باز هم مترو باز هم وحشت باز هم نبودن اکسیژن
باز هم چالش کارتهای گرافیکی
METRO 2033 REDUX
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
28 آگوست سال 2014
نمایش نسخه قابل چاپ
باز هم مترو باز هم وحشت باز هم نبودن اکسیژن
باز هم چالش کارتهای گرافیکی
METRO 2033 REDUX
28 آگوست سال 2014
بنده هر دو را انتخاب کردم ، اما تنها تفاوتی که داشت ( قفل و خودم باید باز میکردم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی مابقی مسیر بازی تغییر آنچنانی ندارد چون در بیشتر مراحل خودتون هستید.
(البته زیاد مطمئن نیستم چون زیاد بازی نکردم)
درود
فرصتی شد Enemy Front بازی کنم خودم بشخصه خیلی به تم جنگ جهانی علاقه دارم
خوب در نگاه اول بازی قسمتهایی از قیام ورشو به نمایش میکشه که روند داستان تا حدودی میشه گفت بد نیست . اما دوستانی که به ژانر first person shooter علاقه دارید به هیج وجه بازی از دست ندید
قابلیت flashbacks خوب کار شده .هوش مصنوعی دشمنان تو بازی کمی تو ذوق میزنه خیلی خوب کار نشده اسلحه ها هنگام شلیک خیلی ضرب ندارن اون حس بایدو انتقال نمیدن اما بازی گیم پلی بسیار خوبی داره مشکلی که تا اینجای کار دیدم در دسترس بودن راحت مهمات تو بازی که کمی روند اسون میکنه
گرافیک بازی درحد نسل قبله اما با توجه به موتور گرافیکی بازی Cryengine 3 کیفیت بصری بازی چشم نواز شده
درکل بازی خوبیه از دست ندید
8.5/10
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و اما بازی The Incredible Adventures of Van Helsing II
بازی در ژانر action RPG با اینکه حتی به گرد پای دیابلو 3 بیلزارد معظم هم نمیرسه اما میشه گفت برای طرفداران این سبک بعد شاهکار دیابلو 3 میتونه گزینه بسیار مناسبی باشه
روند بازی ادامه نسخه قبلی هست در این قسمت شما در نقش پسر پرفسور Van Helsing علیه دشمنان Borgovia میجنگید
با سه نژاد مختلف متونید بازی به دلخواه شروع کنید. 1- نژادشکارچی اصلی بازی 2- جادوگر و 3- مکانیک . یه mini-game با سبک دفاع از قلعه به بازی اضافه شده که خیلی جالبه . سیستم لول اپ تغییر چشم گیری کرده میتونید از بین 8 توانایی هر کدوم را تا سه بار ارتقا بدید
در طی روند بازی غولی بنام Chimera بهتون کمک میکنه . بحث توی این ژانر بسیار زیاده اما روی هم رفته بازی نسبت به نسخه قبلی بسیار پیشرفت داشته
8.3/10
@};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Enemy Front چقدر افتضاحه. چهار تا استدیو درپیت لیسانس cryE 3 رو خریدن و راه به راه اشغال میدن بیرون
یک شوتر WORLD WAR به شدت کلیشه. گرافیک اش بهتر از sniper ghost warrior 2 هست ولی پرفرمنس اصلا خوبی نداره.
طبق معمول استدیو نتوسنته از این موتور قدرتمند به درستی استفاده کنه.
کلا به جز کرایتک , استدیو دیگه نمتونه از CRYE3 بهینه استفاده کنه و این بزرگترین صعف اش نسبت به انریل هست.
هر بازی که با این موتور گرافیکی ساخته بشه و توسط خود کرایتک نباشه مزخرف از آب در میاد حیف ۷ گیگ حجم ترافیک
از چه لحاظ بازیش چرته؟گیم پلی هم داغونه؟ولی به نظرم kingdom come که زمستان میاد خیلی قشنگ باشه.
enemy front رو ول کنید، فرانت اصلی home front ئه :d من که بی صبرانه منتظر این بازیم.
منم کلی وقت صرف کردم بازی استراتژی Wargame رو دانلود کردم، خیلی تبلیغ شده بود، از واچ داگزم بیشتر فضا اشغال کرد یعنی بیشتر از 15 گیگ! هیچی دیگه یکی از مزخرفترین بازیهای استراتژی بود که دیده بودم، کاملا بی معنی، گیم پلی در حد و قواره هاچ زنبور عسل، بعضی کمپانیها یه چیز میدونن که برای تبلیغ فقط تریلر میدن و گیم پلی نمایش نمیدن، باز خدا رو شکر تو ایرانیم و بابت همچین بازیهایی چرتی پول زیاد نمیدیم که بعد بسوزیم. :d
از همه لحاظنقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب Watch Dogs تموم شد و بلافاصله از روی هارد پاک شد
-هوش مصنوعی دشمنان در حد فسیل
-مراحل تکراری و خسته کننده
- با سرعت نور میخوری تو دیوار طرف از جاش تکون هم نمیخوره یه قطره خون هم نمیبینی
- تعداد بسیار کم وسائل نقلیه
- موقع رانندگی کلا تیراندازی تعطیله
- گیم پلی بیخود و اعصاب خورد کن . با اینکه کاملا کپی از راک استاره اما بازم نتونسته برابر با اصل بشه
- وجود باگهای وحشتناک و اعصاب خورد کن
-موتور سواری غیر طبیعی .کلا همه موتورها یه شکل با یه سرعت حرکت میکنن .. تو این شهر موتورها فقط پارک شدن برای ما . کسی سوار موتور نیست
-کپی پست های تکراری در سراسر بازی صرفا برای پر کردن صحنه
- پلیس های الکی سمج . کلا تو بازی پلیسی وجود نداره بعد یهو سرو کلشون پیدا میشه که کلا پلیس بیوفته دنبالت باید بمیری دستگیرت نمیکنه فقط میکشتت
-شخصیت پردازی نچندان خوب Aiden
نکته مثبتی که میشه اشاره کرد داستان بازیه که خوب بد نیست سیستم هک بازی هم نو اورانه بود که خوب جای کار خیلی زیاد داره میتونه بهتر بشه ولی خوب زیاد از حد و تکراری
یوبی سافت حالا حالا باید بره جلو تا بتونه به راک استار برسه
این شاهکارها کلا با سلیقه من جور نیست همون بهتره منتظر GTAV باشم
نمره 8 از سر بازی هم زیاده
یه چیز دگه توجه کردین موتور داریم ولی موتور سوار نداریم :))
با این که بعضی جا ها هک کردن حال میده ولی خسته کننده هست در کل . . . یعنی دقیقا روزی یک مرحله جلو میرم :d
راستی یه سوال :
اکثر بازی های شاخ برای 2015 تاریخ خوردند حتما به خاطر DX12 بوده خوب چرا راک* این کار رو نکرد ؟!!! راک* ای پی های نسبتا کمی داره و جی تی ای هم چند سال یه بار میده بیرون
بهتر نبود تا 2015 صبر میکرد ؟؟؟