سلام محمد جان
اینم آخرین تلاش با یه e7400
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2.3v
فکر کنم برد محدودیت ایجاد میکنه... نظر بقیه اساتید هم همین هست؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام محمد جان
اینم آخرین تلاش با یه e7400
2.3v
فکر کنم برد محدودیت ایجاد میکنه... نظر بقیه اساتید هم همین هست؟؟
دوستان حرفه ای عزیز
یک عدد دی دی ار 2 رو تا مقدار 690 اور کردم میخواستم ببینم کسی نظری داره یا راهنمایی که بتونم بیشتر اور کنم یا همین مقدار دیگه اخرشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط metall_hero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام میلاد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط metall_hero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نتیجه خیلی خوبی گرفتی تبریک میگم ;)
شما زحمت بکش ضریب رمها رو کم کن و ماکس FSB این پردازنده رو پیدا کن تا به لیمیت FSB برخورد نکنی .
چون این پردازنده روی ایر همون حول و حوش 340 تا 360 FSB میخوره .
@};-
مرتضی جان ماکس اف اس بی سی پی یو 360 یا 365 بود
منظورتون از اینکه ضریب رم ها رو کم کنم چیه دقیقا؟
یه سوال دیگه اینکه dram termination
توی فرکانس رم تاثیر داره یا خیر؟
منظور همون مولتی رم یا divider هست عزیز .نقل قول:
با توجه به رمهای مختلف تاثیر که داره . یعنی با توجه به چیپ رمهای مختلف ممکنه تاثیر داشته باشه و ممکنه تاثیر نداشته باشه
با سلام به دوستان عزیز و اساتید گرامی
مادربورد سیستم من گیگابایت مدل GA-EP43T-USB3 هست
CPU سیستم هم E8500 با فرکانس 3.16 گیگاهرتز
و 2 عدد رم 2 گیگ کینگمکس DDR3 باس 1600 با تایمینگ CL9
مشکلم اینه که رم ها توی فرکانس 1333 کار میکنن تنظیمات بایوس رو به چه صورت تنظیم کنم تا رم ها در فرکانس 1600 کار کنن ؟
در قسمت مشخصات ساپورت رم مادربورد زده: Support for DDR3 1600 (O.C.)/1333/1066/800 MHz
عکس های تنظیمات بایوس:
CPU:
RAM:
ولتاژ:
ممنون میشم راهنمائی کنید
با تشکر @};-
با سلام.
این قسمتی که در عکس مشخص کردم رو از حالت اتو دربیارش.
به عبارتی روی اون قسمت اینتر کن تا ببینم چه گزینه هایی دارید.
به احتمال زیاد به صورت عدد نمایش داده بشه.
مثلا ضریب 4.8 یا همچین چیزی.
سلام خیلی ممنون از کمکتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این عکس HELP قسمت System Memory Multiplier (SPD) A
و اینم گزینه های System Memory Multiplier (SPD) A :
اون گزینه هائی هم که پیدا نیستن
4.00C
3.00A
4.00A
بازم ممنون @};-
سلام دوست عزیز
شما برای بالا بردن فرکانس رم میتونید از دو روش استفاده کنید .
اولین روش لود کردن پروفایل X.M.P میباشد یعنی گزینه Extreme profile memory X.M.P رو روی profile 1 بزارید :
دومین روش به صورت دستی میباشد , یعنی شما باید با افزایش FSB یا همون گزینه cpu host frequency(mhz) میتوانید از فرکانس رمها را افزایش بدید .
در این روش شما باید گزینه cpu host clock control را روی Enable قرار دهید , سپس گزینه cpu host frequency(mhz را از مقدار 333 به 400 افزایش بدهید و گزینه cpu clock ratio را روی مقدار 8 یا 8.5 تنظیم کنید .
بعد قسمت DRAM Timing Seleciable را از حالت Auto خارج کنید و تایمینگ ها را به صورت دستی وارد کنید یعنی همون 24-9-9-9 .
بعد به قسمت ولتاژها رفته و گزینه DRAM Voltage را روی 1.65 تنظیم کنید .
با تشکر @};-
با سلام خدمت شما دوست گرامی و با تشکر از کمکتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در روش اول Extreme profile memory X.M.P رو profile 1 تنظیم کردم که به صورت خودکار cpu host clock control فعال شد و cpu host frequency(mhz هم 400 شد و cpu clock ratio هم به صورت خودکار 7.5X400 شد و فرکانس CPU در 3000 مگاهرتز تنظیم شد که کمتر از فرکانس اصلی CPU که 3165 هست تنظیم شد بعد از Save و خروج، سیستم بالا نیومد و 20 بوق کوتاه و پشت سر هم زد و خاموش شد دوباره خودکار روشن شد و 30 بوق کوتاه زد و خاموش شد دوباره روشن شد ایندفعه بالا اومد که تنظیمات اعمال نشده بود به بایوس رفتم پیغام خطای قرمز رنگی فکر کنم در مورد W/H داده بود.
در روش دوم گفته های شما رو اجرا کردم ولی در قسمت افزایش ولتاژ، ولتاژ 1.65 موجود نبود و گزینه های 1.64 و 1.66 موجود بود که من 1.64 رو انتخاب کردم که سیستم دیگه بوق خطا نزد و خاموش نشد ولی وقتی که ویندوز میخواست بالا بیاد پیغام The missing windows system files رو داد که من restart کردم و تنظیمات قبلی و پیشفرض رو اعمال کردم که سیستم بالا اومد
در مورد روش دوم گزینه های Extreme Memory Profile (X.M.P و G(MCH) Ferecuency Latch و System Memory Multiplier در حالت AUTO قرار داشتن نباید تغییرشون میدادم؟
فقط یه سوال در رابطه با افزایش ولتاژ رم داشتم به نظر شما با توجه به اینکه 2 عدد رم من فرکانس اصلیشون 1600 هست و در سیستم من با فرکانس 1333 کار میکنن باز هم افزایش ولتاژ لازمه ؟
و قسمت Performance Enhance که دارای گزینه های Standard و Turbo و Extreme هست کاربردش چیه ؟
در قسمت ولتاژها گزینه Load Line Calibration چیه ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
بایوس هم برای خودش دنیائیه :-O
با تشکر @};-