برای سیستم های حساب داری اکسس پوینت پیشنهاد میشه. شبکه AdHoc پایدار نمیباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman2514 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برای سیستم های حساب داری اکسس پوینت پیشنهاد میشه. شبکه AdHoc پایدار نمیباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman2514 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مرسی بابت مطالب مفید .:x
خیلی ممنون اقا عرفان از این که اطلاعاتت از شبکه کامل هست وبه اشتراک میزاریداطلاعاتتون رو بسیار خرسندم بازم مرسی از تک تک پست ها نهایت استفاده رو بردم
فقط یک سوال برام پیش اومده این نوع شبکه به دردبازی میخوره؟تا چه حدبه درد میخوره؟
یک سوال دیگه برام پیش اومد من وقتی ای پی میدم دیگه نمیتونم به مودمم برای استفاده از اینترنت کانکت شم باز باید ای پی ها رو حدف کنم تا کانکت بشم راه حلی داره این؟
سلام دوست عزیز ممنون @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید آی پی ها رو تو رنج آی پی مودم ست کنید. برای اینکه از اینترنت بتونید استفاده کنید Default Geteway را داخلش آی پی مودم را وارد کنید
تشکراقاعرفان فقط ای پی مودم رو از کجا به دست بیارم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
CMD رو باز کنید و دستور ipconfig رو وارد کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمیدونم منظورمومتوجه شدی یا نه من میخوام وقتی ازadhocدیسکانکت شدم وبه مودمم کانکت شدم اینترنت هم داشته باشم ای پی مودم هم192.168.1.1وارد کردم ولی بازم کانکت نشدکانکت میشه اما علامت تعجب میاد روی انتن وسایت ها رو باز نمیکنه
به این صورت تنظیم کنیدنقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون مثل شما انجام دادم درست شد:-*نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]