01am سرعت به 30~60kb کاهش پیدا میکنه ...
البته شاید به سروری که از لینکاش دارم استفاده میکنم هم مربوط باشه ، باید بیشتر امتحان کنم...:-?
و هر از گاهی هم یادش میره پیچ بازکنه :d یکم بهش وقت بدی دوباره راه میوفته ;)
دوستانی که از سرور اصفهان استفاده می کنند،امروز دچار افزایش پینگ نشده اند؟به خصوص با سرورهای تهران!!!
امروز در کمال ناباوری پینگ من با سرورهای تهران تا 217 میلی ثانیه هم رسیده بود(در حالت عادی روی 30 الی 20 می چرخید.:|)
علي جان سرعت اينترنت از پنج شنبه در اصفهان به طور عجيبي كاهش پيدا كرده و اختلال داردنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیقا" واسه من هم 2-3 روزه که سرعت کاهش پیدا کرده . :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زنگ زدم isp حرفاي هميشگي رو ميزنن مودم رو ريست كن , كابل لن رو عوض كن از اين داستان هاي طنز آميز :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امروز یه صفحه می خواستم باز کنم کلی فکر میکنه:d
من مشکلی بابت سرعت دانلود و آپلود ندارم،فقط پینگ و باز کردن صفحه مشکل دارد.
بدون شرح!!!:|
کلا جواب هایی که من در هنگام قطعی یا کاهش سرعت میگیرم
1:مودم رو خاموش و بعد چند دقیقه روشن کن
2:مشکل از شبکه اس
3: معلوم نیست کی درست میشه
4: شماره ات ثبت شد بهت زنگ میزنیم
5:بعد از چند دقیقه پشت خط بودن بوق اشغال میزنه
6:برسی میکنیم باهات تماس میگیریم
کلا از این 6 حالت خارج نیست
برای منم افت سرعت بوده.:|
ولی زنگ نزدم چون از این لطیفه ها زیاد شنیدم:))
حداقل خوبی Dial-up این بود که انتظاری ازش نداشتیم و همیشه قابل پیش بینی بود:))
نگو مبین نت که حالم ازش بهم میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سرویس نامحدود مبین نت روزی 12ساعت وصله بعدش قطع میشه:))
قطعی زیاد
تعرفه ها وحشتناک گرون
و و و و و
خلاصه دوستان طبقه تجربه من به هیچ عنوان طرفه مبین نت و ایرانول نرید
من تو خونه اکثرا مشکلی ندارم
پارس آنلاین نامحدود 128 شش ماهه
اما توی شرکت یا مبین نت 512 و یه سرور IPS یکی از شرکتهای اصفهان که مال برادر مدیر شرکت است که دست کم همیشه روی 4 یا 5 مگ بود منم روزی چند گیگی دانلود میکردم :-p
یک هفته است افتضاح شده
اخه نمیگین من دارم توی شرکت ویندوز 8.1 با بتلف______یلد4 دانلود میکنم !! :))
من توی شرکت از مبین نت استفاده میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان هم برای دفترشون از ایرانسل استفاده میکنن هیچ مشکلی نداره
به نظر من قابل قبوله نسبت به قابل حمل و انتقال بودنش
خداییش 2.5 سالی هست که مبین نت دارم کیفیتش خیلی عالیه اما این چند روز یه کم اختلال داشت که امروز رفع شد :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله مشکل رفع شد و همه چیز به حالت عادی برگشته :)
امروز آسیاتک سرویس های جدید اضافه کرده اونم چی! 10 مگابایت!
سلام @};-
بعد از قطع اینترنت من (مصرف زیاد روی طرح نامحدود شاتل!) مجبور شدم یه پله طرحمو ببرم بالا
امروز میبینم سرعتم باز اومده پایین روی 20KBps !! زنگ زدم پشتیبانی میگه:
مصرف زیاد داشتید: 6 روز گذشته 6 گیگ مصرف داشتید‼
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم :))
داداش محمود به حرف من بلاخره رسیدینقل قول:
مبین نت هم که ماشاء الله قیمت ها رو افزایش داده :))
امروز سرویس 2 مگابیت با 4 گیگ حجم 1 ماه زده 40000 تومان :|
بدون شرح!!!:|
من که دیگه اعصاب نمونده برام نه حوصله زنگ زدن دارم نه حوصله شکایت به قول شاعر
نه به من توراست میلی , نه به تومرا امیدی
نه چوتوست بی خیالی ,نه چوماست مبتلائی
سلام بر همه دوستان
خدمت شما
حالا سرعت بد نیست ولی پینگ که افتضاح یه چیز اونورتره.
