سلام میگم خدمت همه دوستان..@};-
این اولین پستم تو فرومه..
میخواستم قبل از شرکت بدونم من که اکانت اف بی ندارم و نمیرم میتونم تو مسابقه شرکت کنم..؟
امیدوارم روزهای خوبی رو با دوستان اینجا تجربه کنیم..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میگم خدمت همه دوستان..@};-
این اولین پستم تو فرومه..
میخواستم قبل از شرکت بدونم من که اکانت اف بی ندارم و نمیرم میتونم تو مسابقه شرکت کنم..؟
امیدوارم روزهای خوبی رو با دوستان اینجا تجربه کنیم..
سلام. عضویتتون رو تبریک میگم.@};-
شما میتونید تو بخش دوم شرکت کنید.
اجباری به شرکت در هر دو بخش نیست.:)
سوال 1 :
3. Nick shih
سوال 3 :
4. دوازده هزار ساعت
سوال 5 :
4. اینترفیس PCI-E 3.0 و پهنای باند 4X
- با کدام یک از محصولات این کمپانی برخورد داشته اید؟به شخصه تا حالا تجربه استفاده از محصولات ازراک رو نداشتم..
- کدام یک از محصولات این کمپانی را تحسین می کنید؟از مادربردهای سری Z , X خوشم اومده ، ان شاالله روزی ازشون استفاده کنم..
با سلام
جواب سوالات:جا داره از تمامی مدیران سایت و شرکت ازراک بابت اجرای این مسابقه تشکر ویژه کنم
1: گزینه 3
2: گزینه 4
3: گزینه 4
4: گزینه 2
5: گزینه 4
6: گزینه 3
سلام
سوال 1 :3 Nick shih
سوال 2 :4 چهار
سوال 3 :4 دوازده هزار ساعت
سوال 4 :2 Ultra Dual-N
سوال 5 :4 اینترفیس PCI-E 3.0 و پهنای باند 4X
سوال 6 :3 Crystal Sound 2
سلام
جواب سوالات:
1: nick shin
2: چهار سری/کلاس
3: دوازده هزار ساعت
4: ultra dual-n
5: اینترفیس PCI-E 3.0 و پهنای باند 4X
6: crystal sound 2
یکی از دوستان مادربورد z97 این کمپانی رو داشت که در حد یکی دو ساعت باهاش کار کردم. تو این مدت کمی که باهاش کار کردم کاملا راضی بودم . توی فروم های دیگه هم خریداران این برند کاملا راضی بودن و کسی رو ندیدم که مشکلی با بردهای این شرکت داشته باشه. بنظرم تنها مشکلش تبلیغات ضعیفیه که نسبت به سایر برندها داره.
ممنون
سلام.
اول: Nick shih
دوم: چهار سری
سوم:دوازده هزار ساعت
چهارم:Ultra Dual-N
پنجم:اینترفیس PCI-E 3.0 و پهنای باند 4X
ششم: Crystal Sound 2
من فقط با مین بوردهای قدیمی ازراک کار کردم .اون زمان این مارک و آیویل برا خودشون شاخی بودن.الان هم که مشخصه عالیه محصولات جدیدش/
1) Nick shih
2)چهار
3)ده هزار ساعت4)Ultra Dual-N
5)اینترفیس PCI-E 3.0 و پهنای باند 4X
6) Crystal Sound 2
6
ما تو ایران خیلی به ندرت از یک کارت گرافیک به بالا استفاده میکنیم ای کاش به جای پرت های متعدد PCIe و حذف آنها یک برد با قیمت مناسب تر ابعاد کوچکتر و همچنین حفظ ظاهر عرضه میشد. مانند مادربورد A785GM-M شرکت ECS که من چهار ساله که دارم فوق العاده قوی با پرت های متعدد ابعاد مناسب و ظاهر فوق العاده با وجود هیت سینک های مختلف که به بالا بردن عملکرد بورد هم کمک
میکنند. امیدوارم ازراک هم که محصولاتش به همرا کیفیت مثال زدنی قیمت مناسبی هم دارن چنین محصولی را عرضه کند.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من جدیدا یک بورد Z87 OC Formula خریدم فوق العاده با کیفیت ظاهر عالی و بسته بندی کامل و بی نظیر ولی بخاطر ابعاد بزرگش داخل کیسی که تهیه کرده بودم جا نشد چون طبقه بندی ابعادش جزو دسته CBE بود که من اطلاع نداشتم و مجبور به خریداری یک کیس دیگه شدم
بعدش یک کولر برای سی پی یو گرفتم ولی به علت فاصله نزدیک اسلات PCIe به سوکت سی پی یو کارت گرافیک به کولر گیر میکرد که اینبار جای تعویض کولر مجبور شدم کمی از پره هاشو ببرم ولی با این حال ازش خیلی راضیم چون با این قیمت انصافا چیزی کم نذاشته و بی نظیره حتی مطالبی هم که تو سایت های خارجی خوندم به طور محسوس از رقباش با اینکه قیمت بالاتری داشن عملکرد بهتری نشون داده بود.
سوال اول:
3. Nick shih
سوال دوم:
4. چهار
سوال سوم:
4. دوازده هزار ساعت
سوال چهارم:
2. Ultra Dual-N
سوال پنجم:
4. اینترفیس PCI-E 3.0 و پهنای باند 4X
سوال ششم:
3. Crystal Sound 2