سلام.بهترین مادربرد برای گیمینگ رو بهم معرفی منید لطفا خودم نظرم رو ASUS z97ها هستش ولی جایی رو نمیدونم که بفروشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.بهترین مادربرد برای گیمینگ رو بهم معرفی منید لطفا خودم نظرم رو ASUS z97ها هستش ولی جایی رو نمیدونم که بفروشه؟
> برای چه پلتفرمی میخواهید و مبلغ ای که میخواهید هزینه کنید چقدر هستش، هنوز مادربردها Z97 به صورت عمده و زیاد وارد کشور نشدن
قیمتش برام مهم نیست فقط اینتل باشه و سوکت 1150
شما پردازنده ات چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا خریدی
صحبت های شماکاملا درست ولی بنده قصد ارتقاع سیستم به مرور و بستگی به وضعیت مالی من دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس بااین برد می شه پردازنده های مناسب وقوی استفاده کرد این در حدود 500 هست ازاین بالاتر چی هست و می خوام اختلاف قیمت را ببینم
با تشکر
عاقلانه ترین انتخاب انتخابی که میتونی داشته باشی FX8350 هست به قیمت 650نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی شما با همین هزینه میتونی 4670 که از لحاظ معماری قدرتمند تره. و برای بازی اصولا اینتل ایده عال تر هست
چون هیچ بازی کدهای انجین اش نوشته نشده برای استفاده بهینه از 8 و یا حتی 4 هسته.
ببین من می خوام کل سیستمم رو ارتقا بدم یک وام 5 میلیون تومنی براش گرفتم .مادربرد خیلی برام مهمه و عاشق سری راگ ایسوس هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان شما مشاوره برای کل سیستم هم میخوای یا فقط مادربرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> همین طور عطاء دوست خوبم گفت، شما تغییر Platform بدید از AMD جدا شید بیایید سمت Intel و هزینه مناسبی تهیه کنید برای خرید یک کانفیگ بسیار خوب.
> پس شما الان 5 میلیون اوشلوق دارید برای خرید سیستم یا خیر ؟نقل قول: