سلام
دوستان قابلیت D.O.C.P و XMP در قسمت تنظیمات بایوس مادربرد چیست؟
مادربرد بنده ایسوس مدل P9P55D DELUXE و رمها OCZ با باس 2000 و پردازنده I7870
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان قابلیت D.O.C.P و XMP در قسمت تنظیمات بایوس مادربرد چیست؟
مادربرد بنده ایسوس مدل P9P55D DELUXE و رمها OCZ با باس 2000 و پردازنده I7870
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود
این دو گزینه به بخش اورکلاک مربوط میشه . تقریبا" هر 2 شبیه هم هستن .وقتی X.M.P را انتخاب کنید سیستم به طور خودکار فرکانس اصلی رمها را بوت میکند یعنی همون فرکانس 2000 رمهای شما + تایمینگ و ولتاژ مورد نظر .
اما D.O.C.P اجازه میدهد که شما مانور بیشتری روی فرکانس رم , تایمینگ , ولتاژ , فرکانس cpu و تنظیمات دیگر داشته باشید .
@};-
سلام مجدد به دوستان
از پاسخ بالا کمال تشکر را دارم.
عزیز با توجه به مشخصات مادربرد و رم که در بالا قید کردم.با تنظیمات دیفالت بایوس فرکانس رم روی 1066 قرار دارد.در صورتیکه فرکانس پردازنده 1333 و بالاترین فرکانس قابل پشتیبانی مادربرد از رم در حالت معمولی 1600 میباشد و رم نیز دارای فرکانس 2000 میباشد چرا سیستم ازحداکثر تعریف شده بدون اورکلاک استفاده نمیکند.در واقع به صورت دیفالت و بدون اعمال تغییرات چرا فرکانس رم روی 1600 نیست.
مورد سئوال دوم اینکه اگر در تنظیمات بایوس حالت D.O.C.P را انتخاب کنم فقط فرکانس رم به میزان 1800 تغییر میکند وفرکانس پردازنده تغییری نمیکند.آیا در این حالت باید به صورت دستی تنظیمات ولتاژ برق برای رم انجام دهیم یا نیازی نیست؟واینکه با انتخاب این حالت آیا تنظیمات فرکانس پردازنده نیز تغییر میکند یا خیر؟
اون بر میگرده به پروفایل رم و پردازنده مربوطه . توی 1155 و 1150 فرکانس رم به صورت دیفالت روی 1600 هستن چون پردازنده هاشون این قابلیت رو دارن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سیستم شما به صورت دیفالت روی 1066/1333 قرار میگیره . شما با فعال کرده X.M.P فقط پروفایل فرکانس 2000 با تایمینگ و ولتاژ مربوطه را لود میکنید .
همانطور که گفتم حالت D.O.C.P هم اتوماتیک میباشد هم دستی . یعنی یه سری از گزینه ها اتوماتیک بالا میرن , این در صورتی میباشد که به شما حق تغییر در مقدار فرکانس رم + فرکانس سی پی یو + تایمینگ ها و .... داده میشود .
این دو حالت فقط تنظیمات رم را به صورت اتوماتیک انجام میدن عزیز . برای بالا بردن فرکانس سی پی یو باید خودتون دستی فرکانس مورد نظر را وارد نمائید .
@};-
از پاسخ مجددا سپاسگذاری میکنم.
سعی میکنم زیاد مزاحم نشم و سئوالاتی را که دیگه جوابی برایشان پیدا نمیکنم را بپرسم.
عزیز در مشخصات پردازنده قید شده فرکانس کاری 2.93 و در حالت ماکسیمم توربو به 3.6 افزایش میابد.
سئوالم اینست که این میزان افزایش از طریق نرم افزار خاصی در محیط ویندوز تنظیم میشود یا باز از طریق بایوس به صورت اتوماتیک انجام میشود و اگر از طریق بایوس سیستم افزایش میابد باید این تنظیمات اعمال شود یا بازم به صورت اتوماتیک انجام میشود؟
بر حسب تجربه شما در امورات افزایش فرکانس و ... آیا مبحث و منبعی به فارسی برای آموزش وجود دارد که بهم معرفی کنی؟
در آخر هم میخواستم بدونم برای این مدل مادربرد و پردازنده تنظیمات از قبل تست شده وجود دارد که بتونم بدون تست و با خیال راحت آنرا اعمال کنم؟
یک موردی که دلم میخواهد نظر شما را بدانم اینست که من قبلا پردازنده core2quad q9650 داشتم و مثلا با گرفتن i7 870 فکر کردم به نوعی سیستم را ارتقاء دادم.به نظر شما کدام پردازنده قویتر هستند؟
سلامنقل قول:
خواهش میکنم عزیز .
معمولا" از طریق بایوس با فعال کردن گزینه مورد نظر انجام میشه . یرای مین شما فکر کنم باید به قسمت advanced < advanced CPU settings مراجعه کنید . و دنبال cpu turbo_mode speed یا همچین چیزی باشید .
البته چون بنده با این مدل مین کار نکردم اطلاع دقیقی ندارم و به صورت تجربه از روی مین های دیگه شما را راهنمایی میکنم .;)
بعید میدونم عزیز . منبع فارسی معتبر وجود نداره و شما باید توی همین فروم ها دنبال آموزش باشید .
تمام لذت اورکلاک در این هست که شما با ذهن و افکار خودتون سیستم تون رو اورکلاک کنید عزیز :)
پس از چند بار تست کردن و رفتن به مرحله آزمون و خطا و بدست آوردن بهترین تنظیمات برای اورکلاک متوجه منظور بنده خواهید شد .
اصلا" هم اورکلاک خطرناک نیست . نهایتش با یه CLR_CMOS همه چی بر میگرده به روز اولش .
و الا با یه پروفایل لود کردن هم میشه اورکلاک انجام داد اما به نظر بنده هیچ لذتی نداره .
i7 870 تقریبا" 1-2 نسل از 9650 جلوتر هست و از تکنولوژی بهتری برخوردار هست . سوکت 1156 از مموری کنترلر بهتری برخوردار میباشد و شما روی رمها مانور بهتری دارید . پس انتخاب 870 نسبت به 9650 برتری دارد .
@};-@};-
ضمن تشکر از دوستان
بنده در تنظیمات بایوش فعلا گزینه x.m.p را انتخاب کردم و فرکانس رم را روی 1600 قرار دادم.البته با انتخاب گزینه دیگر امکان افزایش فرکانس رم تا 2133 نیز وجود داشت.
