دوستان یه تلوزیون تا 1700-1800 معرفی میکنید FHD اگر میشه بگید بنلش هم چی هست
برای PC نمیخوام برای خونه میخوام بگیرم(ترجیحا سامی)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه تلوزیون تا 1700-1800 معرفی میکنید FHD اگر میشه بگید بنلش هم چی هست
برای PC نمیخوام برای خونه میخوام بگیرم(ترجیحا سامی)
دوستان عزیز یه مانیتور تا 600 700 تومن و مانیتور تا 1میلیون حالا 100 تومن بالاتر اشکال نداره معرفی کنید..
درضمن کنسول PS4 هم میخوام بهشون وصل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
تا 700 = samsung s24d595نقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مانیتور خوبی هست همین طور برای بازی
تا حدود 1.100 = asus mx259h یا mx239h
از این سری ایسوز ، نظرات مختلفی ازشون دیدم یه سری میگن تو بازی ادم سرگیجه میگیره ، یه سری هم میگن کاملا قابل قبول برای پنل IPS
تو ریویو هایی که دانلود کردم خیلی خوب به نظر میومدن ولی من خودم از ایسوز خوشم نمیاد
اگر پنل TN هم برات قابل قبولند
BenQ XL2411Z
بگیر که برای گیم عالیه
مرسی دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط SA SYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی این مانیتور های ایسوس کنتراست خیلی بالایی نسبت به مانیتور های دیگه دارن جریان چیه واقیعه یا نه؟؟؟
به نظرتون کدوم رو بگیرم من از asus 25 اینچ خیلی خوشم اومد :d
به نظرم حتما قبل خرید review اش رو از یو-تیوب ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این اعداد و ارقام ایسوز با واقعیت فاصله دارن :دی
اگه فقط برای گیم میخواین مورد benq
اگه کیفیت تصویر بیشتر میخواین ایسوز ، برای گیم هم خوبه
سلام ت مایه های ۲۲۰۰ ادلار تلویزیون زیر انتخاب خوبیه یا خیر ( من سامسونگ رو دوست دارم و برند پاناسونیک و ال جی نباشه )
۶۵ اینچ باشه و ۱۲۰ هرتز
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امیر جان باید صبر کنی عطاء بیاد ولی میدونم این تلویزیون خیلی خوبه
سلام.مانیتور تا 1700000 چی پیشنهاد میدید.برای برنامه نویسی میخام. چون چشمام ضعیف هست میخام اینقدر هزینه کنم.ایا این بودجه برای مانیتور توجیه اقتتصادی داره؟
درود ماهی جان
من فکر نمی عقلانی باشه شما چنین مبلغی را برای مانیتور هزینه کنید بنده هم مثل شما جلوی کامپیوتر هستم 24 ساعت چون خودم برنامه نویسی هم میکنم مانیتور Wide بیشتر ترجیح میدم اگر تعداد کدها چه به صورت سطری و ستونی افزایش پیدا کرد دیگر نیازی نیستش که شما همه اش حالت پیمایش داشته باشید.
من این مانیتور پیشنهاد میکنم : اول: Asus Full HD VN289Q قیمت مناسبی داره و این که لایه داره برای کاهش اشعه ابی که باعث نمیشه چشم اسیب ببینه.
درود بر شما.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک سوال
پنل Asus Full HD VN289Q از نوع va هست .من شنیدم ips بهتره .ایا اینکه ips بهتر درسته ؟
یا اینکه نوع پنل اساسا برای برنامه نویسی و کارهای اینچنینی که مدت زیادی باید به نمایشگر خیره ماند, خیلی مهم نیست.