یک گرافیک 256 بیت خوب تو این رنج قیمت پیدا نمیشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یک گرافیک 256 بیت خوب تو این رنج قیمت پیدا نمیشه؟
BUS width تعیین کننده و ملاک اصلی برای قدرت کارت نیست شما اینقدر رو این قضیه مانور نده بهترین ها برای این رنج قیمت معرفی شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آخه این هایی که معرفی شدند زیاد با گرافیک خودم فرقی ندارن گرافیک خودم power color 2gb ddr3 6670 هست میخوام جوری ارتقا بدم که تا حداقل 1 سال دیگه تو هیچ بازی و نرم افزاری کم نیاره به نظر شما الآن بخرم یا بعدا ارزون تر میشه یا بودجه رو افزایش بدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما واقعا با 400 هزار تومن همچین توقعاتی دارید!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر هزینه بیشتری میتونید بکنید کارت 6850 و به خصوص 7770 رو در نظر بگیرید که تفاوت محسوسی با کارت فعلیتون داره
با سلام خدمت دوست عزیر.نقل قول:
شما می تونید حداقل یک 6850 بگیرید و روی اون فلش 6870 بزنید به همین راحتی کارتتون تبدیل به 6870 می شه.
تازه اگر اون رو هم اورکلاکش کنید تو بیشتر بازی ها ی سنگین سرعت در تنظیمات بالا سرعت فریم های خوبی رو می گیرید.
این در صورتی خوبه که شما حداقل یه پاور 600 واتی داشته باشین.
در غیر این صورت برین سراغ 7750 یا 7770 که نسبت به قیمتش خیلی خوبه.
7770 رو با درایو های مخصوص می تونید قدرتش رو بین 6850 تا 6950 بسته به بازی تصور کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این که شما گفتید 6850 بگیرید و روی اون فلش 6870 بزنید کارتتون میشه 6870 کاملا اشتباهه!!!اصلا چنین چیزی امکان نداره!!!;)
در ضمن برای کارت هایی مثل 6850 و 7770 یه پاور 500 وات واقعی زیادی هم هست!!!!!!
مقایسه 7770 با 6950 هم اصلا کار درستی نیست!!!کارت 6950 تقریبا چیزی حدود 1.5 برابر یا بیشتر، از 7770 قدرتمندتره!!!7770 تقریبا با 6850 هم قدرته!الآنم قیمت 7770 خیلی بالاست فکر میکنم دوروبر 500 تومن باشه تا همین چندروز پیش که برای خرید سیستم جدیدم رفته بودم همین حدودا بود!
@};-
سلام خدمت دوستان.
کارت گرافیک فعلی بنده asus geforce 9800gt 1gb ddr3 هست.
با بودجه ی دور و بر 200 چیزی میتونم پیدا کنم که از این برتری محسوسی داشته باشه؟
کارای گرافیکیه بنده شامل solid works و امثالهم و بازی میشه.
آخرین بازی من با این کارت most wanted 2 و battle 3 بود که رو حالته high روان کار میکرد.
ممنون
بهتره کارت گرافیک رو نگه داری،با 200 چیزی نمیشه پیشنهاد داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه به هیچ وجه با بودجه 200 هزار تومن کارتی بهتر پیدا نمی کنید.پیشنهاد می کنم دست نگه دارید و بودجه رو حداقل تا 400 هزار تومن افزایش بدید.با حدود 400 تومن کارت 6850 رو پیشنهاد میدم که خیلی از کارت خودتون قدرتمند تره و با حدود 500 کارت 7770 پیشنهاد میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
ممنونم دوستان عزیزم.
400 دیگه زیاده.:d
من زیاد وارد نیستم.
میخوام ببینم از لحاظ ساپورت بازی و نرم افزارهای جدید کارت خودم تو چه وضعیتیه.
directx و اینجور چیزا