موردی که برایم سئوال شد اینست که با بالا بردن فرکانس رم تایمینگ هم افزایش پیدا کرد.به طوریکه در فرکانس 1066 گزینه dram frecuncy عدد 535 را نشان میداد و تایمینگ روی اعداد 7 بود و در هنگام بالا بردن فرکانس به باس 1600 گزینه dram frecuncy به عدد 800 افزایش یافته و تایمینگ هم روی اعداد 9.9.9.24 قرار گرفت.در جائی خوانده بودم که تایمینگ پایین نسبت به فرکانس بالا برتری دارد.آیا این مطلب صحیح است؟
مورد سئوال دوم اینکه کیفیت و سرعت و در واقع قدرت رم زمانیکه در باس 1066 با تایمینگ 7.7.7 قرار گرفت بهتر است یا زمانیکه در باس 1600 و تایمینگ 9.9.9.24 قرار گرفت بهتر است؟
مطلب دیگر اینکه با بال رفتن فرکانس رم گرمای کاری رم نیز تا حدودی افزایش پیدا کرد.آیا برای رم نیازی بع تهیه خنک کننده وجود دارد یا در این دما مشکلی برایش پیش نمیاید؟
از دوستی که این رمها را خریدم میگفت که این سری از رمهای ocz با باس 2000 دارای کیفیت بسیار بالائی هستند و قابلیت اور بسیار بالائی دارند.میخواستم نظر دوستان با تجربه را در این مورد بدونم.
درودنقل قول:
اگه بخام یخورده بچه گانه توضیح بدم این طور هست که شما زمانی که دارین تو باس 1333 کار میکنید در ثانیه حد اکثر 10.6 دهم گیگابایت بر ثانیه سرعت انتقال دیتا دارین و هر رم با توجه به کیفیت و ولتاژ کاریش میتونه تو این فرکانس در تایمینگ خاصی کار کنه
و زمانی که شما باس رم رو رویه 1600 بزارین در عمل رم باید 12.8 دهم گیگابایت بر ثانیه انتقال دیتا داشته باشه که این افزایش تایم به خاطره افزایشه انتقال دیتا میشه و همچنین در باس 2000 رمه شما بایذ 16 گیگابایت برثانیه انتقال دیتا داشته باشه
و کاره اصلی در اورکلاک رم هم همین نقطه هست
شما باید در فرکانس بالاتر با تایمینگ پایینتر کار کنید که برایه رسیدن به این باید از یه رمه با کیفیت و ولتاژ استفاده کنید
مثال رم هایه سیستم من تایم 6.8.6 در باس 1600 عمل میکنند و در باس 1333 میشه رویه 5.7.5 ران کرد بدونه تغییر در ولتاژ
و در باس 2000 با تام 8.10.8 با همون ولتاژ 1.5 کار میکنند
در صورتی که با ولتاژ 1.6 در همان باس 2000 با تایم 6.8.6 میتونند کار کنند
این قابلیت رمه شماست که باید تست زده بشه و در ولتاژ قابل تحمل و تایمینگ مورد نظر قرار بگیره
و دلیله این که اورکلاکرها مدام قطعه تعویض میکنند این هست که هر رمی کیفیت خاصی داره و حتی اگه از یه سری باشه ممکنه توانایی هایه مختلفی در فرکانس یا ولتاژ داشته باشن (البته نه زیاد )
دوست عزیزنقل قول:
در تکمیل صحبت های دوست خوبم جناب آقای مشقی باید عرض کنم که:
- مسلماً فرکانس بالاتر کارایی بیشتر سیستم شما رو در بر خواهد داشت. زمانی که شما فرکانس حافظه ها رو در عدد بالاتر قرار می دهید، تایمینگ هم افزایش پیدا خواهند کرد. به عبارت ساده تر برای هر رنج فرکانسی حافظه ها، مقدار ثابتی تایمینگ تعریف شده است. این درست هست که تایمینگ پایین بهتر هست، اما اگر شما بخواهید افزایش فرکانس و کاهش تایمینگ حافظه هاتون رو با هم داشته باشید، باید به صورت دستی تایمینگ ها رو در بایوس کاهش بدید. این رو هم در نظر داشته باشید که در بیشتر مواقع اگر بعد از افزایش فرکانس تایمینگ ها کاهش پیدا کنن، برای پایداری سیستم باید مقداری ولتاژ به حافظه ها اعمال بشن. این مورد جدای برخی از حافظه های باکیفیت هست که تا یک سطح مشخصی هم قابلیت افزایش فرکانس و هم قابلیت کاهش تایمینگ (هر دو با هم و هم زمان) رو بدون اعمال ولتاژ اضافی دارا هستند. در بیشتر حافظه های برند OCZ از تراشه باکیفیت و خوبی استفاده میشه که این مهم محدوده افزایش فرکانس و کاهش تایمینگ ها رو به کاربر خواهد داد.
نکته مهم در اورکلاک حافظه ها: اول افزایش فرکانس حافظه و تثبیت پایداری سیستم و دوم کاهش تایمینگ ها برای افزایش بیشتر پرفورمنس کلی سیستم باید در نظر گرفته شوند.
- درخصوص سئوال دوم شما، قطعاً زمانی که فرکانس 1600 با تایمینگ 9.9.9.24 رو ست کردید پرفورمنس حافظه ها و بطور کلی کارایی سیستم شما بیشتر خواهد بود. بنظر می رسه با فرکانس 1600 شما بتونید تایمینگ ها رو بصورت 8.8.9.22 یا 9.7.8.20 و در صورت کیفیت بالای حافظه ها تایمینگ 7.7.8.20 و یا 7.7.7.22 رو بصورت دستی ست کنید تا کارایی حافظه ها در فرکانس 1600 مگاهرتز بیشتر بشه. به خاطر داشته باشید که در فرکانس 1600 اگر تایمینگ ها رو کاهش دادید و با ناپایداری (بوت نشدن سیستم و یا Blue Screen) مواجه شدید، می تونید ولتاژ حافظه ها رو در گام های اندک افزایش بدید و پس از هر گام افزایش ولتاژ، تست پایداری بگیرید. اگر حافظه ها پایدار شده و در ویندوز در تست های مربوطه مشکلی پیش نیومد، می تونید با خیال راحت از فرکانس بیشتر با تایمینگ کمتر بهره ببرید.
