سلام خدمت دوستان
به قدری مشکلات AC: Unity زیاد بوده و هست که آپدیت جدید یوبی سافت 7 گیگ حجم داره و مشکلات بسیار بسیار زیادی رو حل میکنه
یوبی سافت اعلام کرده که مشکل افت فریم های متعدد و کرش کردن های بی مورد، همه در این آپدیت جدید حل شدن
این آپدیت برای دارندگان Xbox One هم عرضه شده اما حجمی که نشون داده میشه، 40 گیگ هست و به این معنی که باید بازی رو از اول دانلود کنن!!! یوبی سافت از همه ی دارندگان Xbox One درخواست که این آپدیت رو نصب کنن چون مشکلات بسیار بسیار زیادی رو رفع می کنه....جالبه که این مشکلات فقط برای بخش تک نفره ی بازی نیست و بخش چند نفره ی بازی هم مشکلات زیادی رو داره
حالا بعد از این داستان ها، یوبی سافت از کسانی که نسخه ی Season Pass رو خریداری کرده بودند و منتظر DLC های بازی مثل بسته ی Dead Kings بودند، معذرت خواهی کرده و اعلام کرده که می تونن از بین بازی های The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed 4: Black Flag, Rayman Legends و Just Dance 2015 یکی رو به دلخواه انتخاب و به صورت رایگان دریافت کنن!
خوشحالم که اول دارم بازی های دیگه رو دانلود میکنم و Unity رو اول دانلود نکردم، با این اوصاف اصلا دانلود نکنم بهتره فکر کنم :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]