سلام و عرض ادب. کوتاهی بنده رو بابت تاخیر در پاسخگویی ببخشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza shemirani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حق با شما بود و اشتباه از جانب من بود. طول کابل گرافیک 45 سانت بود (هرچند در پستی دیگر این موضوع رو اصلاح کردم ولی ظاهرا با انتقال پست ها به تاپیک جدید، در تاپیک قبلی جا مانده.)
و اما اگر نظر کلی خودم رو در رابطه با این پاور بگم:
پاوری بسیار خنک و بی صدا هستش. سیستم بنده با وجود مصرف نسبتا زیاد ، مثل وجود 14 عدد فن در کیس، دو تا گرافیک به صورت کراس فایر و ... نویز یا ایرادی از جانب پاور ندیدم. هر چند وسیله ای مناسب جهت اندازه گیری ولتاژ های خروجی ندارم، ولی توسط گزارش های ولتاژ توسط مین بورد، هیچ گاه کمبودی در لاین های 12 و 5 و 3.3 ولت ندیدم.
و تنها ایراد از نظر من برای پاور، همان کوتاه بودن کابل گرافیک است. این مورد در کیس های معمولی مشکل ساز نخواهد بود و با انتقال مستقیم از پاور به گرافیک کافیست. ولی در کیسی مثل x9 (فضای پشت سینی بورد جهت انتقال سیم و کابل ها) و با وجود گرافیکی نظیر 6970 که سوکت برق آن در کنار کارت و رو به بیرون کیس هست، علنا کابل تعبیه شده به گرافیک نمیرسد. (در اسلات اول بورد) و مجبور به استفاده از کابل یدکی شدم.