- درخصوص سئوال سوم بله درسته، کلاً افزایش فرکانس (و یا ولتاژ) در هر المان الکتریکی / الکترونیکی با افزایش گرما همراه هست که باید به این نکته توجه ویژه ای کرد. اما در فرکانس 1600 مگاهرتز افزایش گرما اینقدر زیاد نیست که نیاز به استفاده از یک خنک کننده مجزا برای حافظه ها باشه. اگر امکان استفاده از یک خنک کننده مجزا برای حافظه ها رو دارید بهتر هست که برایدفع گرمای تولید شده و همچنین افزایش عمر ماژول های حافظه از اون استفاده کنید. اما اگر خنک کننده ای ندارید، ببه عقیده بنده نیازی به هزینه کردن نیست.
این رو هم در نظر بگیرید که در کاهش تایمینگ ها، حتی اگر بدون اعمال ولتاژ اضافی باشن گرما نیز مقداری افزایش پیدا خواهد کرد. حال اگر کاهش تایمینگ ها با اعمال ولتاژ اضافی همراه باشه، گرمای تولیدی به دو دلیل افزایش فرکانس و کاهش تایمینگ ها بالا خواهد رفت.
برای فرکانس های بالاتر (1866 و یا 2000) که به احتمال زیاد با افزایش ولتاژ صورت خواهد گرفت، حتماً به فکر خنک کردن ماژول های حافظه خود باشید.
موفق باشید. @};-
سلام بر تمام دوستان گل
انشالله همتون سالم و سلامت باشید و اوقات خوبی رو سپری بکنین !
اورکلاکر ها و دوستان من رمهامو ازفرکانس پایه 2400 به 2666 اور کردم و تایمینگها رو تاجایی جا داشته تنگ کردم 10,13,13,31 و گاهی اوقات 11,13,13,31 اما روی 10 هم استیبله با ولتاژ 1.65 حال من در برنامه ی Aida64 اون امتیازی که باید بگیرم رو نمیگیرم مثلا من انتظار دارم بالای 70k رید و رایت بزنه اما متاسفانه از 66kرایت و رید 60 به بالا نمیره ! مادربرد من رمپیچ بلک ادیشن 2011 هست رمها 2400 دومیناتور پلاتینیوم هستند با تایمینگ 10,12,12,31 رمها به صورت کواد هستند ! و هیچ مشکلی تو کواد نیست!بعضی از دوستان گفت باید ساب تایمینگها رو دستکاری کنم ساب تایمینگها همون ردیف دوم و سوم تو تایمینگهای رم فکر میکنم هست اما تمامی حروفش با سوکت های دیگه متفاوته حالا میخوام ببینم اونایی که تجربه دارن میتونن منو کمک کنن تو این ساب تایمینگها ؟!!!؟
با سلام خدمت اساتید
بنده میخواستم رمهای سیستم رو اور کنم و فرکانس اونا رو بالا ببرم، اما سیستم بوت نمیشه
قبلا روی همین برد، رم های Axtrom 1333 رو تا 1866 بدون کم و زیاد کردن تایمینگ و ولتاژ اور کرده بودم و سیستم هم کاملا پایدار بود
حدود 1 ساعتی بازی Assassin Creed رو بدون کرش بازی کردم، اما رم های جدیدم که Gskill Tridentx 2400 هست رو نمیتونم حتی ببرم روی 2666
مشخصات سیستم:
Maximus VI Extreme
Intel 4670K 4500
Gskill Tridentx 2400 10-12-12-31 1.65v
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
درود دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedram sharif [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رمها رو روی 2666 با تایمینگهای 11.13.13.35 و ولتاژ 1.67v بزارین باید صد در صد بالا بیاد ! تست کنین و خبر بدین @};-
g.skill باس 2400 سی ال 10 زیاد چیپ خوبی در نمیاد اگر میتونستین cl9 رو تهیه کنین بهتر بود ولی شما حالا انجام بدین انشالله بوت میشه
متاسفانه جواب نداد، میشه دوستان راهنمایی کنن کدوم قسمت رو بیشتر مورد توجه قرار بدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia& [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تایمینگ، ولتاژ یا موارد دیگه ای هم هست؟
رم های شما به صورت Single Side و part number xxxx2500xxxxxx با چیپ samsung از سری (Samsung B-rev: (K4B4G0846B می باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedram sharif [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رم شما بر خلاف گفته احسان عزیز (&nvidia) ماکسیمم در محدوده ای 2550~2600 به سختی استیبل می شود (که توصیه نمی شود)
از دوستان عزیز خواهشمندیم در صورتی که اطلاعات دقیق دارند راهنمایی کنند در غیر این صورت با کاربر فوق برخورد خواهد شد
با تشکر تیم مدیریت اورکلاکینگ هیروز @};-
ممنون از توضیحات شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Varand [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این یعنی رم هایی که خریداری کردم قابلیت اور شدن ندارند؟
اگر دارند لطفا یه راهنمایی بفرمایید.متشکرم
احسان جان دوست گلم این طوری نیست که یکی بخره از شانس خوب با بد در بیاد هر چیزی دلیل خاص خودش رو داره و به نوع چیپ استفاده شده بستگی داره و بهتره در مورد چیزی که اطلاعات نداری حداقل اشتباه راهنمایی نکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia& [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه که اصلا جای اورکلاک نداشته باشهنقل قول:
نسبت به مدلی که دارید خیلی کم میشه اورکلاک کرد
قبلا در مورد Gskill Tridentx 2400mhz cl 10 مفصل بحث کردیم که چه مدل از این رم ها با چه چیپ هایی پیدا میشه و چطور شناسایی کنیم
مراجعه به تاپیک زیر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
متعصفانه بدترین مدل ان رم ها وارد ایران شده
اگه با همین رم قصد اورکلاک 7/24 رو دارید با اقزایش کمی نهایت به 2500~2550 ختم میشه که با افزایش BCLK به صورت 104.2x24=2500 با کاهش BCLK به صورت 98.1x26=2550 استفاده کنید
با افزایش فرکانس ولتاژ رم را هم باید افزاش دهید برای استفاده 24h ولتاژ ماکسیمم تا 1.7v ، افزایش ولتاژ VTTDDR تا 0.8v در استیبل شدن کمک خواهد کرد
برای اطمینان از Stable بودن از برنامه hyper pi 32m استفاده کنید
