چقدر بازی میاد و خوشبختانه روی پی سی هم تنوع خوبی داره
البته من فکر کنم فقط rise of the tomb rider رو تجربه کنم ( نسخه سال ۲۰۱۳ خیلی خوب بود )
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر بازی میاد و خوشبختانه روی پی سی هم تنوع خوبی داره
البته من فکر کنم فقط rise of the tomb rider رو تجربه کنم ( نسخه سال ۲۰۱۳ خیلی خوب بود )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امروز مایکروسافت و رمدی بطور رسمی بازی QB برای پلتفروم محبوب PC تایید کردند . بازی انحصاری ویندوز 10 خواهد بود و بطور کامل از DX12 پشتیبانی خواهد کرد. کار پورت بازی مستقیما بر عهده رمدی میباشد . بنابراین با یک پورت بی نقص طرف هستیم.
البته گفته شده سیو بازی بین هردو پلتفروم مشترکه و گیمر بنا به صلاح دید خودش میتونه بین PC و کنسول یکی انتخاب کنه .
البته کدوم ادم عاقلی نسخه PC با قابلیت 4K ULTRA SETTING ول میکنه میره سراغ نسخه قوطی :d
درکل این بازی هم برای PC بطور رسمی تایید شد .توی ویکی پدیا هم گزینه PC به پلتفرومهای بازی اضافه شد.
اولین تصاویر نسخه PC:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وحید بهت چی گفته بودم ؟؟؟ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گفتم سم لیک و ریمدی کارشون درسته b-)
داستان فوق العاده از سم لیک!!
گیم پلی جدید و خفن!!
گرافیک هم اووووووووووووف!!!!! کرایسیس جدید :دی
چه شود ...
اونطور که از جراید پیداست و من سایتهای مختلف دنبال میکنم . طرفداران XBOX ONE بطرز وحشتناکی اتیش گرفتن :d که البته رفتار بچه گانه که خاص قوطی بازاس برای مایکرو سافت و Remedy اصلا اهمیت نداره . اونا دنبال کسب درامد بیشتر هستن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaeedSYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی فروش Rise of the Tomb Raider روی PC از مجموعه فروش x360 و XBOXONE بیشتر شده دیگه کی به این حرفای یه عده قوطی فن گوش میده .
البته مایکروسافت بهتر از هر کس دیگه ایی میدونه که با یک گل بهار نمیشه برای اینکه نظر PC GAMER هارو بیشتر به استور خودش جلب کنه باید عاص های بیشتری رو کنه
برای همین خدمت دوستان عزیز عرض کنم اینطور که از شواهد پیداس Gears Of War 4 هم قراره هدیه بعدی مایکروسافت باشه که البته عرضه ش فعلا در حد شایعه اس اما به احتمال قوی اتفاق میوفته
احتمالا خبر بدی تایید فورزا برای PC :))
بالاخره عقل مایکروسافت کار کرد وبه پلتفرمpcداره بیشتراهمیت میده واین خیلی خوبه
مایکروبایدبدونه برای شکست دادن سونی بایدبیشتربره سمتpc
این pcاست که می ماند
سیستم مورد نیاز QB اپدیت شده!!!!
----------------
LOOOOOOOOOOOOOOL
اینم از TR :دی
کر.ک بهتر هم تو راهه .... بعضی از کسایی که تست کردن گفتند کرش میکنه وسط بازی .... بعضی ها هم گفتند نت قطع باشه مشکلی نداره ... در هر صورت ورژن 2 کر.ک در راه هست ...
مشخصات سیستم پیشنهادی بازی Quantum Break توسط رمدی اپدیت شد
از اولم مشخص بود سیستم ابتدایی توهمی بیش نیست
البته اون ULTRA که کیفیتی برابر لالیگا ارائه میده در واقع میشه گفت
MINIMUM = خروجی XBOX ONE حتی بهتر
اپدیت خبر:
مایکروسافت گفته این تازه اولشه و عناوین انحصاری بیشتری برای PC در اینده عرضه خواهد شد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaeedSYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امروز اسکیدرو یک *** تامب رایدر زده بود 😘چک کردیم فعلا محدودیت داره 😔در واقع رفتن سرور مجازی استیم زدن روزی 100 تا کامپیوتر رو میتونند فعال کنند 😭
که 100 تای اولی توی 27 ثانیه پر شد😳 پس اگه بشه *** ومحدودیت فعال سازی برداشته نشه و نخواهیدسی دی کی اشتراکی بگیرید 1000 روز دیگه نوبت ما میشه😁
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
این پست شما باعث شد که دنبال بازی dragon dogma برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید بگم که خیلی بازی عالی هست و خیلی سعی کرده اند تا روی تجربیات مبارزه تیمی و داستان زیبا و هیجان کار کنند
شما حتی می تونید با پاسخ دادن به سئوالاتی شخصیت هم گروهی خودتون رو بسازید و شکل بدهید که چه جور ادمی هست و چه علایقی داره !!