کلا باید آنلاین رو بیخیال شد با این وضع.تازه با این دستکاری که تو پروتکل ssl کردند عملا بدون چیز پی ان نمیشه زنده موند:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اوه اوه فاجعه اس
ولی این حال کن
هر چند پینگ افزایش پیدا کرده و با هیچ dns ای زیر 200 نمیاد timeout هم که دیگه.........
ولی مخابرات پینگ و سرعت دانلودش از سرور های داخل فوق العادس
هنوز هم که هنوزه پورت منو خالی نکردن :|
مثل اینکه هر وقت بخوان از پشت خط من کوچ میکنن
شاتل ART5
دوستان من تا الان از سه شرکت خدمات اینترنتی گرفتم.
اولی سه سال پیش بود که از پارس آنلاین بود.
سرعت ۱۲۸.
قیمت ۳۰ تومن برای سه ماه.
ترافیک ۳ گیگ.
پینگش بدک نبود.
سرعت دانلودش روی ۱۹۴ قفل بود.
بعدی رو پارسال از شرکت شاتل گرفتم.
به شخصه اعصابم رو خورد کرد.
داستان از وسطاي تابستون شروع شد که من به خاطر این که خرداد ماه رو تو لاهیجان بودم،از اینترنت استفاده نکرده بودم.
بعد خرداد که. اومدم،دیدم شبها با سرعت ۳۰۰ دانلود میکنه.
من م که این سرعت بالا رو دیدم شروع کردم تا سه هفته فقط شبا ویندوز، گیم هرچی بود دانلود کردم.
بعد سه هفته ناگهان دیدم که سرعتم چند روزه مثل اینترنت تلفنی شد.
زنگ زدم شرکت گفت درست میشه.
یک هفته شد درست نشد.
زنگ زدم ایمیل دادم بعد این همه پیگیری رفتم. دفتر تبریز.
بهم گفتن که ما کاربرانی که بیشتر استفاده کنن، خطشون رو با افراد بیشتری به اشتراک قرار میدیم.
هیچی دیگه تا یک ماه من سرعت اینترنتم وحشتناک شد.
رفتم دفتر تبریز هرچی از دهنم دراومد بهشون گفتم با داد بیداد کل شاتل رو زیر سوال بردم گفتم خط منو جمع آوری کنین می خوام شرکتم رو عوض کنم.
بعد اون جریان از بهمن ماه سال قبل شکر خدا از شرکت مکس نت(maxnet)اینترنت گرفتم.
سرعت ۱۲۸ گرفتم نامحدود.
سرعت دانلودش در اصل ۲۵۶، سرعت آپلودش هم ۳۸۴.
خدایی پینگش عالیه.
پینگ من گاها تا ۵۹ هم پایین میاد.
تو بازی ها هم که دیگه با یه سرور خوب تا ۴۸هم پایین میاد.
قیمت سه ماهش ۴۸۵۰۰ تومن هست.
تا همین الان هم دارم از این شرکت استفاده میکنم. همه چیزش عالیه.
خدایی تا الان نزدیک ۴۰۰ گیگ دانلود کردم.سرعتش هم،ثابته.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4 Beta
محمود جان پروسه خالی کردن پورت یک هفته بیشتر نیست isp یه نامه میده مرکز مخابراتی و خارج کردن از رانزه هم 10 دقیقه بیشتر کار نداره (زنگ بزن ببین یوزر ات رو پاک کرده یا نه)نقل قول:
این شاتل هدف اش اینکه از تخلیه کردن منصرف بشی زنگ یزن یا بهتر اینکه پاشو برو دفتر اش سر و صدا راه بنداز
من اینجا داتک داشتم (یکی از نمایندی هاش) دیدم بیشتر از یک هفته طول کشید خلاصه رفتم اونجا با افزایش تن صدا و همچنین انجام یکسری حرکت بندی خشن فردا نه پس فردا اش تخلیه کردن
[
علی جان این 48 و 59 پینگ از سرورهای داخلی هست که تو بازی هیچ تاثیری ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما از 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 پینگ بگیر لون موقع حساب دست میاد
برای اولین باره که دارم میبینم سرعت اپلود بیشتر از دانلود هست چون سرعت اپلود معولا نصف سرعت دانلود هست به خاطر مسائلی که دیگه خودتون بهتر میدونید
علی دادش ما از یک سرور اروپایی یا امریکا یه تست میزاری؟
عطا جان سلام.
