سلام
دوستان میشه بگید بازی sp cell black li**st دقیقا چی کار کنم وارد بازی بشم؟:d
پوش ک*رک رو کامل تو پوشه اصلی بازی کپی کردم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان میشه بگید بازی sp cell black li**st دقیقا چی کار کنم وارد بازی بشم؟:d
پوش ک*رک رو کامل تو پوشه اصلی بازی کپی کردم
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط rkookr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید فایل های داخل پوشه فعال ساز رو در محل نصب بازی داخل پوشه src و بعدش SYSTEM کپی کنید تا فایل های فعال ساز جایگزین فایل های بازی شوند .
بعدش بازی رو اجرا کنید .
خب...میدونم خیلی دیره ولی پیشنهاد میکنم این ویدئو رو دانلود کنید...حجمش 14 مگ هست.
یه ویدئو از قسمت KungFoot بازی Rayman Legends هست...من rayman هستم و برادرمم globox.
این بخش بازی به نظرم خیلی عالی هست و ایده ی بسیار به جایی هست...سرتاسر خنده و هیجان!
پیشنهاد میکنم اگر این بخش رو بازی نکردید،یه نفر رو پیدا کنید و باهاش یه دست بازی کنید...خیلی حال میده :d
اگر دوستان بازی کرده باشند،یه قسمت هم به اسم Back To Origins هست که تمام مراحل Rayman Origins اونجا هست و میشه گفت یه بار هم تو این بازی میتونید Rayman Origins رو بازی کنید.
البته مراحل Rayman Origins با استفاده از Lucky Ticket ، همون برگ های سبز باز میشه...(بیخود نبود که حجم Rayman Origins تقریبا 3.5 گیگ و حجم Legends ، تقریبا 6.5 گیگ هست!! )
موسیقی بازی هم به نظرم بسیار زیبا هست...سبک این سری با سری قبلی کاملا فرق داره...سری قبلی خیلی ملایم تر و به اصطلاح شیک تر بود ولی موسیقی Rayman Legends خیلی شاد و هیجانی هست...
در کل بازی بسیار متفاوت و زیبایی هست.
کسی میدونه بخش Challenges بازی چه مدلی هست؟
@};-@};-
سلام به داداشهای گلم . عرض ادب میکنم خدمت تمام PC GAMER های عزیز بزرگوار سایت دوستان اینقدر خبر فاجعست که حیفم اومد در جریان قرار نگیرید
فاجعه قرن نسخه کنسولی[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .. به امید عرضه شدن هرچه سریع تر بازی بروی PC HIGH END
اینم از شاهکاری های بازی لیک شده رو قنسولنقل قول:
پس از انتشار تصاویری توسط کاربران از نسخه لیک شده ی این بازی ، ایرادات بسیاری در این تصاویر مشاهده میشد که راکستار در اسکرین شات های رسمی ، سعی در پنهان کردن آنها داشت. استفاده از موتور قدیمی این شرکت یعنی RAGE و عرضه شدن GTA V بر روی کنسول های نسل هفتم ، مزید بر علت شدند تا ایرادات این عنوان بیش از پیش جلوه کند. در مقاله زیر به بررسی برخی از تصاویر منتشر شده از این عنوان می پردازیم:
1- تکسچر های بی کیفیت اشیا از یک طرف ، کمبود بیش از حد چند ضلعی ها از طرف دیگر و ایراد در طراحی اشیاء ، باعث به وجود آمدن مجموعه ای از ایرادات شده که کیفیت بصری بازی را حتی تا یک نسل پیش تر ، تنزل می دهد. تکسچر های بسیار بی کیفیت زمین و ######## بسیار ضعیف آنها ، از سوی دیگر باعث شده تا هر بیشتر از سطح کیفی در بخش گرافیک بازی کاسته شود.
برای مشاهده تصویر اصلی (700x396) روی این نوار کلیک کنید.
2-همان طور که در مورد دوم مشاهده می کنید ، ماشین دارای سایه است ، در حالی که هیچ از اشیا از جمله تیر های برق دارای سایه نیستند.
1- در بخش اول ، کیفیت بسیار پایین تکسچر های چمن به وضوح قابل مشاهده است. کیفیتی که مشابه آن را در عناوین نسل قبلی این سری دیده بودیم!2- نورپردازی و سایه زنی در بخش دوم ، یکی از بزرگترین ایرادات بازی را به وضوح نمایش می دهد. فاجعه ای که در این نورپردازی رخ داده بدون شک قابل اغماض نیست.3- باز هم ایراد کمبود چندضلعی ها و تیزی گوشه های اجسام
1- کیفیت بسیار پایین چمن از زاویه ای نزدیک تر – بار دیگر کمبود چندضلعی ها2- سطح پایین کیفیت تکسچر باند فرودگاه – ضعیف در ######## تسکچر ها
1- در بخش اول همان طور که مشاهده می کنید ، تکسچر اتوبان به طوری کلی حتی بارگزاری نیز نشده است.2- در بخش دوم همان طور که مشاهده می کنید ، تنها درختان دارای سایه هستند و هیچ از ساختمان های موجود در تصویر دارای سایه نیستند. ایراد دیگر در بخش نورپردازی بازی
1- سایه زنی کم جزئیات و سطح پایین به وضوح در بخش اول قابل مشاهده است2- کیفیت پایین جزئیات که بیننده را به یاد SA می اندازد.
