دوستان خبری از چیز باتلفیلد جدید نیست؟
ایا چیز میشه یا نمیشه؟
چرا نمیشه پس ؟:))الان حدودا 45 روز گزشته از انتشار
ارزش خرید داره 140 تومن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان خبری از چیز باتلفیلد جدید نیست؟
ایا چیز میشه یا نمیشه؟
چرا نمیشه پس ؟:))الان حدودا 45 روز گزشته از انتشار
ارزش خرید داره 140 تومن؟
خبر از تاریخ دقیق انتشار tekken 7 نشد؟
آگوست امسال برای PS4 و Xbox One منتشر میشه ولی هنوز برای PC معلوم نیست و اواخر سال منتشر میشه تا جایی که سرچ کردمنقل قول:
GOTY امد
The Witcher 3: Wild Hunt بازی PC STYLE بازی مورد علاقه من:dترکوند واقعا ازین نمرات شوکه شدم:-O
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با نمرات شاهکار The Witcher 3: Wild Hunt همراه باشید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]- 10/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]- 10/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - 10/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]- 9.8/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]- 9.75/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]- 9.3/10
Vandal Online - 9.4/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - 9.1/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - 9/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] UK - 9/10
Everyeye.it - 9/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - 8.5/10
GamesRadar+ - 8/10
تا این لحظه از مجموعه 23 نقد متا 92
اگه این سخت افزار ضعیف کنسولی نبود گرافیک بازی دانگرید نمیشد :( واقعا این کنسولها گند زدن به گرافیک بازیها
هرچند بازی Modding ساپورته چندتا enb گرافیک نسخه PC اوکی میکنه :d
بازی The Division باز هم تاخیر خورد!!!!
قرار بود سال 2014 عرضه بشه ها
سبک بازی، دقیقا چیزی هست که Ghost Recon Future Soldier دیدیم
فقط امیدوارم دیر ندن بعد مثل AC: Unity بشه بخوان 10 گیگ هم آپدیت بدن!
حالا فعلا بازی زیاده...
خب همونطور که EA گفته بود، سال 2014 نسخهی جدیدی از بازی Need For Speed منتشر نمیشه و سال 2015، شاهد نسخهی جدید خواهیم بود.
EA به قولش عمل کرده و اولین ویدئوی معرفی از این بازی، 21 می یعنی پسفردا تو چنل اختصاصی NFS در یو...تیوب قرار میگیره
طبق گفته های Take-Two عنوان WWE 2K16 در ۲۷ اکتبر سال ۲۰۱۵ (سه شنبه، ۵ آبان ۱۳۹۴) بر روی کنسول ها و رایانه های شخصی منتشر میشود.
این شرکت قول انتشار اطلاعات بیشتر در آینده نه چندان دور را داده است.
دارم GTAV با دسته XBOX ONE بازی میکنم خدایی این نشونه گیری اتوماتیک Auto aim دسته کنسولی خیلی نوبه :d LT میگیری نشونه اتومات میره رو طرف ما فقط باید زحمت دگمه زدنو بکشیم :)) احساس میکنم یه بچه دبستانی داره بازی میکنه
اصل مطلب تمام لذت بازی به اینه خودت نشونه بگیری هیچی موس کیبورد نمیشه :d
پس بهمینه که میگن کنسول گیمرهای هیچ فقط جرات نمیکنن با PC GAMER ها بتلفیلد انلاین مسابقه بدن :d
توی بازیهای اول و سوم شخص نشونه گیری با موس بینهایت لذت بخشه
چه جالب من فکر میکردم این که توی بازی های اول شخص نشونه خودش میرفت روی طرف بخاطر خود بازی هست و سازنده هاش این طوری درست میکنن چون با کنسول سخت هست ولی الان فهمیدم برای دسته هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای PS4 هم همچین چیزی هست؟
برای بازی ها استراتژی و نشونه گیری هیچ چیزی جای موس رو نمیگیره.
اره برای دسته PS4 که بدترم هست مثل اب خوردن با چنگال میمونهنقل قول:
چون انالوگهای دسته XBOX ONE خیلی بهترن برای بازیهای اول شخص حساسیت بالاتری دارن (انالوگ سمت راست بالا قرار داره بهتره ) ولی بازم جلو موس هیچی برای گفتن ندارن .
اون گزینه Auto aim که تو بعضی بازیها میبینی همیشه تو اپشن بازیها PC خاموشه برای همین نشونه گیری اتوماتیک کنسولی نوب واره.
LT میگیری نشونه اتوماتیک میره رو مخ طرف بعد شما باید فقط زحمت دگمه زدن بکشی :)):d کل لذت گیم نابود میشه . یه ویبره موقع شلیک بهت میده
توی بازیهای اول شخص سوم شخص فقط موس کیبرد . همون هیلو یا کیلزون با موس لذتش فوق العاده بیشتر میتونست باشه اینا مجبورن برن یا خیلی حرفه ایی بشن که بازم انالوگها دقت موس ندارن یا باید یحتمل Auto aim روشن کنن ( که ابرو ریزیه واقعا ) :d
من شنیده بودم این موضوع رو ولی الان که دسته XBOX ONE خریدم تجربه کردم خندم گرفت :d
دسته برای بازیهایی مثل فوتبال کشتی کج هک اند اسلش راحت تره تو ریسینگ میشه سرعتو کنترل کرد ولی من با کیبورد راحت ترم . (این موارد بستگی به عادت داره)
ولی Auto aim غیر قابل بخششه :))
مثلا اگه BATTLEFIELD با موس بازی کنی حریف با دسته کنسولی اصلا فرصت نفس کشیدن پیدا نمیکنه حتی نمیتونه از جاش بلند بشه :d
برای همینه هیچ وقت جرات نمیکنن با پی سی گیمرها انلاین بازی کنن