بازی با یک نمایش سنگین از جو و گرافیک بازی شروع میشه که در خط داستان واقعی روند روانتری رو داریم
بازی ترکیبی از dark souls و skyrim می توان گفت هست و دنیای آزاد
احتیاج به مشخصات سیستمی بالایی هم نداره و جالبه که هیچ گزینه ای برای غیر فعال کردن فیزیکس توی تنظیمات نیست و اصلا نمی دونم همیچین قبلیتی داره یا نداره
اما فشار اصلی به بازی رزولیشن و دیگر مشخصات نیست اما انگار یکسری افکت ها تاثیر گزارند که با تنظیمات انویدیا و گزاشتن فیزیکس بر روی cpu از شر کندی خلاص شدم .
اینجور که مشخص شده مایکروسافت تصمیم نداره عناوین انحصاری خودشو روی استیم هم عرضه کنه
که البته با این شرایط من تحلیل خودمو ازین موضوع عرض میکنم
اگه روی استیم عرضه کنه مسلما باید یه پولی هم به VALVE بده . پس دلیلی نداره وقتی خودش استور داره همچین کاری بکنه . اینجوری 100% سود بازی میره تو جیب خودش .
از طرفی در ابتدا عرضه بازیها شاید بدلیل امار کمتر گیمرها در استورش با فروش کمتری همراه باشه (که طبیعی هم هست)
اما مزیت های خاص خودشم داره
1: همه رو مجبور میکنه به ویندوز 10 و DX12 کوچ کنن و مطمئنا استفاده از DX12 بین تمام توسعه دهنده ها رواج بیشتری پیدا میکنه
2: این عناوین انحصاری کنسول محسوب میشن و گیمرها براش سرو دست میشکنن پس کسی که از اخبار دنیای گیم با خبر باشه براحتی بازی روی استور میخره . ( که مطمئنا 99% کاربرای استیم که اخبار گیم دنبال میکنن بلافاصله برای خرید وارد استور مایکروسافت میشن )
3: عده بسیار زیادی هم هستن که کلا گیمر نیستن اما همیشه به استور مایکروسافت سر میزنن . ضمن اینکه اینجوری بازی تو چشم تره و باعث معروفیت بازی بین عوام میشه ( فرض بر اینکه 1% ازین عوام تصمیم بگیرن بازی بخرن , مایکروسافت بارشو بسته )
درصورتی که توی استیم اکثرا فقط گیمرها مراجعه میکنن
4: مهم ترین مزیتش هم اینه که خیالش راحته استور خودشه و وقتی ببینه سوداوره براحتی میتونه . فورزا . هیلو . گیرز4 و... روی استور خودش قرار بده ( یعنی در واقع این عناوین انحصاری از اکوسیستم خودش خارج نمیشن و همچنان انحصاری باقی میمونن ) که کاملا سیاست قشنگیه
5: حتی اونایی که طرفدار سونی هستن و هرگز یه قرون پول به کنسول رقیب XBOX نمیدن براحتی میتونن روی PC از محصولات مایکروسافت لذت ببرن ( که البته وقتی تو اکوسیستم مایکروسافت مشغول بازی بشن درواقع ناخودگاه PC GAMER شدن و دارن روی ویندوز بازی میکنن . عین اب خوردن میان زیر پرچم مایکروسافت ) که درنهایت بازم سودش میره تو جیب مایکروسافت
خلاصه PC GAMER های عزیز داداشای گلم خدمتتون بگم تمام این تغییر تحولاتی که قرار انجام بشه برای ما برد برده یعنی ما در نهایت اصلا ضرر نمیکنیم[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ضمن اینکه این اکوسیستم تاثیر بسزایی روی شرکتهایی مثل راک استار که گاها محصولاتشونو با تاخیر روی PC عرضه میکنن میذاره
چون اینجوری راک استار نگاه میکنه خود مایکروسافت داره انحصاریهاشو همزمان روی ویندوز هم منتشر میکنه و شک نکنید تاثیر خودشو میذاره و دیگه شاهد تاخیر های چندساله روی پلتفروم محبوبمون نخواهیم بود.
درواقع این اکوسیستم و سیاست جدید مایکرو سافت داره به تمام Developer های مستقل و Publisher دنیا بطور غیر مستقیم اعلام میکنه حواستون جم باشه دوران طلایی PC GAMING دوباره شروع شده .
دقیقا چیزی که دوسال پیش پیشبینی کرده بودم