بودجه تا 600دارم نهایت 670الا700به خوام خرج کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برایه گیم میخوام
فناوری کروسفایرداشته باشه وsliهم داشت داشت نداشت نداشت مهم نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
بودجه تا 600دارم نهایت 670الا700به خوام خرج کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برایه گیم میخوام
فناوری کروسفایرداشته باشه وsliهم داشت داشت نداشت نداشت مهم نیست
کدوم از این بورد های X99 بهتر هست؟ MSI gaming 7 یا Gigabyte X99 Gaming 5 هر دو توی یه رنج قیمت هستن گیگا 20 دلار گرون تر. قیمتش برام مهم نی
من وقتم رو از سر راه اوردم چهار ساعت داشتم مشاوره میدادم به شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان چراجواب نمیدید باید بیشترهزینشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من شما پردازنده دارید؟ یا قصد خرید دارید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز من پردازنده دارم فقط مادربورد جدید میخوام بخرم چون مادربورد خودم هم زیادکیفیت نداره وهم نسبتا قدیمیه وهم ایراداته زیادی دارهنقل قول:
SABERTOOTH_990FX ASUS که از SLI/CROSS پیشتیبانی میکنه به قیمت 750.
ولی پیشنهاد من این هست که با کمی اضافه هزینه کلا از نسل HASWELL -R خریداری کنید. هزینه برای پلتفرم AM3 اشتباه هست برای یک گیمر
خوب حرف شما صحیح ولی چه کنیم ما عشق به amdداریم وهیچ وقت هم توبازی ها کم نیاورده amdنقل قول:
وممنون از راهنماییت
واین مادربورد اسلاتش pci x16 ورژن 2هست یعنی کلا amd اسلات ورژن 3نداره؟اونم بااین قیمت چجوریه اینتل مادربوردایه تومنیش
300
اسلات ورژن 3داره ولی amd نه
نه دوست من پشتیبانی نمیکنه. بهتر اینکه به سمت پلتفرم اینتل حرکت کنید
> دوست عزیز، همان طور که دوست خوبم عطاء گفتش هزینه کردن برای سوکت AM3 PLUS اشتباه هستش چون در اینده AMD برای سوکت FM2 Plus و K12 برنامه داره و پردازنده های جدید عرضه خواهد کرد و این سوکت بزودی از سبد محصولات AMD حذف خواهد شد.