داداشم خودت که درجریانی.
من الان دانشگاهم.ايشالا سه شنبه که رسیدم منزل،تست میزارم برات.
اون پینگ هم که بهت گفتم داخل بازی تا ۴۸ پایین مییومد.
تست پینگ رو هم من با گوگل میگیرم و بینگ.
سرعت آپلودم هم آره برا خودمم جالبه.
تو شرکت های دیگه، سرعت آپلود من یک بیستم سرعت دانلود بود.
انگار یه کم حالش اومد سر جاش:دی
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم تا چند ماه پیش از اینترنت مکس نت استفاده میکردم . درسته پینگ تایم خوبی داره ولی خیلی متغیره و قطعی و تایم اوت زیادی داره . سرعت دانلود و آپلودشم که تا جایی که یادمه دوروبر 32 بود .
پینگ این آی پی ها زمانی که اینترنت مکس نت داشتم ، دوروبر 85 تا 140 بود و گاها بالای 200 هم میرفت .نقل قول:
سرعت دانلودش آره متوسطش حدودا ۳۵ هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی پینگش برا من چندان متغیر نیست.قطعی و تایم اوت هم آره هفته ای شاید یه بار اینطوری میشه.اونم نهایت نیم ساعته حل میشه.
البته اینم بگم ها منزل ما به مخابرات منطقه مون خیلی نزدیکه.
فکر میکنم این مورد باعث ميشه که کیفیت خط بنده بهتر باشه.
این مورد رو که گفتم، از چند نفر شنیدم،خودمم بهش شک دارم.
از دوستان ی که تو این موضوع خبره هستن خواهش میکنم این موضوع رو یکم موشکافی ش کنن،ببینیم جریان چیه؟:-)
سلام @};-
متاسفانه آسیاتک محدودیت اختصاص پورت داره توی مرکز مخایراتی خط بنده :((
مجبورم چند هفته ای روی Art6 شاتل بمونم
ای بابا ، ای بابا ؛ ریا نباشه اینم نته ماست !
یادم نیست قبلا گذاشتم یا نه ...
سلام دوستان در حال حاضر از شاتل اینترنت میگیرم سرعت دانلود شبانه حدود 256 کیوبایت بود و از 1 شب تا 8 صبح حدود 4 گیگابایت دانلود داشتم ولی الان سرعتم رو کم کردن روی 2 کیلوبایت و 7 شبی هست که به این صورت سپری میشه با بخش فنی هم صحبت کردم چرندیات تحویل دادند ممنون میشم اگه دوستان شرکتی معرفی کننده که دانلود شبانش کم نشه حدود 32 کیلوبایت هم باشه راضی هستم ولی 2 دیگه خیلی ستمه ممنون@};-
مخابرات بگیر خیال خودت رو راحت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نامحدود بگیر.با سرعت کم بزن همیشه بزن.:d
کلا شاتل رو بیخیال شو
رضا جان چند پست قبل من رو بخون ببین چی نوشته در مورد شاتل.