سلام
میخواستم KINGSTONE hyperX Blu 1600 اورکلاک کنم
مادربرد من p67 pro3 هست
cpu 2500k
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود دوست عزیز @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط kaveh11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اطلاعاتتون برای اورکلاک رم درچه حد هست؟
با تایمینگ ها آشنایی دارین؟
به طور کلی برای اورکلاک دراین پلتفورم معمولا زیاد نمیشه فرکانس رم رو بالابرد! imc پردازنده شما محدودیت ایجاد میکنه
یک چیزهایی میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما لطف کنید بگید تایمینگ ها رو چند بزارم
فرکانس را تا چقدر میشه بالا برد ؟
همچنین ولتاژ چقدر باید باشه
رم هایه شما باس 1600 با تایم 9 و ولتاژ 1.65 هستند
و تو ایر بالاترین ولتاژ برایه استفاده 24/7 ولتاژ 1.7 هست
یعنی شما اول باید ببینید بدونه تغییر ولتاژ تا چه میزان میشه اور کرد
به طور مثال ولتاژ رم رو تو بایوس بزارید رویه منوال و تو همون 1.65 ست کنید
و باس رم ها رو از 1600 ببرید رویه 1800 تنظیمات رو سیو و ریست بدید
اگه سیستم تصویر داد و تونست تو باس 1800 با همون تایم 9کار کنه (که اکثرا نمیتونن)
اگه نکرد 2 راه هست
1 افزایش تایمینگ ( تایمینگ ها رو مثلا به این ترتیب بچینید - 10.10.10.27.37 و دوباره تو همون ولتاژ 1.65 تست بزنید
2 ولتاژ رو افزایش بدید که باید از 1.65 بزارید رویه 1.66 ببینید چی میشه
اورکلاک رم بیشترش آزمون و خطا هست پس شما ولتاژ رو از این حد بالا تر نبر و برایه شروع کار ببین که رمت چقدر توانایی داره
نمیدونم الان این استیبل هست یا نه ؟
ممنون
با چه ولتاژی به این رسیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط kaveh11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به ولتاژ دست نزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ست کردم روی 1.65
میشه گفت کیفیت رم ها خوب هستند و با این ولتاژ خو بالا اومدننقل قول:
باس الان شما 2133 هست
میتونید با نرم افزار مم تست یا MAxxmem تست پایداری بزنید
این نتایج تست MaxxMEM
از قرار معلوم استیبل هستنقل قول:
با صفحه مرگ یا ... مواجه نشدید
اگه میتونه تایمینگ ها رو تنگ تر کن
یکی یکی کم کن تا بفهمی کی کم میاره
کمتر از 10 11 10 27 نمیشه
دیگه بالا نمیاد
پیشنهاد من هم بازی با تایمینگ ها هست تا افزایش ولتاژنقل قول:
چون تو ولتاژ پایه تقریبا هیچ خطری رم رو تهدید نمیکنه و فقط احتماله بلو اسکریین هست
و برایه استفاده 24/7 خوبه
اگه کافی تون هست فکر کنم تو این باس برایه استفاده روز مره خوب باشه
واسه اطلاعات حرفه ای تر باید از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بخای راهنمایی کنه
تو این فروم فکر کنم از همه اطلاعات مموریش بیشتر باشه
من هم در همین حد بیشتر کار نکردم و زیاد رویه رم تمرکز نکردم
@};-
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشقله های کاری اجازه نمیده زیاد بیام سایت
divider های رم برای شما 8x 10.66x 13.33x 16x 18.66x 21.33x و الان از divider 21.33x استفاده می کنید 2133mhz cl 10-11-10-27 شاید stable نباشه
برای تست پایداری از برنامه hyper pi 32m استفاده کنید
در صورت unstable بودن ولتاژ رو تا 1.7 افزایش دهید و اگر Stable نشد روی 2133mhz cl 10-12-11-27 قرار دهید و دوباره hyper pi 32m تست بگیرید
یه شات هم از mem tweak it بگذارید تا بازده system رو به حد اکثر برسانیم
با تشکر @};-
دوست گرامی من پلفرم amd دارم که یه ولیج هست می ذارم تا سیستم را ببنید
مشکل من فرکانس رم هست من قصد کردم که پردازنده را اور کنم وقتی ضریب راافزایش دادم ویندوز بلوک اسکرین می شد بعد فرکانس رم را کاهش دادم تا سیتم پایدار شه و جواب داد حالا قصد دارم فرکانس را افزایش بدم
باید چیکار کنم تا سیستم جواب بده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان مشخصات قطعات من این هست
1- Gigabyte h81 ms2pv
2- رم simmtronics 1333 دوال بدون هیچ گونه هیت سینکی ولتاژ هم 1.5 هست با تایمینگ 24-9-9-9
3- cpu:4130
حالامن دیروز فرکانس رم رو روی 1600 گذاشتم و تایمینگ هم روی 29-11-11-9 به صورت اتوماتیک خود مین گذاشت و یه تست 45 دقیقه ای با Prime95 گرفتم سیستم مشکلی نداشت حالا چند تا سوال دارم
1- ایا این مقدار اورکلاک تاثیری داره ؟
2- اگر timing ها رو کم کنم ram خراب نمیشه از لحاظ حرارت و این جور مسائل ؟
3-تایمینگ رو حدودا روی چند میتونم بزارم ؟
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAMAT00 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان شما توی این حالت تاثیری مشاهده نخواهید کرد.
برای اینکه با افزایش فرکانس تایمینگ هم از 9 اومده روی 11.
شما بسته به چیپ رمتون میتونید روی این فرکانس تایمینگ 20-8-8-7 ست کنید.
از لحاظ خرابی هم میتونید توی محدوده ی امن کار کنید و تا 1.66 ولتاژ رم رو افزایش بدید.
ساب تایمینگ هم تاثیر زیادی داره اما از محدوده ی علم من خارجه :دی
Just Varand
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مرسی لطف کردید پاسخ دادید فقط یه چیز میخوام بپرسم
1- الان با همین ولتاژ رسیدم به 26-8-9-8 کدوم یکی از این اعداد از بقیه مهم تر هست ؟
@};-
2- الان نسبت به 24-9-9-9 بهتر هست عدد بالا ؟
3- تصویر زیرو نشون میده Fsb-dram روی 1:6 هست این مشکلی ایجاد میکنه با توجه به رم من از یه نفر شنیدم نباید از 1:1 بالاتر بره
اون 1:6 ضريب هست.
