msi z77a-gd55 قیمت اش 500 الی 600 هست. تو سایت زده بود 560
نمایش نسخه قابل چاپ
msi z77a-gd55 قیمت اش 500 الی 600 هست. تو سایت زده بود 560
نقاط قوت و ضعف این مادربردو بگین
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام بر همه من یه cpu 8120 amd دارم و یک کارت گرافیک سافایر 6950 2گیگ میخواستم بدونم مادربورد asus m5a97 برای این سیستم خوبه یا نه برای بازی سیستم
مادربورد های دیگی ای هم بود مثل msi 970a-g46 و ga-970a-d3 که این دوتای اولی گیرم نیومد و حالا موندم ببینم چی کنم صبر کنم یا همین ایسوس رو سفارش بدم ممنون میشم راهنماییم کنیم
چیپست h77 از رده خارج شده است،شما اگر قصد خرید مادربرد را دارید میزان بودجه و سوکت مورد نظر خود را محبت کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farokh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سری p8 شرکت asus همگی از کیفیت ساخت خوبی برخوردارند و تقسیم بندی در این رده(مثلا با پسوند le،v،v pro،......) بیشتر بر مبنای تفاوت در امکانات و قابلیت های جانبی نظیر اورکلاک بهتر می باشند.چیپست h77 همزمان با عرضه سری سندی بریدج اینتل با چیپست های دیگر نظیر p67 و z68 روانه بازار شدند و نسبت به رقیب های خود در رده پایین تری از نظر قابلیت اورکلاک برخوردارند.
مدل msi گزینه خوبی می باشد،بهتر بود میزان بودجه را تعیین می کردید تا بهتر می شد نظر داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط NBA2K2012 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حداکثر میزان بودجه 450 هزار توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط sword-master [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
msi 370هزار تومان ایسوس 400 تومان
msi z77a-g45نقل قول:
نوشته اصلی توسط nba2k2012 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sword-master [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داداش این که اصلا به cpu من نمیخوره سوکت 1155 اینتل مال من cpu fx 8120 amd سوکت am3+
اشتباه از بنده بود شما پست بالایی یعنی h77 را نقل قول کردید،برای همین بنده تصور کردم سوکت 1155 مد نظر دارید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nba2k2012 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Msi 990fxa-gd65 am3+ mb
ASUS M5A97 Pro Am3+ MB
دوستان قصد خرید مادربورد msi z77 g43 رو دارم اما اسلات های pci x1 این مادربورد دقیقا زیر و روی اسلات اصلی X16 هست گرافیک ام هم به راحتی یک
اسلات زیری x1 رو اشغال میکنه کارت صدای من titanium pro هست و باید رو اسلات X1 نصب شه با این وضعیت من نمیتونم رو اسلات x1 نصب کنم اش
و مجبورم از اسلات دوم x16 استفاده کنم حالا سوال اینجاست که در صورت نصب کارت روی اسلات دوم x16 پهنای باند اسلاتی که روش کارت گرافیکم
هست تبدیل به X8 میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز اولا که زیر 1% افت کارایی دارین اگه از اسلات 8x برای گرافیک استفاده کنید .
مورد دوم تا جایی که علم بنده جواب میده شما میتونی از همون اسلات 8x برای کارت صداتون استفاده کنید . یعنی کارت گرافیک روی اسلات 16x و کارت صدا روی اسلات 8x .