پست 335
ممنونم عطا جان بابت پیشنهاد علی جان پست شما رو هم خوندم ولی ماکس نت از اصفهان پشتیبانی نمیکنه ما خط رو به همون مخابرات نا محدود تغییر بدیم؟قیمتش چند هست؟کسی از دوستان از وضعیت خدمات آسیاتک خبر نداره؟
اره هر جا سرویس الان داری تخلیه کن و از مخابرات بگیر البته بپرس ببین مخابرات اصفهان اصلا نامحدود داره چون یه سری مناطق ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمت 1 مگ نامحدود برای تهران که 37 تومن هست اصفهان باید بپرسی ولی همین حدود قیمت هست
پس از همون مخابرات سرویس میگیریم فقط یه سوال عطا جان سرویس 1 مگابیت مساوی میشه با 128 کیلوبایت یعنی هنگام استفاده از برنامه های مثل IDM باید شاهد این سرعت باشیم آیا همین طوره یا فقط اسمی چنین چیزی میگن و در عمل کمتره؟آخه من همین الان دارم 128 میگیرم ولی عملا سرعتم 2 مگابیت هست و فقط از دانلود شبانه شکایت دارم البته منظورم منطقه خودتون هست میدونم از وضعیت اصفهان اطلاعی ندارید.با تشکر از دوستان عزیز@};-نقل قول:
شما اگر قصد وب گردی دارید از همین سرویس استفاده کنید ولی اگر قصد دانلود دارید سرویس های محدود حتی اگر 100 مگابیت هم باشه به هیچ دردی نمیخوره چون علاوه بر هزینه پهنای باند باید هزینه ترافیک هم بدید.ولی وقتی هدف دانلود هست سرویس های نامحدود بسیار با صرفه ستن به خصوصمخابرات چون مثلا شاتل که معلوم نیسه چه جوری سال به سال بهترین isp انتخال میشه در سرویس های شبانه که عملا میشه نامحدود میاد قانون piracy میزاره و بعد از یه حد معنی دانلود پهنای باند رو به شدت محدود میکنه ولی مخابرات هر چقدر هم دان کنی محدود نمیشی.در مورد کیفیت میشه گفت نمتونیم کلی نظر بدیم چون منطقه به منطقه تا حدی متفاوت هست به عنوان مثال من از مرکز x خدمات میگرم سرعت هم برای مثلا سرویس 1mb با هست کانکشن واقعی هست ولی ممکنه یه منطقه دیگه با همین سروس 30k دان بدهنقل قول:
ولی درکل سرعت واقعی میده در صورتی که از 8 کانکشن استفاده کنی ولی تک کانکشن سرعت واقعی نمیده از سرور های خارجی.در کل خیلی با صرف اس
من با سرویس نامحدود 512 اسیاتک تو دوهفته 78گیگ دانلود کردم !نقل قول:
یعنی سیستمم دو هفته کامل بدون اینکه خاموش کنم گذاشتم تو دانلود! بعدش پاورم سوخت همون موقع دانلود استاپ شد .
سرعت دانلود هم عالی دوروبر 55 -64کیلوبایت بود،برای اونایی که دانلود شبانه دارن شاید کم باشه ولی برای سرویس نامحدود خیلی عالی هست میتونی یه لپ تاپ یا سیستم دسته دو بگیری یکماه بزاریش تو دانلود بدون دردسر فقط کیفیت پاور-باتریش خوب باشه بتونه یکماه دووم بیاره
ممنون خیلی دقیق توضیح دادید همون مخابرات میگیرم خیال خودمو راحت میکنم.با تشکر از همراهی دوستان=d>نقل قول:
دوستان متوجه شدید تازه گیا سرعت اینترنت کم شده؟
پینگ هم دیگه جای خود داره!:|
این از سرور عراق گرفتم:
اینم از سرور آذربایجان گرفتم:
اینم از سرور رشت:
سلام ... دوستان عزیز چیزی از این پینگ و اینا سر درنمیارم یعنی میدونم مثلا سرعت دانلود و آپلود اینا رو... ولی نمیدونم باید چند باشه ... این اینترنت منه 512 محدود از مخابرات هم سرویس میگریم.
اینو هم از سرور رشت گرفتم. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من پینگ همون تاخیر در ارسال و دریافت داده هاست.
طبیعتا هر چقدر این عدد کمتر باشه تاخیر در داده ها هم کمتر هست.:)@};-
ممنون دوست عزیز گفتم الان این اینترنت من با این پینگ و دانلود واپلود ....طبیعی هست ؟ (512 محدود)نقل قول:
همون طور که درعکس مشخصه سرعت دانلودتون بیش از 512 هست ولی آپلودتون 80!نقل قول:
پینگتون هم با درنظر گرفتن این که از سرور داخل پینگ گرفتین ، یکم زیاده!:)
با سلام این PING بنده با گوگل که حدود 250ms , 282ms هست.