براي انتخاب فرکانس دلخواه با توجه به بيس و مولتي کاربرد داره و محدوديتي هم ايجاد نميکنه.
همه ي اعداد مهم هستند.
هر کدوم روي يه چيز خاص تاثير دارن.copy write read
الان بهتر شده ولي جا داره بهتر بشه
اون 26 رو 22 يا 20 ست کنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من بنده چندین بار در پیغام خصوصی در پیغام بازدید کننده به شما گفتم کلمات و جملات شما نامفهوم هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این قسمت هایی که پررنگ کردم به چه معناست!
در بخش اورکلاک AMD هم من راه حلش رو برای شما بیان کردم آن هم به دفعات.
ولی شما هر بار این موضوع رو دوباره مطرح میکنید.
برای یک اورکلاک خوب و سطح بالا باید از بورد های رده بالا و گران قیمت استفاده کنید هم چنین باید چیپ رم هم از کیفیت مناسبی برخوردار باشه.
وقتی قطعه ای کشش اورکلاک رو نداره فشار بیشتر بهش باعث سوختنش میشه.
برای بار چندم :
فرکانس رم شما هم اکنون برابر با 500 مگاهرتز است.
درسته که الان فرکانس رم شما پایین هست ولی چون فرکانس CPU NB بیشتری ست کردید کارایی رم شما نسبت به قبل (با فرکانس بیشتر) افزایش یافته.
ممنون هیچ کدام از ارقام پایین تر نمیاد گزینه آخر رو اگر پایین بیارم توی تست error میده @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برادر شما ولتاژ و افزايش دادي يا نه?
سلام استاد نه افزایش ندادم همون چون رمم هیت سینک نداره میترسم زیادی داغ کنه ؟؟نقل قول:
این تایمینگ روی 1.5 ولت هست 25-8-9-8 مین بورد هم توش نوشته 1.5 ولت ساپورت میکنه
خب معلومه پایینتر ست نمیشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAMAT00 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما تا ۱.۶۵ ولتاژ بده.
اونیم که نوشته ۱.۵ ولت ساپرت میکنه ولتاژ دیفالت هست.
وگرنه خیلی بیشتر از اینا میشه ولتاژ داد;)
سلام محمد جان
اینم آخرین تلاش با یه e7400
2.3v
فکر کنم برد محدودیت ایجاد میکنه... نظر بقیه اساتید هم همین هست؟؟
دوستان حرفه ای عزیز
یک عدد دی دی ار 2 رو تا مقدار 690 اور کردم میخواستم ببینم کسی نظری داره یا راهنمایی که بتونم بیشتر اور کنم یا همین مقدار دیگه اخرشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط metall_hero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام میلاد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط metall_hero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نتیجه خیلی خوبی گرفتی تبریک میگم ;)
شما زحمت بکش ضریب رمها رو کم کن و ماکس FSB این پردازنده رو پیدا کن تا به لیمیت FSB برخورد نکنی .
چون این پردازنده روی ایر همون حول و حوش 340 تا 360 FSB میخوره .
@};-
مرتضی جان ماکس اف اس بی سی پی یو 360 یا 365 بود
منظورتون از اینکه ضریب رم ها رو کم کنم چیه دقیقا؟
یه سوال دیگه اینکه dram termination
توی فرکانس رم تاثیر داره یا خیر؟
منظور همون مولتی رم یا divider هست عزیز .نقل قول:
با توجه به رمهای مختلف تاثیر که داره . یعنی با توجه به چیپ رمهای مختلف ممکنه تاثیر داشته باشه و ممکنه تاثیر نداشته باشه
با سلام به دوستان عزیز و اساتید گرامی
مادربورد سیستم من گیگابایت مدل GA-EP43T-USB3 هست
CPU سیستم هم E8500 با فرکانس 3.16 گیگاهرتز
و 2 عدد رم 2 گیگ کینگمکس DDR3 باس 1600 با تایمینگ CL9
مشکلم اینه که رم ها توی فرکانس 1333 کار میکنن تنظیمات بایوس رو به چه صورت تنظیم کنم تا رم ها در فرکانس 1600 کار کنن ؟
در قسمت مشخصات ساپورت رم مادربورد زده: Support for DDR3 1600 (O.C.)/1333/1066/800 MHz
عکس های تنظیمات بایوس:
CPU:
RAM:
ولتاژ:
ممنون میشم راهنمائی کنید
با تشکر @};-
با سلام.
این قسمتی که در عکس مشخص کردم رو از حالت اتو دربیارش.
به عبارتی روی اون قسمت اینتر کن تا ببینم چه گزینه هایی دارید.
به احتمال زیاد به صورت عدد نمایش داده بشه.
مثلا ضریب 4.8 یا همچین چیزی.
سلام خیلی ممنون از کمکتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این عکس HELP قسمت System Memory Multiplier (SPD) A
و اینم گزینه های System Memory Multiplier (SPD) A :
اون گزینه هائی هم که پیدا نیستن
4.00C
3.00A
4.00A
بازم ممنون @};-
سلام دوست عزیز
شما برای بالا بردن فرکانس رم میتونید از دو روش استفاده کنید .
اولین روش لود کردن پروفایل X.M.P میباشد یعنی گزینه Extreme profile memory X.M.P رو روی profile 1 بزارید :
دومین روش به صورت دستی میباشد , یعنی شما باید با افزایش FSB یا همون گزینه cpu host frequency(mhz) میتوانید از فرکانس رمها را افزایش بدید .
در این روش شما باید گزینه cpu host clock control را روی Enable قرار دهید , سپس گزینه cpu host frequency(mhz را از مقدار 333 به 400 افزایش بدهید و گزینه cpu clock ratio را روی مقدار 8 یا 8.5 تنظیم کنید .
بعد قسمت DRAM Timing Seleciable را از حالت Auto خارج کنید و تایمینگ ها را به صورت دستی وارد کنید یعنی همون 24-9-9-9 .
بعد به قسمت ولتاژها رفته و گزینه DRAM Voltage را روی 1.65 تنظیم کنید .