1و2- بار دیگر کیفیت پایین بافت ها و جزئیات داخلی هواپیما
1و2- در بخش دوم تصویر مشاهده می کنیم که سایه زنی ساختمان به صورت یکنواخت و از زاویه مجاور به صورت کاملاً صاف انجام پذیرفته ، در حالی که سایه زنی خودرو ، به صورت مورب و زاویه دار صورت گرفته است. ایرادی دیگر در بخش نورپردازی بازی3-باز هم تیزی لبه ها و کمبود چندضلعی هادر تمامی قسمت اشیاء و جاده تصویر بالا تکسچر های بی کیفیت و ######## ضعیف آن ها قابل مشاهده است.
1- طراحی ضعیف و بی جزئیات کابین-کیفیت پایین گیاهان اطراف آن2- رویش گیاه بر روی آسفالت! – ایراد در طراحی گیاهان تکسچر بسیار بی کیفیت در پایین گیاه
برای مشاهده تصویر اصلی (700x393) روی این نوار کلیک کنید.
1- کیفیت پایین بافت های برف که در بسیاری از بازی های این نسل ، ایراد مشابه وجود دارد.2- طراحی بسیار ضعیف درختان همچون IV و عدم پیشرفت در طراحی این اشکالطراحی شعیف خودرو ها در این بخش نیز در حد عناوین نسل ششمی است.
1- ایراد در فیزیک و انیمیشن بدن2- کیفیت بسیار پایین تکسچر ها
1- بارگزاری نشدن تکسچر های خودرو-طراحی داخلی بسیار کم جزئیات و ضعیف2- تکسچر بی کیفیت درختان
1-باز هم کیفیت پایین درختان
بدون شرح!
شاید ایرادات لحاظ شده در مقاله بالا ، بعضاً سخت گیری بیش از حد به نظر برسد اما برای عنوانی که پرچم دار یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین سری بازی های تاریخ است و با هزینه و تبلیغات بسیاری به دنبال آن است که عنوان بهترین بازی نسل را یدک بکشد، نداشتن ایراداتی به این اندازه ، انتظاری منطقی به شمار می رود.
من که بیخیال شدم صبر میکنم رو PC .. ابرو ریزیه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پرچم PC همیشه بالاست :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من ویدئو رو دیدم خیلی خنده دار و باحال .. من از اریجین از آهنگ lum king خیلی خوشم میاد.. قسمت چلنج آنلاین باید رفت با این نسخه های کذایی ما نمیشه من سرعت دانلودم خوبه اما آپلود مثل ایرانه ولی تو ی ت ی و ب هست
منم باهات موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی میتونیم از یه زاویه دیگه هم نگاه کنیم.
شاید گرافیک بازی بالاست و روی کنسول مجبور شدن که جزئیات رو بیارنش پایین.:))
درود بر pc gamer های عزیز بزرگوار سایت overclockingheroes
دوستان عزیزم خواهش میکنم به لینک زیر مراجعه کنید برای تقاضا (امضا کردن) انتشار هرچه زودتر بازی شاهکار GTA V بروی PC
متا بازی تا این لحظه بینظیر شده
نمرات ثبت شده GTA V تا این لحظه
GodisaGeek – 10/10
The Globe And Mail - 10/10
HardCore Gamer Magazine - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Digital Spy - 10/10
IGN Italy - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Gameractor Denmark - 10/10
Metro GameCentral - 10/10
Thunderbolt - 10/10
VideoGamer - 10/10
Gamer.no - 10/10
CVG – 10/10
IGN – 10/10
Strategy Informer - 10/10
OXM – 10/10
OPM -10/10
MondoXbox - 10/10
Xbox 360 Achievements – 10/10
Games.it – 10/10
LaPS3.com – 10/10
Edge – 10/10
eurogamer.it - 10/10
Eurogamer.de – 10/10
GiantBomb – 10/10
GamesTM - 10/10
Mersitation - 10/10
Machinima - 10/10
GamesRadar - 10/10
NZGamer - 9.8/10
GameInformer – 9.8/10
Polygon - 9.5/10
Eurogamer – 9/10
Joystiq – 9/10
Destructoid – 9/10
Gamespot - 9/10
خواهش میکنم امضا کنید با تشکر ..@};-
سلام آقا وحید ، امضا شد...قبلا توی این سایت عضو بودم.....
مرسی بابت خبرگذاری ( تصویر پست شما با دلیل ذکر شده حذف شد)
سلام
نسخه PC بازی PES 2014 منتشر شد . چند تا از سایتهای ایرانی بازی رو برای دانلود قرار دادن . ( p30day و asandownload ) به نظرتون این سایتها معتبرن .
من دنبال نسخه RELOADED این بازی هستم ، اگه کسی لینک این نسخه رو از سایتهای خارجی داره ، قرار بده که شروع به دانلود کنیم .
ممنون @};-
نسخه skidrow هیچ مشکلی نداره همین رو دان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]