و در نهایت مقدار پینگ داخلی با تهران ( سرعت آپلود من و کی برداشته؟!!!)
@};-
اینم پینگ از گوگل:
شرکت Maxnet :
نمیدونم چطوریه که آپلودم خیلی بیشتر از دانلودمه
با تهران:
با لندن:
اینم پینگ با گوگل:
از کدوم شرکت؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه سرویس گرفتی؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mad4tex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام خدمت دوست عزیزم....نام تاپیک با عنوان سوال شما و پست شما آیا یکسان هست؟!! الان شما دارید بحث و تبادل نظر در مورد کیفیت ISP انجام میدهید؟؟؟....
دوست گرامی لطفا رعایت کنید... تا تاپیک از مسیر اصلی خودش منحرف نشود.
@};-
( پست های نا مربوط به تاپیک حذف میشوند )
چه سوال پرسیده شده چه پاسخ دوستان عزیزم
از ترسم سلام.
آسیا تک 3 ماهه 300 گیگ
پینگ اونور هم 180-210 متاسفانه
پینگ به همراه سرویس شرکت سیستک : 120-130 خوشبختانه
سرویس وایرلس 2 مگنقل قول:
رنگین کمان اصفهان
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه پهنای باندی گرفتید؟ 1 مگ.2مگ یا سرویس های جدید؟
هزینه ـش چه قدره؟
والله اینو دوست من که نماینده مکس نت (آسیا تک ) تو تبریزه گرفته.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم 8 مگه.
هزینه هم 600 تومن.
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند وقتی بود که که منزل رو عوض کرده بودیم و بگذریم که پروسه وصل شدن اینترنتمون از طریق شرکت پارس آنلاین 18 روز طول کشید...
اما نتیجه خوب بوده تا اینجا
درود
مثل اینکه اوضاع اینترنت من خیلی بد شده :d
سرویس 512 از شرکت مخابرات
نظر دوستان چیه ؟
@};-
سلام عزیزان
نت من 2 مگ هست و مشکلی که دارم اینه که دانلودم با IDM از سرورهای داخلی عالیه با IDM از سرورهای خراجی هم نسبتا خوبه اما من بتازگی یه PS4 خریدم و از اونجایی که باید آپدیت بازیها رو با خود دستگاه دانلود کنم فوق العاده سرعت دانلود پایینه
نتایج تست من با SPEEDTEST اینا هست:
با سرور داخلی
با لندن
فقط هم با لندن اینطوری نیست با همه سرورهای خارجی همینطوره حتی دوبی و..
حالا نکته جالب اینه که دانلودم با مرورگرها مثل موزیلا و غیره هم سرعت پایینی داره مثل PS4
و جالبتر اینکه شبها از ساعت 2 نیمه شب تا 8 صبح سرعت دانلود با PS4 و نتایج SPEEDTEST با سرورهای خارجی خوب میشه مثل سرورهای داخلی..
با ISP تماس گرفتم میگن دست ما نیست و از بالاست دارن امنیت شبکه!!! رو میبرن بالا..حالا اینا چجوریه که نصف شبا امنیت شبکه یادشون میره؟؟؟
زیر ساخت اینترنتی که ازش سرویس میگیرم هم که اسمش تو عکسا معلومه..
کسی میدونه مشکل از کجاست و آیا امیدی به خوب شدن هست یا نه؟؟؟؟
ما هم به جمع 2 مگی ها پیوستیم:دی
طلایی 2 مگ صبانت
این 2 مگ طلائی چه خصوصیتی داره حسین؟
فکر کنم مربوط به ضریب اشتراک باشه:نقل قول:
برنزی:1 به 8
نقره ای:1 به 6
طلایی : 1 به 4
اگه اشتباه نکنم:)
سلام
اینم سرعت نت بنده:
شایان آنلاین: فعلا سرویس 1ماهه 512 با حجم 4گیگ
اوایل خیلی بهتر بود، معمولا بین 220 تا 270 بود... :(
سرعت دانلود رایگان شبانه هم تقریبا 95-100 کیلوبایت هست.