با تشکر @};-
با سلام خدمت شما دوست گرامی و با تشکر از کمکتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در روش اول Extreme profile memory X.M.P رو profile 1 تنظیم کردم که به صورت خودکار cpu host clock control فعال شد و cpu host frequency(mhz هم 400 شد و cpu clock ratio هم به صورت خودکار 7.5X400 شد و فرکانس CPU در 3000 مگاهرتز تنظیم شد که کمتر از فرکانس اصلی CPU که 3165 هست تنظیم شد بعد از Save و خروج، سیستم بالا نیومد و 20 بوق کوتاه و پشت سر هم زد و خاموش شد دوباره خودکار روشن شد و 30 بوق کوتاه زد و خاموش شد دوباره روشن شد ایندفعه بالا اومد که تنظیمات اعمال نشده بود به بایوس رفتم پیغام خطای قرمز رنگی فکر کنم در مورد W/H داده بود.
در روش دوم گفته های شما رو اجرا کردم ولی در قسمت افزایش ولتاژ، ولتاژ 1.65 موجود نبود و گزینه های 1.64 و 1.66 موجود بود که من 1.64 رو انتخاب کردم که سیستم دیگه بوق خطا نزد و خاموش نشد ولی وقتی که ویندوز میخواست بالا بیاد پیغام The missing windows system files رو داد که من restart کردم و تنظیمات قبلی و پیشفرض رو اعمال کردم که سیستم بالا اومد
در مورد روش دوم گزینه های Extreme Memory Profile (X.M.P و G(MCH) Ferecuency Latch و System Memory Multiplier در حالت AUTO قرار داشتن نباید تغییرشون میدادم؟
فقط یه سوال در رابطه با افزایش ولتاژ رم داشتم به نظر شما با توجه به اینکه 2 عدد رم من فرکانس اصلیشون 1600 هست و در سیستم من با فرکانس 1333 کار میکنن باز هم افزایش ولتاژ لازمه ؟
و قسمت Performance Enhance که دارای گزینه های Standard و Turbo و Extreme هست کاربردش چیه ؟
در قسمت ولتاژها گزینه Load Line Calibration چیه ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
بایوس هم برای خودش دنیائیه :-O
با تشکر @};-
سلام دوست عزیزم ، باید اول تست کنید اگر رم ها با فرکانس 1600 بدون ولتاژ پایدار بودند نیازی به ولتاژ نیست البته گمان نمیکنم بدون ولتاژ افزایش پایداری داشته باشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط EhsanCPU [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما سوال های آخر شما مربوط به پردازنده اصلی میشود و بحث آن در این تاپیک نمیباشد....
در زمینه اورکلاک پردازنده به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید:
با سلام خدمت مدیریت محترمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پست های من از قسمت (مشکلات رم) به این تاپیک (اورکلاک رم) منتقل شده من قصد اورکلاک رم رو ندارم
مشکل من اینه که رمهای من که فرکانسشون 1600 هست در سیستمم با فرکانس 1333 کار میکنن و من فقط میخوام تو سرعت واقعیشون یعنی 1600 کار کنن و قصد اورکلاک رم رو ندارم.
با تشکر فراوان
به هر حال دوست عزیزم وقتی صحبت از افزایش فرکانس رم میشود ( اورکلاک ) معنا پیدا میکند ، مشکلات در فرکانس و اورکلاک و همینطور سوال های بسیار شما در این قسمت پیگیری میشود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط EhsanCPU [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
داشتم فکر می کردم چقدر مفیده
اگر یک تاپیک جامع بطور اختصاصی در مورد کلد باگ وجود داشته باشه ;
تا هم توضیحات کاملی در موردش داده بشه ،
هم اینکه دوستان تجربیات یا اطلاعاتی که در این زمینه دارند رو به اشتراک بگذارند تا همگی استفاده کنیم : )
الان برام سوال پیش اومد که کلد باگ و رفتار چیپ های D9 چطور هست داستانش ؟؟
خیلی خوبه اگز اطلاعات دقیقی داشته باشیم : )
باسلام وعرضه خسته نباشید من میخوام رم سیستمو اورکلاک بکنم چجوری هست ؟وبرای تست پایداری ازچه برنامه ای استفاده میشه ؟اینم عکس ها
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب کار خاصی ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای این کار باید دنبال ضریب رم تو بخش اورکاکینگ بوردت باشی
الان ضریب رمت روی 6.66 ست شده. یعنی فرکانس رمای تو الان 1333 هستن.
طبق فرمول زیر :
667*2=1333
1333/200=6.66
1333 فرکانس رم تقسیم بر فرکانس پایه بورد که 200 بود میشه 6.66
در بعضی بورد ها این نماد به صورت ضریب هستش مثلا 4-5.33-6.66-8- و غیره یا به صورت محاصبه شده هستش که مینویسه 1333-1600-1866-2133-2200-2400-2600
کافیه این رقم رو زیاد کنی.
البته اورکلاک رم به کیفیت و نوع چیپ ها هم بستگی داره.
برای پایداری بیشتر برای فرکانس 1866 تایمنیگ 9-9-9-27 ست کن حالا یا پایین تر یا بالاتر معمولا با همین CL 9 یا 10 دیگه 1866 رو میزنن.
برای فرکانس 2000 Cl 10 یا بیشتز ست کن.
البته اول باید چیپ رمهای شما هم مشخص بشه.
هر سوالی هم داشتی در خدمت هستم.
