خیر , خاص کارت های nvidia هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر , خاص کارت های nvidia هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خبری از Tekken 7 نشد؟ قرار بود تو فبریه بیاد الان 9 فبریس هنوز معلوم نیست تاریخ دقیق انتشار کیه :|
میگن تا فروردین ماه میاد.نقل قول:
اپدیت جدید (1.10) برای dark souls 2 را که first sin رو به بازی اضافه می کنه رو دانلود کردم (از طریق سایت codex)
می تونم بگم که گیم پلی هیچ تغییری نکرده و تنها در اخر داستان متوجه سرگذشت aldia برادر vandrick می شویم کسی که هلارد رو ساخته
و همانند سری اول بازی می توانیم انتخواب داشته باشیم . تخت را تصاحب کنیم یا اینکه بگذاریم دوران تاریکی شروع شود
از نظر ظاهری گرافیک بازی و فریم دهی خیلی بهتر شده .
دلیلش هم اینه که بازی با اپدیت جدید برای پلی استیشن 4 لانچ شده . که در نسخه کنسولی مکان دشمنان در محیط های بازی تغییر کرده و شخصیت ها جدیدی اضافه شده و حتی بعضی نقاط حالت شب بهش اضافه شده
و دشمنان به علت سخت افزار بهتر هوش مصنوعی بالاتری دارند .
اما برای کامپیوتر تنها چیزی که دیدم فقط بهتر شدن گرافیک بود و چیزی تغییر نکرده بود
سلام یه مشکل کوچیک دربازی هامیبینم:-?
مثلا دربازیه اسنایپر 3 دقیقا سیستم داره 60فریم میده
ولی تومحیط بازی
یه گوشه دیواریا خونه یه خط سفید دراز هست شبیه پیکسل
یا تواساسینس یونیتی هم تومحیط بازی بعضی موقع رو زمین یا دیوارهاش ازاین خط هایه سفید هست:|
مشکل ازچیه؟
سلام آقا امیدنقل قول:
من متوجه نشدم مشکلتون چیه
شما یه عکس بذارید تا بشه خیلی راحت تر کمک کرد
والا معذرت میخوام بخواطرنت ک..فتی نمیتونم عکس بزارم...:((نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.................................................. ...............
یه خط درست مثل خط بالا که گذاشتم هست ولی سفید رنگ هست گاهی تومحیط بازی ها دیده میشه
مشکل ازچیه؟
درود
بررسی گرافیکی عنوان Evolve منتشر شد و مثل همیشه پرچمدار PC
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تفاوت در هر دو نسخه مشاهده بفرمایید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 60FPS
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 30FPS
XBOX ONE در رزولوشن 900P اجرا خواهد شد
امروز Fifa 15 رو بدون هیچ مشکلی اجرا کردم. وافعا فوق العادست، من خودم سالها طرفدار PES بودم و اصلا از فیفا مخصوصا به خاطر طراحی (به نظر من بد) حرکات بازیکنا زیاد خوشم نمیومد، ولی Fifa 15 واقعا عالی و متفاوت با گذشته بود و ایرادات گذشته کامل برطرف شده و هیچ اثری از حرکات مصنوعی ورژنهای قبل ندیدم، گرافیک و گیم پلی زیبا و روونی داره.
همه قسمتها اعم از گرافیک بازی و تماشاگرا و جزئیات واقعا عالیه، بر خلاف PES که چند ساله درجا میزنه و حتی تو ورژن نسل جدیدشم چیز خاصی ارائه ندادن و حتی بعضا واسه بعضی المانها مثل فیلمبردارها از یه تیکه عکس استفاده میکنه و خیلی قسمتها مثل مقوا دیده میشه و یکنواختی در بازی موج میزنه، فیفا جزئیاتش واقعا عالیه. به نظرم حتی گزارشگر PES هم دیگه خیلی تکراری و در بلندمدت آزاردهنده هستش ولی تو فیفا به مراتب پیشرفته تر هستش و جزئیات گزارش هم بیشتره.
امیدوارم همگی بتونید هرچه سریعتر تجربش کنید چون واقعا بازی لذت بخش و جالبیه و مثل سایر بازیهای گذشته زود خسته کننده و یکنواخت نمیشه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]فریم بازی (با آخرین تنظیمات) حین بازی برای من بین 85 تا +100 بود و فقط در صحنه های آهسته تا حدود 45-50 کاهش پیدا میکنه. تکرار صحنه های مهم بازی هم که در آخر بازی نمایش داده میشه کیفیت خیلی خوبی داره، در کل گیم پلی و گرافیک واقعا عالیه و حالتهای سینماتیک خیلی خوبی هم در بازی کار گذاشته شده که لذت بازی رو چند برابر میکنه. @};-
سلام اقا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ...یه سوال
ایا fifa15
سرمربی یا تماشاگرارو روهم نشون میده ؟؟؟؟:-S:-S