من بازی رو نصب کردم ( نسخه 5 گیگ بلک باکس ) ولی بازی Fullscreen نمیشه ! ؟! چکار کنم؟:-S
هر دو فعالساز رو هم تست کردم..
نمایش نسخه قابل چاپ
من بازی رو نصب کردم ( نسخه 5 گیگ بلک باکس ) ولی بازی Fullscreen نمیشه ! ؟! چکار کنم؟:-S
هر دو فعالساز رو هم تست کردم..
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
alt+enter رو بزنین
موفق باشین
خوب مثل اینکه دوستان نمیخوان از ماشین های مورد علاقشون در بازی NFSMW2012 عکس بذارن ....بنده شروع میکنم...همیشه و در همه بازی های RACING من عاشق lamborghini aventador هستم....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا فرشاد min fps چقدر میگرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Fusion [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیزم fps من روی 60 هست و تکون نمیخوره...کلا بازی روی 60 لاک هستش....
فرشاد جون بازی شدید افت فریم داره حتی تو دموهای پیش از عرضه بازی هم معلوم بود حتی اورج دارها ها هم شامل این افت فریم میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Fusion [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من که به تو بعضی صحنه ها تا 26 فریم میگیرم اصلا لذت بازی رو زیر سوال برده.
منم دقیقا همین مشکلو دارم . بعضی وفتها بی دلییل از 60 میاد 30 !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بی دلیل که نیست موتور بازی مشکل د ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه عزیز هر وقت بازی Original گرفتی اونوقت نظر بدین ! بازی ک**ر**ک شده همینه دیگه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به خاطر فعال سازه بازی هست افت فریم داریم.