با اینکه Dx9 هست ولی گرافیک خوبی داره..خوبیش اینه روی سیستم های نرمال هم اجرا میشه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با اینکه Dx9 هست ولی گرافیک خوبی داره..خوبیش اینه روی سیستم های نرمال هم اجرا میشه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بسیار عالی فرشاد جان ....
عکس ها که خیلی زیبا هستین ...
بنده هم به زودی این بازیرو تهیه میکنم ... خیلی منتظر این عنوان بودم ....
پس فرشاد جان معلومه که طبق وعده هایی که داده شده بود گرافیک خوبی رو همراه با کارایی بالا ارائه دادن ....
بهینه بودنش که قابل لمسه با این فریمی که تو گرفتی ...
و البته حرفهای زیادی هم در مورد فضاسازیش بود که سرما و برف رو خیلی واقع گرایانه شاهد خواهیم بود ....
امیدوارم زود گیم پلی این بازیرو به دست بگیرم .... تا بشه حرفهای بیشتری در موردش زد ...
با تشکر @};-
سلام حامد عزیزم ، اما متاسفانه باید در مورد معایب بازی صحبت کرد ، چون در اکثر فروم های خارجی در مورد این بازی بحث هست ، و اینکه قرار بود این بازی dx11 عرضه بشه ، جدا از اینکه این بازی در ورژن dx9 عرضه شده است بلکه یک کار کاملا ناقص از سمت سازندگان بازی ارائه شده و میشود به راحتی به این مسئله پی برد که این بازی پورت شده از کنسول ها هست ، در نسخه های پیشین شاهد گرافیک بهتری از این بازی بودیم ، البته نسخه سوم این بازی جایگاه خود را دارد ، اما وقتی این مسئله بیان میشه که این بازی یک بازی پورت شده است ، با یک سری آپشن های گرافیکی برای pc ...همین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed_classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
پس اینطور ....نقل قول:
اتفاقا یادمه EA این اواخر از مجزا بودن pc از کنسولها حرف زده بود ...
همچین کاری واقعا بعید بود ...
فرشاد جان از گیم پلی بگو :دی
گیم پلی بازی همان سبک گذشته خود را حفظ کرده ، تغییری در گیم پلی بازی داده نشده است ، ولی دویدن در بازی بهتر از نسخه های قبلی هست ، همین طور ریلود کردن اسلحه ها بهتر شده است ، اما دشمنان سریع تر هستند و پوست کلفت:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما در کل من امتیاز 7 به بازی میدم اونم فقط بخاطر گیم پلی بازی ، البته داستان بازی هم جایگاه ویژه ایی داره که کلا بر میگرده به نسخه اول Dead Space
با تشکر از دوستان عزیزم@};-
آقا این بازی h.a.w.x 2 مثل اینکه بالاخره ک.ر.ک شد...:))
زحمت کشیدن .... :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقا افرادی که تو این زمینه فعالیت میکنن چه قدر پی گیرن :دی
خب دیگه نیازی به اون بازی نیست که با وجود AceCombat عزیزمون ....
گرافیک ace combat که فاجعس..حداقل این هاوکس dx11 هستش//حالا من خوشحالیم از این نیست که این بازی ک/ر/ک شد از اینه که یوبی سافت از خر شیطون اومد پاییم با اون قفل DRM مسخرش..و شرکتهای دیگه هم میفهمن که این کارا و گذاشتن این قفلها فایده ای نداره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز منبع خبر رو میزارین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه ی عزیزان
یه سوالی در رابطه باAceCombat داشتم..@};-
بازی چه جوری هست؟از تو یو... فیلم های گیم پلیش رو که دیدم حال نکردم....
فقط گیر دادن به هیجان بازی یا بازی طبیعی هم شده؟؟؟چون توی دو سه تا فیلمی که دیدم احساس کردم بازی خیلی شیر تو شیر هست!!!
خیلی وقته یه بازی هواپیمایی درست و حسابی بازی نکردم....گفتم نظر دوستان رو هم بپرسم.