فرشاد جان اون box art نیست art هست
رسمی ایش همین art نسخه limited و اون box های نسخه های متفاوت تو همین تصویر هست
نمایش نسخه قابل چاپ
فرشاد جان اون box art نیست art هست
رسمی ایش همین art نسخه limited و اون box های نسخه های متفاوت تو همین تصویر هست
منظور بنده تصویر اول و تصویر دوم هست عزیزم .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تصویر دوم بر روی کاور بازی تصویری دیگر را نشان میدهد.
من کاری با Art , Box Art ندارم .. توی گوکل هم سرچ کنی تصاویر بسیاری میبینی که معلوم نیست چی به چی هست...
در ضمن نسخه متفاوت هم باشه باید تصویر متفاوت باشه در صورتی که تصویر ها در کاور تصویر دوم یکی هست.
( حالا این اصلا بحثی نیست که داریم انجام میدیم ..بیشتر هدف من این بود که از این بازی یک کاور زیبا تر انتظار داشتم.
نسخه قبلی واقعا بینظیر بود . ولی متاسفانه مثل اینکه این دوتا کنسول نسل قبلی همچنان دست از سر ما بر نمیدارن
cross gen شدن میتونه به بازی صدمه بزنه کاش فقط برای کنسول های جدید و PC عرضه میشد .
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در تایید حرف های محمدجواد هم باید بگم جدیدا شایعه شده بازی red dead redemption که سال 2009 اگر اشتباه نکنم منتشر شده بود، قراره برای PC هم منتشر بشه...هنوز شایعس ولی از این شایعاتی هست که بعدا حقیقت پیدا میکنه...احتماالا...
این tekken معلوم نیست کی برای pc میاد؟ کسی اطلاعی نداره؟ یادمه گفته بودن عرضه میشه برای pc...
Batman Arkham Knight
گرافیک محیط دیوانه کننده است [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من که شخصا دیگه داره حالم از داستان بتمن به هم میخوره ، نسخه های بازی هیچ پیشرفت چشم گیری نداشتند.... گرافیک بخوره تو سرش ، چندین قسمت آخر که شده بودیم بابا نوئل محیط فقط برفی ، خوبه حالا برفا آب شده یکم بارون میاد!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
( امیدوارم این نسخه حد اقل نو آوری داشته باشه با اون MAP مسخره ایی که داره)
بازی Wolfenstein: The New Order که معلوم هست بسیار حجیم خواهد بود روز های سختی برای دانلود بازی باید سپری بشود!!!
30 گیگ که فقط برای xbox هست!!
خودمم از سبکش خوشم نمیاد یه بار یه 20 دقیقه بازی کردم پاکش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط واسه گرافیک بازی یه عکس ازش گذاشتم جالب بود
چه عجب یکی پیداشدحس وحال مارودرک کرد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم والایه چنددقیقه یی بیشترنتونستم بازیش کنم
همش تکرارمکررات و....
نه بابا یه نفر چیه، خیلیا همینطورن :d من خودم دو سه بار بیشتر وارد بازی نشدم، هر دفعه طوری بود که وقتی وارد بازی میشدم یه الکی دوری تو شهر میزدم و فقط مشغولیت موقت بود، ولی دیگه وقتی بازی نمیکردمش هیچ اشتیاقی برای اینکه رو آیکونش کلیک کنم و وارد بازی بشم نداشتم، یعنی هیچ جذابیتی برام نداشت. تا حالا هم به خاطر اینکه احتمال میدادم ممکنه بعضیا فن این بازی باشن چیزی نگفتم ولی حالا دیگه گفتین منم گفتم. :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی که دیگه فن نداره عزیزم ، نسخه اول بازی جذاب بود و همگی تا الان هم بخاطر نسخه اول این بازی و یا دانلود میکنن یا منتظر یه معجزه هستن که فرجی بشه...نقل قول:
نسخه جدید هم اگر گرافیکی در حد و اندازه کرایسیس باشه با اون MAP داغون و گیم پلی تکراری هیچ جذابیتی نخواهد داشت...