اور بدون ولتاژ اضافی یا در حد مجاز می توانید 24հ استفاده کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اور بدون ولتاژ اضافی یا در حد مجاز می توانید 24հ استفاده کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس با این حساب نمیشه بیشتر از این اورش کرد . درسته ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط varand_ic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه سوال : آیا با تغییر دادن گزینه هایی که به صورت Auto هستن ، میشه امتیاز و پرفورمنس بیشتری گرفت یا نه و همینطور برای فرکانس 2200 با همون ولتاژ 1.65 به نظرتون چه تایمینگی رو بدم پایدار میمونه . ممنون @};-
tREF رو تا جایی که استیبل هست کم کنین تست بگیرین Latency تا 2~4 ns پایین می آید بر روی Copy , write ,read هم یه مقدار اضافه می شود این گزینه بسته به کیفیت رم در فرکانس های مختلب نسبت به ولتاژی که می دهید متغییر می باشد در مورد tCL , tRCD , tRP تک تک تست کنین ببینین کدوم یکی در فرکانس 2000 حتی 1 رقم پایین می آیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-@};-@};-
به فرض رمی که 2133mhz cl 9-11-10-27 2T هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh
در واقع:
tCL=9tRCD=11
tRP=10
tRAS=27
Command rate=2
----------------------------------------------
و tREF= Row refresh cycle که در قسمت تنظیمات advance timing می یاشد. این عدد برای شما اگر اشتباه نکنم باید در محدوده 130~200 باشه به کیفیت رم بستگی داره
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مادر بورد شما به صورت زیر نوشته شده:
tCL= CAS Latency
tRCD = Ras to Cas Delay
tRP = Ras Pre Time
tRAS = Ras act time
Command rate = Command mode
tREF = REF Cycle Time
@};-@};-@};-
سلام . من 2 ماژول از این رمها دارم . Apacer Ares 2x4g 2133 9 11 9 27
مشکل اینجاست که در حالت Dual بوت نمیشه . اگر هم بشه 1333 شناسایی میشه .
اما در حالت single مشکلی نیست .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پیشنهاد اولم تغییر بایوس هست. من از این بورد خیلی تو اورکلاک استفاده کردم اینطور مشکلی نداشت.
اگه لازم شد ولتاژهای IO و Agent رو دستی ست کنید
@};-
باىوس که آخرىن نسخه هست.بفرماىىد اىن ولتاژهارو چند ست کنم؟
با سلام من از این رمها دارم تا 2157 با تایمینگ 9-10-11 20 اورش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز به sentator PC (امید عزیز) گفتم که 2133 رو راحت می زنند این رم ها ولی platforum که ایشون دارن حتی به 1800 هم نمی رسه با این رم هانقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
سلام دوستان.اول از همه بگم که من هیچ چیزی در مورد اورکلاک رم نمیدونم پس اگر زحمتی نیست با جزیات و قدم به قدم راهنمایی بفرمایید.خوب این سیستم بنده هست:
asus p8z68-v pro gen3 bios:3202
intel core i7 2600k cooler: true spirit 120
corsair vengeance 2*4gb 1600
msi 570gtx PE
green gp785b
green infinity
حالا میخوام فرکانس رم ها رو روی 2133 بزارم. ممنون میشم کمک کنید(ولتاز, تاخیر و ....)