با سلام
به تازگی مین رو و همچنین CPU رو تعویض کردم با همون رم های قبلی پاتریوت به امید اینکه بتونم فرکانس رم رو بالاتر ببرم ولی نمیدونم و یا شاید به احتمال زیاد من بلد نیستم
مین قبلی Z97 Pro4 بود وهمین رم ها و با CPU 1820 براحتی 2400 رو بدون تنظیم زمان تاخیر میزد ولی الان با این Cpu و مین جدید حتی سیستم بالا نمیاد چه برسه به تصویر دادن
فکر میکنید مشکل از کجا باشه دوستان ؟
i3 4330 + Z97 C
البته زیاد تلاش نکردم ولی با این وضعیت تونستم حدود 2220 روبا ولتاژ 1.55 (1.5 دیفالت) تست Wprime 1.55 رو پاس کنم توی 32M و CL هم از این پایینتر نمیادش که توی عکس میبینید، چه توی 2133 و چه 2220
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه چند تا راهنمایی بفرمائید من اعمال کنم شاید مشکل بر طرف شد
@};-
برای 2400mhz از divider 24x استفاده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تامینگ ها رو اول روی 2400mhz cl 11-13-13-35 بگذار بعد از Boot شدت 2400mhz cl 11-13-12-35 رو هم امنتحان کن
برای این که clock 11 هست tWCL رو هم دستی 8 بگذار
Voltage رم ها رو 1.6~1.65 بگذار
VTTDDR رو هم روی 0.825 بگذار
اگر boot نشد shot از تمام تامینگ ها بگذار
با عرض سلام رمهام g skill trident x 2400 با تاییمینگ 10 12 12 31 هستش چون مادربوردم با 2133 و تایمینگ 8 10 10 29 بوت میشه میخواستم از عزیزان بپرسم که برای پایینتر اوردن تایمینگها چه پارامترهایی رو باید تغییر بدم؟
واراند عزیز منتظر راهنماییتون هستم
رم های 2400mhz cl 10 tridentx بد ترین کیفیت رو های سامسونگ رو داشت این رم ها اکثرا ماکسیمم به 2550~2600 ختم می شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما از sandy bridge استفاده می کنید ؟؟؟ چون limit 2133 روی این سری بود
shot از تایمینگ ها بگذار تا راهنمایی کنم
با عرض سلام بله سندی هستش
tWCL = 6 تست کن اگه بوت نشد tWCL 7 بگذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tREFI = Dram Refresh interval رو تا 9999 بالا set کن (sandy bridge limit)
tRFC = Dram REF cycle time رو 110 ~ 120 بگذار
tRRD = 6
tWR = 10
tRAS = 18
tFAW = 22
tCKE = 4
بعد از اعمال تنظیمات فوق تست با hyper pi 32m بگیر برای stability
معذرت می خوام برای تاخیر سرم یه خورده شلوغ بود @};-
شما ببخشید مزاحمتون شدم
سلام دوستان:)
من امروز رم سیستم رو عوض کردم
و یک پک رم دوال 16 گیگ برند Geil خریدم.
Geil 16GB 2133 Evo Veloce Dual Channel
اینم مشخصات کامل سیستم هستش:
Main:MSI 970 G43
Cpu:AMD 560 X2 Unlock to B60 X4 3300MHz
CpuCooler:Green Buffalo
Ram: Geil 2133 16GB
HDD:Seagate 1TB SATA III
VGA:Gigabyte 5870 1GB DDR5
PSU :Green 600 EU
Monitor :LG W2053TQ Res 1600*900
الان با نرم افزار Cpu-Z که نگاه کردم .
فرکانس رم روی 800 مگاهرتز هستش که میشه 1600 مگاهرتز موثر با CL 11
الان میخوام این رم رو به فرکانس اصلیش برسونم یعنی 2133 باید چیکار کنم ؟
و رو پلتفرم فعلی بنده AMD AM3 فرکانس بالاتررم توی بازی ها مهمتره یا تایمینگ پایینتررم؟
پیشاپیش از تمام کسانی که کمک میکنند ممنونم.:)@};-@};-
سلام علی جان. شما از داخل تنظیمات بایوس مادربورد میتونی فرکانس رم رو بالا ببری روی پروفایل XMP بزار سپس فرکانس 2133 رو براش انتخاب کن. برای بازی فرکانس مهتر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Nemesis6 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تایمینگ رم من خیلی بالاست.
چه تغییراتی تو بایوسم بدم تا بره بالا؟
من زیاد وارد نیستم لطفا ساده تر توضیح بدین:-p
تاپیک آموزشش هم موجود هست؟
رم من جزو کدوم دسته طبقه بندی میشه؟
این تاپیک مربوط به رم منم میشه؟
عزيز شما بايد بريد تو بايوس و قسمت اورکلاک مادربرد.
يه قسمتي هست براي رم که ميتونيد ولتاژ و تايمينگ رو تغيير بديد.
بهتره يه شات از محيط بايوس بزاريد يا مدل مادربرد و رم رو ذکر کنيد
دکمه پرینت اسکرین تو محیط بایوس هم فعاله؟من بلد نیستم چجوری میشه از اونجا عکس گرفت:-pنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad775 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل مادر بردو رمم تو امضام هست
فلش رو نصب کن و وارد بایوس شو , بسته به اینکه مادربرد ات کدوم دکمه رو گفته , با زدن اش عکس میگیره از تب های مختلف بایوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر کنم F10 یا F12 هست و زمانی که عکس گرفتی ریخته میشه تو فلش
فلش رو که میزنم گزینه ای اضافه نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با گوشی عکس میگیرم میزارم اینجا
خب شما بايد بري توي advanced mode که اون پايين هست.
اونجا رو باز کن و برو تو ai tweaker...برو تو dram timing control اگه اشتباه نکنم.
از اونجا تايمينگ رو پايين بيار.
رم شما هيت سينک داره?
این گزینه ها رو پیدا کردم الان چطوری باید بیارم پایین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad775 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همه گزینه ها رو AUTO هستن.
بله هیت سینک داره
سلام دوستان
این مدل مادربردمه h97-plus asus
اینم مدل سی پی یو g3220
اینم از مدل رم kingston heperx Predator - 8GB Kit* (2x4GB) - DDR3 2133MHz CL11
الان توی تنظیمات ستاپ میرم میزان باس رم روی 1333 ست شده چطوری میتونم بدون اور کردن ستش کنم روی 2133؟
بار اولی هم هست که این کار رو میخوام انجام بدم خواهشا یه جوری توضیح بدید که بتونم انجامش بدم
خب بايوس شما که ماوس توش کار ميکنه روش کليک کنيد و بزاريد روي 9 ديگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با کيبور روش اينتر کنيد تغيير بديد.
سلام دوست گلم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hooman_per [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مادربرد شما فرکانس 1600 به بالا رو ساپورت نميکنه.
شما هم مثل دوست قبليمون بريد تو بايوس و تو قسمت dram frequency فرکانس رم رو بالاتر بياريد يا بزاري روي xmp که روي 1600 کار کنه.
