درود
پیش از بروزرسانی Bios ابتداء کابل Sata Data تعویض کنید و بعد مدل مادربرد خود را بنویسید.
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
پیش از بروزرسانی Bios ابتداء کابل Sata Data تعویض کنید و بعد مدل مادربرد خود را بنویسید.
مادر بردم foxconn p67 rattler
چجور مادر بردی هس ؟؟ خوب ؟؟
فرستاده شده از SM-G900FDِ من با Tapatalk
خریدم کابل ساتا فقط گیره نداره مال خوده مادر برد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کدوم یکی از این دوتا آبی الان هست بهش وصل
کاربر گرامی بنده متوجه نشدم شما الان دوتا کابل SATA دارید.
اگر کابل جدیدی خریداری کردید فرقی نمی کنه کدوم سمت متصل به مادربرد باشه چون ورودی کابلها در هر دو سمت یکی هستش .
دقیقا من دوتا کابل دارم آبی حدود 5 یا 6 سال داره کار میکنه اما قرمز نو هست و جدید همین الان باز کردم حالا شما چ میگید از کدوم استفاده کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کابل جدید متصل کنید و بررسی کنید ببینید بازم این مشکل همچنان هستش یا خیر ، ولی مشکل نخواهید نداشت نگران نباشید.
ببخشید من دقیقا مشکل رو متوجه نشدم ک بدونم کجا رو تست کنم ک ببینم مشکل بر طرف شده یا خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من مادر بردم 6 جای ساتا داره میخواستم بدونم دوتاش قرمز چهار تا دگ مشکی هست کدوم 5 مشکل رو هم فهمیدم
الان نمیدونم کدوم بزنم بهتره ؟؟[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مادربرد شما دارای شش پورت به ترتیب 2 پورت برای Sata III و 4 پورت برای Sata II هستش .
به پورتهای Sata III متصل کنید (قرمز)
بسیار عالینقل قول:
ولی بازم ارور هستشنقل قول:
فکر کنم باید بایوس رو اپویت کنم ولی تا بحال اینکار رو انجام ندادم
مدل مادر برد foxconn rattler
اگر بگید از کجا آپدیت کنم ممنون میشم
درود
اگر نگران این کدهای Error هستید مشکلی نیستش مخصوصا CRC ها ، نرم افزار Hard Disk Sential مطمئن تر از HDD Tune هستش و هیچ مشکلی را شناسایی نکرده است.
برای بروزرسانی BIOS مادربرد این [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هستش و اخرین بایوس منتشره سال 2012 هستش
خب اگر بدونم واقعا خیلی تو کامپیوتر تغییر پیدا میشه آپ کنم اگر که نه وقت شما رو هم نگیرم ؟؟نقل قول: