نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
TP-Link: 8817 TD
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
TP-Link: 8817 TD
عرفان جان چی شد؟:|
اون بالا IP/MAC Fi*l*t*er رو بزارید رو URL فی*ل*ت*رنقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عجب دردسری شده ها
اون کارم که گفتید کردم، به صورت عادی و با استفاده از v پـ.ـی آآآن جواب میده ولی باز هم f.g دورش میزنه:(
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:|
چی بگم والا :دی f.g هست دیگه. f.g خودش یه نوع بدافزار هست سعی کنید ازش استفاده نکنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام:-*
بازم من:d..............
داشتم به یه بنده خدایی یاد میدادم چه جوری مودم نصب کنه. با مودم خودم بهش یاد دادم. رفتم تو کوییک استارت و ..... بقیه ش که خودتون میدونید. بدون هیچ تغییری Next میزدم. حتی موقع یوزرنیم و پسورد (به اون مرحله که رسیدم جای یوزرنیم و پسورد خالی بود ولی Next زدم) رفتم رفتم رفتم تا تموم شد.
دیدم چراغ Internet روی مودم خاموشه:d:|
مودم خاموش روشن کردم، ریست کردم، کامپیوتر و خاموش کردم و خلاصه هیچ اتفاقه خاصی نیوفتاد:|
به پشتیبانی زنگ زدم گفت بزار رو Bridge امتحان کن. امتحان کردم دیدم درسته. حالا باز که میزارمش رو PPPoE کار نمیکنه! مشکل از منه یا ISP ؟؟؟؟؟؟؟
اینجوری با کانکشن خوشم نمیاد.
خب دوست عزیز شما باید پسورد و یوزر خود را هنگام کانفیگ کردن مودم در حالت pppoe وارد کنید.نقل قول:
میدونم...........@};-
انجام که میدم اصلا مودم به اینترنت وصل نمیشه. کلا چراغ اینترنت روی مودم خاموشه. تا دو ساعت پیش روشن بودا. درست درست بود
سلام آقا محمد عزیز دلنقل قول:
شما باید مودمو روی حالت pppoe تنظیم کنی .
بعدش توی همون صفحه ی کوییک استارت دو تا فیلد هستش که نوشته vci و vpi که فکر کنم باید زنگ بزنی isp ازشون بپرسی .
بعدش وقتی که پرسیدی ، میای توی اون فیلدایه vci و vpi اظافشون می کنی و بعدش اینترنت می ره روی خود مودم ، یعنی خودش اتومات به اینترنت وصل میشه :d
به جان خودم اینارو میدونم اصلا تنظیمات مودم همین بود. داشت مثل بچه آدم کارشو میکرد. یهو دیدم دیگه وصل نیست. ISP گفت بزار Bridge گذاشتم درست شد. دوباره بهش زنگ زدمو هیمن قضیه رو که میخوام مثل قبلا PPPoE باشه رو پرسیدم. شرمنده ولی چرت و پرت گفت. گفت استانداردش Bridge و ................
مودمو + پی سی ریست کردم. دویاره کویک استارت و ....... PPPoE زدم دیدم بازم کانکت نمیشه. دوباره Bridge رو زدم و الان با Bridge در خدمت شمام.@};-:|:(