براي فرکانس 2133 بايد مادربرد شما چيپست Z باشه
اونجا 20 تا گزینه هست.نقل قول:
کدومو باید بزارم رو 9؟
من یکم مبتدیم شرمنده:-p
فلش هم وصل میکنم با F12 پرینت اسکرینش فعال میشه ولی ارور میده عکس تو فلش زخیره نمیشه نمیتونم از بایوس عکس بگیرم:|
والا چه عرض کنم فروشنده که گفت میتونی از لیست کشویی بذاریش روی 2133 منم بهش گفتم که تو خود سایت سازندش زده تا باس 1600 رو ساپورت میکنه گفت نهنقل قول:
الانم رفتم گذاشتمش روی باس 1600 ولی بازم بالا نمیاد سیستم فقط روی 1333 بالا میاد
الان باید چیکار کنم؟
شما از بالا به پايين 4 تاي اول و تغيير بديد و تست بگيريد با ايدا.نقل قول:
به اين صورت :
9
9
9
24
اونا براي فروش خودشون ميگن ديگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hooman_per [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه xmp و پيدا کرديد از اين طريق عمل کنيد.
روي 1600 تايمينگ رو هم دستي وارد کنيد روي 9 قرار بديد
البته بالا نيومدن دلايل زيادي داره که من فقط الان دارم حدسي ميگم.
تو این منو 20 تا گزینه هست تقریبا.نقل قول:
از این 20 تا 4 تاش قابل تغییر هست(که به رنگ سیاه هست)
بقیه گزینه ها همشون رو AUTO هستن واصلا تغییر نمیکنن(رنگشونم سفیده)
چندتا گزینه اولم غیر فعاله الان عکسشو میزارم
شما گزينه ي ai overclock tuner و روي manual گذاشتيد يا نه?نقل قول:
وقتی فلش رو وصل میکنم و می خوام از بایوس عکس بگیرم این ارور میاد بخاطر همین مجبورم با گوشی عکس بگیرم:(
................
دوست عزي شما با cpuz از تب مموري تايمينگ و ببينيد و اسمش رو بنويسيد.
اونايي که 11-11-11-28 هست الان.
بعد همونا رو تو بايوس تغيير بديد.
اين ساده ترين روش هست
آقا اون گزینه های توی cpu z همشون غیر فعال هستن وبه صورت پیش فرض رو auto تنظیم شدن و تغییر نمیکنن.(از حالت auto در نمیان)
فقط همون 4 تا گزینه که دورش خط کشیدم قابل تغییر هستن.
ببخشید اگه اینقد سوال می پرسم.
به خاطر اینه که به دلیل وارد نبودن می ترسم تغییرات اشتباه بدم سیستم بالا نیاد.
اینکه اکثر گزینه ها غیر فعاله عادی هست؟روش خاصی هست برای فعال کردنشون؟
دوست عزیز بسیار خوبه که مادربورد شما ASUS هست منم همین رم رو دارم لیستی از تغییراتی که خودم برای تایمینگ رم ها تغییر داده ام میگذارم تا به بهترین پرفورمنس برسیدنقل قول:
فعال کردن نیاز نیست ! روی هر کدام که میخواهید تغییر دهید بروید سپس عدد وارد کنید. برای رم شما تنظیمات زیر پیشنهاد میشه.
@};-
ممنون داداش بعدالظهر که سیستمم تو دسترس هست تست می کنم جوابشو اینجا قرار میدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط یه سوال 2 روز پیش یه پیغام خصوصی بهتون دادم نخواستین جواب بدین یا پیغام نرسید بهتون؟:d
منتظر جواب هستم.نقل قول:
دوست عزیز قوانین انجمن به این گونه هست که پرسش در پیام خصوصی خلاف قوانین انجمن هست اگر سوالی دارید در انجمن مطرح کنید هم دوستانی بیشتری کمک میکنند و هم شاید سوال خیلی از کاربران دیگر باشد.
با احترام @};-
اخه سوالم یکم شخصی بود گفتم شاید تو انجمن بپرسم تذکر بدن:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا اون تنظیماتی که عکسشو گذاشتین رو کامل رو کاغذ نوشتم تا اعمال کنم.
فقط 2 تا سوال
اول اینکه رم شما 2 تا 2 گیگ هست مال من 2 تا 4 گیگ.
تنظیماتشون مشابه هست؟
سوال دومم اینکه فقط بجای auto میشه عدد تعیین کرد بقیه گزینه هارو چی کار کنم؟
مثلا تو گزینه اول ِDRAM CAS#latensy
چجوری CHA , CHB رو بکنم 9؟
بله دوست عزیز تنظیمات مشابه هست.نقل قول:
شما تنظیمات رو از روی عکس تغییر دهید همشو نیاز نیست تغییر بدین. برای تغییر هم روی گزینه مورد نظر برید و عدد وارد کنید.
اقا انجام دادم.نقل قول:
خشبختانه سیستم بالا اومد:d
فقط بعضی گزینه ها تو بایوس من بود تو بایوس شما نبود و بر عکس.
خلاصه 4 تا گزینه اول که شبیه هم بودو عوض کردم الان یه تست میگیرم نتیجشو میزارم اینجا:)
اقا تنظیماتو اعمال کردم.
سیستم بالا اومد یه بنچمارکم گرفتم ولی چند دیقه بعدش ری استارت شد.
دوباره وقتی بالا اومد ری استارت شد.
تنظیمات رو به حالت دیفولت برگردوندم درست شد.
این هم عکس از بنچمارک قبل از ری استارت شدن.
خب اينجا رم نياز به ولتاژ بيشتري داره.نقل قول:
ولتاژ بزاريد روي 1.6
ولتاژ چندمین گزینه هست؟نقل قول:
کدومو باید تغییر بدم؟
از رو عکسی که بالاتر آقا عرفان گذاشته میشه بگین کدوم میشه؟
ولتاژ این رم به صورت پیش فرض 1.65 ولت میباشد. اصلا نیاز به ولتاژ نیست ! :-؟ منم با همین ولتاژ دارم استفاده میکنم. شما بایوس مادربورد را آپدیت کنیدنقل قول:
عرفان جان اين چه رميه که با 1.65 روي فرکانس 1600 تايمينگ 11 داره:d
ارزونترين رم از اين بهتر عمل ميکنه خدايي :دي
:)) چی بگم والا اما من الان دارم فرکانس 2000 مگاهرتز با تایمینگ 8-8-9-24-1T با ولتاژ دیفالت استفاده میکنم ! احتمالا بستگی به کیفیت چیپ دارهنقل قول: