دقیقا !
محمد جواد جان کنسول برای بازی ساخته شده باید بهتر باشه، ولی مثل اینکه برعکس شده دسکتاپ برای بازی بهتره.:)@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا !
محمد جواد جان کنسول برای بازی ساخته شده باید بهتر باشه، ولی مثل اینکه برعکس شده دسکتاپ برای بازی بهتره.:)@};-
ممنون از پاسخ دوستاننقل قول:
من چندتا جزیره کوچیک رو گشتم، هیچی نتونستم پیدا کنم، اصلا انگار هیچی توی بازی من نیست...:|
مثلا اینجا:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیقا همون محلی هست که نقشه گفته با همون مشخصات!
طبق نقشه گنج باید یه جاهایی بین همون درختای پشتی باشه...!
ولی...... هیییچ خبری نیست:|
من که نمیدونم چیکار کنم....:d
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Extreme [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمیشه که چیزی نباشه :d
این گنجاشو باید دقیق سانتی متر به سانتی متر همون محلو بگردی تا پیداش کنی ، نه نقطه ایی که گنجه دفنه از دور معلومه نه اینکه وقتی Eagle Vision رو فعال می کنی می تونی ببینیش ، باید حتمآ بری از روش رد بشی تا محلش معلوم بشه :d
اگر قرار بود محل گنج از 2 کیلومتری معلوم باشه که دیگه اسمش Hidden Treasure نبود :-p
یعنی دقیق وقتی که بالا سر گنچ وایسادم میتونم پیداش کنم؟ ... عجب!! :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس باید فعلا هینطور بگردیم دور خودمون:d
"نابرده رنج، گنج میسر نمی شود" :d:))
ممنون محمدجواد عزیز و همینطور بقیه دوستان@};-
میگمم این بازی SLEEPING DOG چه گیم پلی ای داره ؟رو دست GTA بلند شده
البته بگم این بازی نسخه دوم هست تو این شماره به SLEEPING DOG تغییر کرد
یه جا رفتیم دوربین ه..ک کنیم من که از ماشین پیاده نمیشم با یک ایل بجنگم اونم با دست خالی با ماشین زیرشون میکنم یکیشون تو اونجا منو از ماشین کشوند پایین اتفاقا دو تا پلیس اونجا بودند پلیسا دنبال من و اونایی که باهاشون دعوا داشتم افتادند (توجه کنید نه فقط من)اونا هم فلنگو بستند رفتند اونم با ماشین من منم از یه طرف فرار کردم تا نوشته اومد (که لول زردت رفت بالا ) بعد دیگه پلیس ولم کرد اومدم دوربینو ه..ک کردم :d
آره.بعضی وقت ها واقعا با این حرکتا حال میکنم:دینقل قول:
ببین اگه در ری درسته دوربین رو ه.ک کردی ولی باید دوباره بری تمام و کمال پاک سازیشون کنی و بعد بری خونت اصل کاری رو با دوربینی که ه.ک شده شناسایی کنی و بگی بیان دستگیرش کنن:))
برو درگیر شو اینا که چیزی نیست( در صندوق عقب ماشین فراموش نشه:-p ).بعضی مناطق سلاح گرم دارن باهاشون نمیشه شوخی کرد.اگه تونستی نزدیک یکیشون F رو بزن هم دستشو میپیچونه و هم تفنگش رو =))
هیچی بیشتر از کاراته بازیش حال نمی داد:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی جفت پا می رفتم تو حلقشون خیلی حال می کردم:))
با سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Extreme [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان چرا اینقدر تو بازی ها خشونت به خرج میدن؟
وقتی که به راحتی با ماشین با 4 چرخ میشه رفت تو صورتشون چه کاریه پیاده بشی انرژی صرف کنی؟!:))
منم بازی رو باید نصب کنم دانلود کردما ولی کو وقت بازی:(
وقتی که چند نفر با mp5 دارند ماشین رو آبکش میکنند و جونت هی کم میشه باید بیشتر خشونت به خرج بدی :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Send from my Xperia Z1 using tapatalk
ترول ترین قسمت بازی gps هست بعضی جاها بد جور ادمو اذیت میکنه :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلح گرم از نظر من خوبه من با دفاع کردن مشکل دارم که باید کلیک راست بزنی سخته
سلاح سردو نفهمیدم با چی میگذاره تو جیبش ؟
این لولا رو زیاد سر در نیوردم لول زرد تو خرید ماشین لباس به کارم می اد دارم هر کار میکنم که بشه 4
ولی لول ابی رو متوجه نشدم زیاد شه که چی؟ (نه اینکه بهش توجه نکنم )