ولکان همانطور که قبلا هم گفتم یک قابلیت عالی برای بازی های امروزه هست!! اما همانطور که همه میدونیم این فناوری گیمینگ هنوز به سطح عالی خودش نرسیده اون ASYNC هم نقش کمکی برای DX12 بازی میکنه با اون گندی که مایکروسافت زده. ولی خوب به هر حال فعلا در این API هم AMD سرع تر عمل کرده حرفی درش نیست. البته در مورد بازی DOOM به شخصه بازی و تموم کردم که دیگه اصلا مهم نیست ولکان داشته باشه یا نه ، در بخش چند نفره هم که مشکلی نیست بازی خیلی روان اجرا میشه. این یک کمک به فقیری همچون AMD هست که توانایی این و نداره خودش راه بره، مثال افلیجی هست که ویلچر میندازن زیرش :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
صحبت در مورد 1060 هست که با قیمت مناسب دمای قابل قبول و مصرف پایین طراحی عالی در نسخه مرجع یک انتخاب درست حساب میشه!!
اینکه AMD قبلا هم توی DX11 ضعف داشت چیزی از کارت های گرافیکبش کم نکرده که یک API کمکی ولکان بخواد چیزی از انویدیا کم کنه! در واقع تمام ادیتور ها هم گفت درایور انویدیا برای ولکان بهینه نیست. در مورد هیتمن هم دوست من ببین AMD چطور گند زده به بازی که با اون تنظیمات مرغی در DX11 هم نمیذاره انویدیا فریم بگیره ، البته اگر نسخه قبلی هم خاطرت باشه فریم از 75 در هیچ یکی از کارت های انویدیا افزوده نمی شد که بعد از چندین درایور این مشکل رفع شد. از واژه Gimp Works استفاده می کنی یک نظر هم به این بازی بنداز که AMD هیچ دست آوردی که به وجود نیاورده هیچ فقط خراب کاری کرده. البته بستگی داره که شما شخصا این عنوان ها رو تست کرده باشی یه فقط نمودار ها رو نگاه کنی.
@};-