سلام نوید جان ...
مطمئنا متفاوته ...
بله تاثیر خواهد داشت ... gt630 قدرتمندتر و پیشرفته تر از 9500gt هست ... تفاوت کاملا قابل لمس خواهد بود ...
عجب مثالی زدین ... من که سردر نیاوردم :d
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام نوید جان ...
مطمئنا متفاوته ...
بله تاثیر خواهد داشت ... gt630 قدرتمندتر و پیشرفته تر از 9500gt هست ... تفاوت کاملا قابل لمس خواهد بود ...
عجب مثالی زدین ... من که سردر نیاوردم :d
@};-
بنده كه تست كردم اصلا بهتر نشده بود! با نرم افزار فرپس و در چند بازي...
از ٣ بازي كه تست شد فقط در يك بازي تفاوت ها كاملا ملموس بود اونم اساسين ٣ بود كه به طور متوسط ١٨ فريم مي گرفت.
حامد جان يه كارت msi 6770 128 bit گير اورديم:d نظرتون چيه؟ قيمتشم ٣٥٠ تومان.
اين بايد خيلي قوي تر از ٦٣٠ باشه درسته؟ يه سوال ديگه هم داشتم اين كارت dx11 ساپورت مي كنه؟
باز هم بسيار تشكر.
سلام آقا نوید گل گلاب :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله عزیز دل این کارت دایرکس 11.1 ساپورت می کنه و خیلی از 630 قوی تره :d
الانم که گیر آوردی سریع بخرش تا نبردنش ، شکاره واقعآ ، الان با این قیمت یه 6670 هم به آدم نمی دن :|
NAVID OC > دوست عزیز داری با کنایه (تنه) صحبت می کنی یا درست مشاوره بده یا با کسی این گونه صحبت نکن.
----------------------------------------------
Hamed_Classic > حامد جان دوست من مشکل چیه الان درباره خرید کارت گرافیکی هست .
از لحاظ قدرت فکر کنم قویتر هست و دایرکس 11 از سری 5000 به بعد ساپرت میکنه.
سلام عزیزان
یه سوال داشتم از بین 7950 ها مال کدوم شرکت بهتره ؟ @};-
برندها هیچ فرقی با هم ندارن اون بستگی به بودجه شما داره . مخصوصا مدل های خاص از شرکت های مطرح MSI TF یا ASUS DCII و ....
مخصوصا کارتهای گرافیکی با برد مرجع .
من به شما پیشنهاد می کنم اگه خواستید کارت گرافیکی RADEON HD 7950 Boost Edition بخرید. تا نسخه معمولی.
یعنی شما میفرمایید از لحاظ دما و سر وصدا وقدرت ... فرقی ندارن ؟@};-
بردها مرجع با بردهای غیر مرجع Non -Reference کاملا با هم متفاوت هستند از نظر تهویه - PCB - کانکتورهای برق - سیستم خنک کنندگی مانند Heat Sink و .... با هم متفاوت هستند.
بردهای غیر مرجع به مراتب بهتر از مرجع هستند که براتون بالا توضیح دادم. خوب از نظر دما بردهای غیر مرجع از سیستم خنک کنندگی بسیار خوب استفاده می کنند و دفع حرارت سریع تر هست و فرکانس GPU و Memory هم به مراتب مقداری افزایش میابد.
یک نکته ای رو برای دوستان یا کاربران عزیز بگم اگه قصد خرید کارت گرافیک رده ارزان قیمت یا Entry - Level رو دارن مخصوصا کمپانی Nvidia برای بازی های کامپیوتری :
کارتهای 650 و 650 TI به بعد برای بازی ها مناسب هستند. با وضوح تصویر HD .
باید تفاوت میداشتید ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پردازنده سیستم مورد نظر رو هم بفرمایید ....
شما خودتون میفرمایید در یک بازی بهبود وجود داشته ... پس این یعنی تفاوت !
احتمالا به علت وجود گلوگاه بوده در بازیهای دیگر ...