مگه اون manual رو حالت custom نمیرهنقل قول:
وقتی میبری رو extra رو همون گزینه enter کن
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه اون manual رو حالت custom نمیرهنقل قول:
وقتی میبری رو extra رو همون گزینه enter کن
خیر تنظیمات تغییر نمیکنه ...گزینه ها رو که میبرم بالا چه high وچه extra بعداز اینکه صفحه سیاه شد و رفت برا اعمال تغییر . باز که میرم تو تنظیمات گرافیک بازی ...دوباره به حالت نرمال برگشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همه ی گزینه ها تغییر میکنن فقط این سه گزینه رو نمیتونم تغییر بدم.
یعنی من تا حالا تو هیچ بازی ای چنین چیزی ندیدم:|
بچه ها یه مدت بود اخبار بازی های رایانه ای رو دنبال نمیکردم خبر جالبی اتومده تو این مدت یا تریلر cg از یه بازی یا از قبل رندر شده ؟
قضیه gta و pc چی شد
gta شایعه شده سه ماهه اول 2014 قرار بیادنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیزم
تصاویری از بازی AC IV BF که توسط آپشن جدید Physx انویدیا به محیط گرافیکی بازی جلوه ویژه ایی بخشیده.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نسخه های قبلی بازی غیر از نسخه 1 و 2 برای شخص بنده بازی زیبایی به چشم نمی آمدند ، اما این نسخه از بازی بسیار جذاب است.
@};-
به جز smoke افکت دیگه ای هم اضافه شده؟
با فعال سازیش شما فرشاد جان باید زیر 50 فریم بگیری با حداکثر تنظیمات
سلام عطا جان ، غیر از اسموک و دود و غبار ، تیکه خرده های چوب ناشی از شکستگی کشتی ها ، هم وجود دارند...حرکت لباس بهتر شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در نهایت تنظیمات حتی فیزیک فعال باشه فریم روی 60 هست و افت فریم ندارم ، البته با کمی قلقلک فرکانس کارت که بدون ولتاژ برای مموری و هسته 100 تا اضافه کردم...
وقتی افکت و پردازش APEX یا همان Physx توی بازی اجرا میشه فریم به 42 هم کاهش داره ، که در حین بازی مسئله ایی ایجاد نمیکنه... بین 50 تا 60 فریم کندی احساس نمیشه.
ولی در کل موتور این بازی پر از ایراد هست ، بعضی مواقع در دریا بدون هیچ آبجکت دیگری ( فقط کشتی ) یهو فریم افت میکنه و بر میگرده به اندازه 1 ثانیه مانند لگ!!!
اما در کل فریم نسبت به گرافیک بازی خیلی افتضاح هست....همانطور که گفتم با 780 توی بازی Crysis3 فریمم بیشتر از این بازی هست ...در شرایط سخت در بازی Crysis3 فریم از 55 پایینتر نیومد و بیشتر مواقع
فریم بین 70 تا 80 هست...@};-
فرشاد جان شما بر اساس این تست باید زیر 50 فریم بگیری حداکثر تازه این تست بدون فعال سازی فیزیک هست.مگر اینکه با 100mhz ای که over کردی از TI هم قویتر شده باشه:d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامی دوباره عزیزم ، رزولیشن 1920x1080 و تنظیمات تکنیکی MSAAx4 اما ...تنظمیات بازی برای بنده 1920x1200 با TXAAx4 هست ، که کلا سبکتر از MSAAx4 انجام وظیفه میکنه.نقل قول:
در ضمن در چارت پرفورمنس GTX780 رفرنس اعلام شده نه LIGHTNING ...
خوب از بحث اصلی دو میشیم که بنده قصد قرار دادن تصاویر از محیط بازی بودم...
کارت گرافیکی GTX780 رفرنس به زبان GPU-z
کارت گرافیکی GTX780 LIGHTNING به زبان GPU-z البته با مقدار فرکانس اورکلاکی که انجام شده
خوب فرکانس اینجا برای BOOST کلاک 1133 تعریف شده که مقدار 207.4 برای TF و 51.8 برای PF ایجاد میکنه.
اما در موقع لود و بازی این فرکانس تبدیل میشه به 1215 مگاهرتر
خوب در این فرکانس مقدار TF و PF به چقدر خواهد رسید؟؟!!
خوب در این شرایط از لحاظ TF و PF خیلی قویتر از یک کارت GTX780 TI عمل میکند اگر مموری کلاک را در نظر نگیریم...و مقدار فرکانس مموری GTX780 TI را از مقدار فرکانس کلاک GTX780 Lightning کم بکنیم
به پرفرومنس GTX780 TI خواهیم رسید.
@};-
دوستان یه سوال فریم من در بازی NFS Rivals روی 30 لاک شده.
میخواستم بدونم برای سایر دوستان هم اینگونه هست؟
در ضمن کارت من در بازی
AC IV BFفقط 7 فریم آورده؟؟؟؟؟؟؟:-O
یعن یاینقدر گرافیک گیم ها رفته بالا؟
اینطور که میبینم برا یاجرای بازی های این نسل حداقل کارت 770 یا R9 290 لازم هست.
قدیما لازم نبود از این کارت ها بخریم.:(