اگه میخوای برگردی به خاطرات حتما MOST WANTED رو پیشنهاد میکنم:دینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میخوای برگردی به خاطرات حتما MOST WANTED رو پیشنهاد میکنم:دینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از اون لحاظ واقعا بی نظیر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی به حق نمیشه ازکربن با اون DRIFT های مخوفش گذشت!
MOST WANTED نسخه جدید کاربر رو یشتراذیت میکنه، چون شرایط کم تری رو لحاظ میکنه!مثل این میمونه که تمام سعیتو انجام بدی ولی درآخربازهم جایگاه خوبی بدست نیاری!
به نظرت بهترین بازی کلا سبک های ماشین ازهرلحاظ کدوم بازی میتونه باشه!
یک انتخاب؟
بنده گمان نمیکردم انقدر میخواهید فلش بک بزنید به گذشته اما خوب دو نسخه کربن و MOST WANTED عالی بودن ، البته underground 2 هم خاطرات خوبی و به جا گذاشت.
اما بنده فقط MOST WANTED و انتخاب میکنم
اون بازي فقط ميتونه GRID 2 باشه.نقل قول:
Sent from XPERIA Z Ultra
فکنم این بازیو برای طرفدارای دو اتیشه ی نسکار ساختند گرافیک بازی فرقی تو خرید یا نخریدنشون نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام میشه بگید بخش Multiplayer در بازیها چه کاربردی داره>اصلا چیه؟؟/
بخشی که از طریق شبکه LAN ( شبکه محلی ) یا شبکه WAN ( اینترنت ) میتوانید با دیگران به صورت آنلاین به بازی بپردازیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghafoori [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بتفیلد3 گرافیک قابل قبولی داره؟؟ارزش دانلود داره؟؟
اگه نویسندشو یه خوراک میزدی واسش کمتر درد داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghafoori [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بابا هنوز که هنوزه دارن گرافیک هایه روز رو با این بازی تست میزنن
بتفیلد4 چی؟؟لابد دیگه خیلی عالیه؟؟بتفیلد3 بازیش مثل کالافه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]