@};-
اینم مصرف ما که رکورد 1TB شکسته شد:d
@};-@};-@};-
:| شاهکار جدید مبین نت :|
سلام @};-
شاهکار پینگ :)) هانولولو
محمود جان فقط شما نیستی عزیز پینگ بنده هم با اکثر سرورهای تهران افتضاحه،فقط با سرورهای اصفهان خوبه(خب وقتی سرور خودمون اونجا هست دیگه پینگ خوب نباشه که جوکه جوکه....:)))نقل قول:
در جریان تعویض روزانه آی پی ها هستید دیگه!!!!
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ! IP من در روز 3 بار خود به خود عوض میشه :| وسط دانلود از سرورهای غیر مستقیم چندبار اینطور شد مجبور شدم آخرش لینک مستقیم پیدا کنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام علی جان @};-
بله اون که به کنار کلا من خاطر ندارم سرویسی از شاتل گرفته باشم و IP استاتیک باشه :|
دیشب راستی چه خبر بود توی زیرساخت ها؟ تمام لینک هایی که با https شروع میشد time out میشد
با DNS های Norton فقط تونستم در حد خزیدن گوگل رو باز کنم
یسری چیزا هم داشت اخبار میگفت دیشب ولی گوش ندادم نفهمیدم چیه جریان @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از صدقه سر اینترنت م.لی هست،البته اینترنت مل.ی کاری بسیار ارزشمند جهت امنی.ت اطلاعات کش.ور می باشد(شما زیاد جدی نگیرید هدف چیزه دیگریست;))،اما این کار مستلزم داشتن زیرساخت های لازم و تکنولوژی به روز است.(نه لوازم چینی..!!!)همین طوریش رنج بیشتر آی پی های استفاده شده بلک لیست هستند حالا هم که دیگه زدن تو کاره تغییرات اونم از نوع آی پی:dنقل قول:
به 3 روز نکشید مبین نت تصمیمش رو عوض کرد :)
سلام @};-
شاهکار جدید شاتل:
پنج روز SNR من نوسان شدید داشت
یه سیم مستقیم از سر خط (شیلد دار) کشیدم به مودم باز هم فایده ای نداشت
نزدیک 3 روز سیستم رو مانیتور کردن اما حاظر به اعلام خرابی نشدند
خلاصه داستان ما ادامه داشت تا وقتی که توی کنسول مودم دیدم
نوع ADSL رو تنظیم کردن روی ADSL G.DMT :|
یعنی تمام مدت این چند روز به جای ADSL 2+ روی ADSL 1 تنظیم بوده
جالب بعد از اینکه تلفنی بهشون گفتم و مجبور شدن پورت رو سوییچ کنند
SNR Downstream من از 5.5 و -6.5 رسید به عدد 40 دسی بل
••صرفا قصدم از این پست گفتن نکته ای بود که دوستان روی هر ISP که هستند این نکات رو در ذهن داشته باشند تا وقتشون طلف نشه@};-
این موضوع رو من تو چندتا ISP دیگه هم دیدم. بعد سیستم مانیتورینگ گذاشتم فهمیدم که با ATP و تلنت در یک ساعت خاص دستور به مودم ارسال میشه و کانفیگ عوض میشه. برای جلوگیری مجدد از این مشکل باید پورت 23 رو بلاک کرد.نقل قول:
کارشون از این حرفها گذشتهنقل قول:
دقیقا وقتی بهشون بخاطر نویز تماس میگرفتم به محض وارد کردن شناسه کاربری پورت سوییچ میشد و با افتخار میگفتن نه قطعی دارید نه SNR پایین
هیچ رقمه نتونستم حرفم رو ثابت کنم، موقع مانیتور کردن هم کلا مشکلی وجود نداشت به محض اینکه زنگ میزدن و سرویس رو تحویل میدادن شروع می شد
فقط توی مکالمه آخر پشتیبان فنی اعتراف کرد که اون مکالمه رو ضبط کرده دارم منتظرم باز سوییچ بشه فقط....
دوستان الان SNR من الان دانلود روی 32 و آپلود روی 26 هست.
چه طوری عوض کنم مثلا زیادش کنم؟
دوستان گفتن زیاد بشه بهتره:d
سلام @};-نقل قول:
SNR سرواژه Signal to Noise Ratio با واحد db اندازه گیری میشه
معنیش نسبت سیگنال به نویز، هرچی بیشتر باشه یعنی سیگنال دریافتی شما نسبت به نویز خط بیشتر پس طبیعتا کانکشن بهتری نسیبتون میشه
مقدار معقولش 30 دسیبل
رنج مناسبش میتونه از 20 تا 40 دسیبل باشه (دقیقش رو نمیدونم متاسفانه)
••وقتی SNR شما میاد زیر 10 دسیبل یعنی نویز خطتون زیاد، نتیجش میشه کم شدن سرعت و شاید حتی قطعی مکرر
••به خطوط شما و نوع سرویس شما بستگی داره
هرچی کیفیت سرویس شما و سیمکشی خط شما بهتر باشه طبیعتا نویز کمتر میشه و SNR بالا میره
خوشبختانه فیبر نوری این مشکلات نویز رو نداره و اکثرا نویز به خاطر سیم کشی بد منزل هست.
نقل قول:
••علی جان پارامتر SNR برای فیبر نوری هم مطرح اون هم مشکلات خاص خودش رو داره
متاسفانه همه دسترسی به فیبر نوری ندارند ضمن اینکه خیلی از ISP ها هم روی فیبر نوری نمیتونن سرویس بدنکد:https://www.google.com/search?client=opera&q=snr+on+optic+fiber&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
ولی در کل فیبر نوری تا 100Mbps میتونن روش سرویس دهی کنند اما کابل مسی حدود یک پنجم فیبر نوری
پس برای کاربرهای داخل کشور هیچ فرقی نداره فیبر نوری و کابل مسی تنها فرقش توی نویز میتونه باشه که اونم اگر گیر ISP کلاش بی افتین دیگه فرقی نداره هر اتفاقی بی افته میندازه گردن سیمکشی
دیگه براش مهم نیست شما سیم شیلد دار استفاده کردی یا نخ قیتون
تست با گوشی:دی
Send from my Xperia Z1 using tapatalk
سلام@};-
شاهکار جدید شاتل
Art4 پورت روی 2.5 مگ بسته شده
این تفاوت بین آپلود و دانلود سراسر شادی و خندست
سلام
سرویس 1ماهه 1024 با حجم محدود - شایان آنلاین
سرعت آپلود...:|:|
سرعت دانلود با IDM:
سرعت دانلود رایگان شبانه:بین 120 تا 160 کیلوبایت متغیر
با سلام.
سرویس ویژه :دی
شرکت بزرگ نت آریا (MaxNet) سرعت 128 !!!
پینگ از سرور داخل و خارج :دی
مبین نت 1024 Kb
سرعتش خیلی خوب شده اما خیلی گرون شده :| 4 گیگ ماهی 32000 تومان :))
شاتل Art 1 128 نامحدود (سقف حجم 11 گیگ)
ثبت اولیه 45 ت و شارژ ماهانه 30 ت
تو 4 5 ماه که داشتمش یه روز فقط یه چند ساعتی قطع بود
چون بیشتر از اون که دان کنم تو نت میچرخم این بیشترز بدردم میخوره
شاتل 128 سرویس ECO 1 سه گیگ ماهی 18 تومن ( اول 14 تومن بود ، حالا 4 تومن برای دانلود شبانه از ما میگیرن وگرنه دانلود شبانه کلآ ندارم :d )
شیر فلکه باز تا آخرش ، سرویس 128 پهنای باندش رو 4 مگابایت بسته است :d
سرعت دانلود 560 از سرور های داخلی ، شب هم به همین صورت ، سرور های خارجی هم بعضی وقت ها شبا با همین 560 دانلود می کنه ، بعضی وقت ها بین 150 و 200 می چرخه ، بعضی وقت ها تا 60 هم میاد پایین :-p
محدودیت هم فکر نمی کنم داشته باشه چون تا حالا تو این یک و نیم سال سرعت نیومده پایین ، دانلود هم تا دلتان بخواد کردم
مخابرات قم سرویس 2 مگ
120 هزار تومن یک ساله حجم محدود ..ترافیک اضافه گیگی 2 تومن