منم مشاوره میخواستم که بخرم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم مشاوره میخواستم که بخرم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
GA-P85-D3 و B85-G41 PC Mate چند تا کانکتور 4 پین برای فن کیس دارند؟
مدل گیگابایت سه عدد Header داره که دوتاش چهار پین و یکی سه پین هستش و مدل MSI نیز مانند مدل GIGA هستش تفاوت انچنانی ندارند
آقا بهزاد مطمئنی؟ آخه یه کاربر حرفه ای بهم گفت که هیچ کدوم از دو مدلی که گفتم کانکتور 4 پین برای فن کیس ندارند.فقط 3 پین دارند.گفت که توی دفترچه این مادربورد و همچنین عکسشون مشخصه.من که از عکسشون چیزی متوجه نمیشم.دفترچه هم دانلود نکردم چون زبانم خوب نیست:d
چیزی که تو سایت GIGABYTE و MSI زده خدمتتون عرض کردم این کاربر حرفه ای حتمنا از MSI و GIGABYTE علمشون در ساخت مادربرد از این دو شرکت بالاتر هستش
این تصویر نگاه کن دوتا Header چهار پین تو تصویر می بینی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یکی کنار اسلات PCI-EXP1 و دیگری کنار Front Panel Connector
در مورد گیگا توجیه شدم.اما در مورد MSI چی؟آخه گفتید MSI هم مثل گیگا هست از این نظر ولی ظاهرا فرق دارند یعنی MSI فقط یک هدر 4 پین برای کیس داره نه دو تا...آیا اینم میشه بررسی کنید و با عکس توضیح بدید لطفا؟
خوب مادربرد MSI هم یک Header 4 Pin کنار PCI -EXP1 داره و دوتا Header 3 PIN
خوب پس همون شد که گفتم.یعنی MSI فقط یک هدر 4 پین برای کیس داره.حالا سوالی که پیش میاد.ظاهرا MSI دو تا هدر 4 پین برای CPU داره درسته؟اگه درسته میشه یکی از فنهای کیس رو به هدر 4 پین اضافی CPU متصل کرد و کنترلش کرد؟
سلام می خواستم بدونم خرید کدوم یکی از مادربرد های زیر رو پیشنهاد می کنید ؟
GA-P85-Gaming 3
ASRock H97M Pro4
GA-P85-D3T
ASRock B85iCafe4
MSI B85-G41 PC Mate
Asus B85-Plus
MSI H97 PC Mate
دلیل اینتخاب رو هم بگید :)
بودجه اضافه کنید Z97 بگیر هم نداریم ته بودجه 330 ~ 350 است
کاربرد گیمینگ با رزولیشن 1368x768 هستش
کارت گرافیک Gigabyte R7-260x 2GB GDDR5 128 Bit O.C Rev 2.0
سی پی یو Intel Core i3-4130
رم Kingston HyperX Beast 8 GB Single Chanel 1333 CL 11 @ 1600 Mgh CL 9 1.5 V
پاور Green 380 EU
خنک کننده Deep Cool Gammaxx 200
مادربرد فعلی هم Asus H81-Plus
و یک سوال دیگ داشتم آیا ارزش ارتقاع مادربرد رو داره این قطعات ؟:(
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امتیاز سیستم من الان اینه آیا با ارتقاع مادربرد این امتیاز بالا میره ؟:(
بالا رفتن امتیاز چشم گیره یا خیلی کمه ؟:(
رو سرعت سیستم تاثیر داره ؟:(
درود
من توصیه نمی کنم مادربردتون ارتقاء بدید، به احتمال زیاد کاربرد شما بازیهای کامپیوتری می باشد اگه اشتباه نکنم خرید مادربرد جدید افزایش کارایی نخواهد داشت انچنان که شما فکر کنید، پیشنهاد من به شما این هستش کارت گرافیکتون بفروشید و مبلغی که دارید را اضافه کنید و یک کارت گرافیک مناسب برای بازی خریداری کنید.
به این صورت بگم خرید مادربرد جدید دردی را دعواء نمی کند