با این بودجه نمیشه 22 گرفت ماینتورهای 120hz تو بازار هم active 3d هستن و بالای 1 تومن مگر اینکه tv های xvision بگیری. مثلا 22D20نقل قول:
نوشته اصلی توسط hes25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این بودجه نمیشه 22 گرفت ماینتورهای 120hz تو بازار هم active 3d هستن و بالای 1 تومن مگر اینکه tv های xvision بگیری. مثلا 22D20نقل قول:
نوشته اصلی توسط hes25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان رفتم دیدم انگار خوب بود قشنگم هست!
میگم حالا این از مانیتور من بهتر هست؟توی بازی ها میگم
زمان تاخیرش چقدر هست و اینکه رفرش صفخه 100 میشه؟
22d30 بگیر برایتنس خیلی خوبی داره. در مورد response time و refresh هم که خواب مطئنا 60hz بیشتر نیست زمان پاسخ دهی پیکسل هم چون هیچنقل قول:
rew ای از این tv اصولا وجود نداره نمیشه گفت چنده.
درسته عطا جان ، طبق استفاده ای که دوستان خریدن و راضی بودن ، ماهم پیشنهاد دادیم به این عزیز ضمن اینکه قیمتش هم مناسب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این هم لینک مانیتور
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته مدل دیگه ای هم هست که ممکنه توی بازارباشه VX279 که تقریبا مشابه امکانات مدل بالایی هست
کلا به نظر من خرید این قبیل ماینتورها که دولا سه لا قیمت رو حساب میکنن اشتباه محض هست یه مانیتور 200$ اخه با چه منطقی بالای 1 تومن قیمت میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان یه tv 32 اینچ سری f سامسونگ که اخرین سری هم هست 1300 قیمت داره بعد عقلانی نیست واسه یه مانیتور 23 اینچ طرف 1200 پیاده بشه که در اکثر فاکتورهای کیفی ضعیف تر هم حتی عمل میکنه.
tv بخره به نظر من مناسب تر@};-
با سلام.
دوستان تا سقف قیمت 500 تومن مانیتور چی پیشنهاد میدین؟
ال ای دی باشه.
کارت گرافیک هم 5450 یک گیگ میباشد.:d
ASUS VS207Tنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام . می خواستم یک مانیتور 27 اینچی بخرم قیمتش برام مهم نیست فقط بهترین باشه و اسپیکر هم داشته باشه چون می خوام بهش کنسول هم وصل کنم پیشنهاد شما چیه؟
شما tv ساسمونگ f6450 رو بگیر سایز 40 که بهترین انتخاب هست و واقعا فوق العاده اس اصلا به صرفه نیست شما ماینتور 27 اینچ در ایران بخری با این شرایط قیمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این tv یکی از بهترین در زمینه کارائی/قیمت در جهان هست
البته کمی input lag این tv بالاس ولی قابل تحمل هست
پنل 120hz دار و 3d active هست
کلا گزینه بسیار عالی هست.
فقط سریع تر بگیر تا جشنواره تموم نشده و قیمت اش بالا نرفته
آخه دوست عزیز من نمیدونم شما چه طور تی وی رو با مانیتور یکی میکنید کافیه فقط یک بار نیم ساعت جلوی یک تی وی 40 اینچ از فاصله نیم متری بشینید کل سیستم بینایی آدم به فنا میره من مانیتور گفتم شما هم مانیتور بی زحمت معرفی کنیدنقل قول: