@veyron@ من نمی دونم چطوری پاسخت بدم تستها گویا همه چیز هستش حتی سایتهایی که خود NVIDIA پرست هستند گذاشتم بازم قبول نداری
ادمی که خودش زده باشه بخواب نمیشه بیدارش کرد.
لازم شدم دوباره یاداوری کنم:
پست شماره 24 من بخون متوجه میشی از چه ورژنی GTX 980 TI EVGA SSC و ASUS GTX 980 StirX استفاده کردند تو این تست اون وقت بیا نظر بده بگو مدل های AMD همگی Non - Ref هستند . بعدش سایت اناند تستی که منتشر کرده است درایور بهینه AMD را برای این بازی استفاده نکرده است. حساب کن اگه ACEs فعال بودش FURY X حتی بالاتر از GTX 980 TI بودش
* نسخه اورکلاک شده GTX 980 TI حدود 16 درصد قوی تر از مدل مرجع Ref هستش اون وقت این عادلانه هستش که FURY X مرجع با یک EVGA SSC 980 TI مقایسه کنید تو تست TechReport به واقع و روشنی مشخص هستش که خوده Editor این سایت اعلام کرده است
** بازم باید به Veyron اعلام کنم که با این خراب کاری که Nvidia تو دو تا بازی دراورده ، از AMD جلوتر بوده از یک طرف موتور UE4 براساس دستورات Nvidia بهینه شده است و دوم سازنده هر دو بازی روابط نزدیکی برای پنهان کاری و ناتوان بودن Nvidia در DX12 داشتن که سرپوشی باشه برای این ضعیف بودن Nvidia در DX12
تو این تست اگر EVGA GTX 980 TI SSC فاکتور بگیرم مقدار Frame Rate Time حساب کنیم قطعا AMD ضربه وحشتناکی به NVIDIA زده است با این که وب سایت TechReport از دوستان و نزدیکان NVIDIA محسوب می شود برای اینکه Nvidia عقب نباشه از نسخه اورکلاک شده GTX 980 TI استفاده کرده است.
Editor وب سایت TR گفته اگه درایور جدید برای AMD منتشر شود قطعا کفه ترازو به نفع AMD بیشتر سنگینی خواهد کرد.
اینم تست دیگری از وب سایت دوست و فامیل Nvidia که همگی میشناسیم TechReport ، تو این تست اختلافات بین محصولات AMD بسیار کم هستش با اومدن درایور جدید بهتر خواهد شد کارت گرافیک R9 390 هم مثل بازی Ashes از خجالت GTX 970 در اومده است.
ببینم بازم می تونی این تستها رد کنی چون این تستهای فامیل NVIDIA هستش .