مبارکه حاجییییینقل قول:
نوشته اصلی توسط swat mehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
مبارکه حاجییییینقل قول:
نوشته اصلی توسط swat mehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-@};-
:d ممنون جناب اشراقی @};-
کم کم داره از این دنیا خوشم میاد :)):))
Cemetery wishes
بله این نکته واقعا جالب بود :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته ایشون تاریخ ثبت نام شون 2013 بوده و شانس باهاشون یار بوده
در هر صورت بازم به تمامی دوستان تبریک عرض می کنم
تا این لحظه تنها نیمی از دوستان به ارسال آدرس اقدام کردند، ممنون می شم در صورتی که با برندگان آشنایی دارید اطلاع دهید@};-
صاحب مینها هم مشخصات نفرستادن یعنی؟؟؟؟؟؟:-
فکر کنم اون نصفی بقیه مال پیج فیسبوک بودن، دیر به دیر چک میکنید اونجا رو :)
تصور می کنم خیر هنوز :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حداقل برنده بخش انجمن اورکلاکینگ هیروز ایمیلی نزده هنوز
بله دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط momas1200 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شاید حق با شماست
اقا چند روز صب کردیم دیگه اگه ایمیل نزده دوباره قرعه کشی کنید واسه مین :db-)
دوستان عزیز
ارسال جوایز با توجه به عدم ارسال ادرس از سوی تمامی برندگان به بعد از عید موکول شده است :)
با تشکر از حمایت ازراک و مسابقه .البته ما شانس زیادی نداشتیم انگار
سلام و خسته نباشید
سوال1: گزینه 3
سوال2: گزینه 4
سوال3: گزینه 4
سوال4: گزینه 2
سوال5: گزینه 4
سوال6: گزینه 3
دوست عزیز مسابقه تمام شده:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi angoti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شبتون بخیر
تا این لحظه این دوستان مشخصات و آدرس پستی برای ارسال جوایز در اختیار بنده قرار دادند، برای سایر برندگان ایمیل اطلاع رسانی ارسال خواهد شد
درصورت عدم پاسخ گویی مجدد قرعه کشی انجام خواهد شد
با تشکر @};-
آقای مهدی شیریان
آقای مسعود اقبالی
آقای معراج میرزا معصوم زاده
بخش پیج ازراک ایران:
آقای محمد حسن بحرانی
آقای محمد مسعودی
آقای متین زرگر
آقای رحمان کامرانی
آقای پژمان احمدی
جالبه این صاحب مینها کوشن:-p
کسی از دوستان آشنایی نداره باهاشون؟نقل قول:
در سایت های شهر سخت افزار و لیون هم اطلاع رسانی شده برندگان مسابقه فقط سایت سخت افزار مگ مونده یکی از دوستان زحمتش رو بکشه ممنون می شم
سلام مجدد ببخشید بقیه دوستان مشخصاتشون رو ارسال نکردن ؟
جایزشونو بدید مانقل قول:
:d:d
ظاهرا که نه.
من فقط دوس دارم آقایی که در بخش بخش فروم مین رو با تنها یک پست در فروم بردنو زیارت کنم...:d
I WANT MY PRIZE:((:((:((
مجدد قرعه کشی کنید .
دوستان عزیز
با دفتر ازراک صحبت کردم، چنانچه جوابی از سمت برندگان دریافت نکنیم مجدد قرعه کشی انجام خواهد شد :)
چه زمانی مجددا قرعه کشی انجام میشه ؟تا کی وقت دارن برای ارسال مشخصات اقدام کنن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این موضوع به نظر اسپانسر مسابقه بستگی داره دوست عزیزنقل قول:
ولی تصور نمی کنم خیلی طول بکشه و ایشالا تا قبل از پایان فروردین ماه جوایز به دست دوستان خواهد رسید @};-
امیدوارم اسپانسر فراموش نکرده یا نداده باشه
نه محمد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط asdaf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جوایز در اختیار سایت قرار گرفته منتظر ارسال مشخصات و آدرس هستیم
اینکه جوایز سایز عزیزان ارسال نشده به این خاطر هست که در قرعه کشی مجدد ممکن هست مادربرد برنده بشن :)
یعنی کلهم دوباره قرعه کشی انجام میشه و اونایی که مشخصات فرستادن هم دوباره با بقیه قرعه کشی میشن؟
بعد شاید ببرن شایدم نه و کلا حذف شن؛درسته؟:-?
یه کمی شفاف تر بگین ممنون میشم:-
مشخصات فرستاده شد
با تشکر از شما
بابا تبریکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farhad71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه مسعود جاننقل قول:
برنده مادربرد تا دیروز مشخصات ارسال نکرده بودند، مجدد برای مادربرد قرعه کشی بین تمامی شرکت کنندگان انجام می شد تا جایگزین برنده اصلی مشخص شود :)
ممکن بود شما که برنده گیم پد شدید در قرعه کشی مجدد مادربرد برنده بشید که بعد از تاخیر طولانی دوست عزیزمون برنده مادربرد مشخصات ارسال کردند @};-
سلام با تشکر از شما مشخصات ارسال شد.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farhad71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تبریک میگم فرهاد جان @};-
یکی دو روز دیگه طولش میدادی مادربرد پر پر می شد :d
خواهشا مدیران سایت اسامی دوستانی که مشخصات فرستادن رو اعلام کنن
چند نفر دیگه موندن ؟
داریم وارد اردیبهشت ماه میشیمااااااااا
سلام و عرض تبریک خدمت فرهاد عزیز
امیدوارم بتونی به خوبی ازش استفاده کنی و سال های سال بدون هیچ مشکلی برات کار کنه
جوایز دوستانی که مشخصات ارسال کردند شنبه براشون از طریق پست ارسال می شه و تصور می کنم دو یا نهایت سه روزه دریافت خواهند کرد :)
:d:d:d:dچنگنه خوب
فرستادین؟؟؟:d
چه زیبا گفت اکبر گلپا:
مـــــــــــــووووووی سپیدوووووووووو توی آینه دیـــــــــــــدممممممممم ، آهی بلنـــــــــــــــــــــد از ته دل کشیـــــــــــــــــدم :cower::chargrined::upset:
بی صبرانه منتظر رسیدن جایزه هستم :very_drunk::rolleyes:
دوستان عزیز جوایز برندگان ارسال شده و بایستی امروز یا نهایتا فردا دریافت کنید/ امروز که گذشت :-p
برخی از دوستان هم از بنده شماره پیگیری خواسته بودند باید من رو ببخشید مشغله کاری اجازه ارسال تک تک شماره های پیگیری رو نمی ده
ولی چنانچه برخی دوستان هدیه شون رو دریافت نکردند حتما برای پیگیری های بعدی در اختیارشون قرارمی دم :)
با تشکر
سلام سلام
ممنون از مدیران سایت overclockingheroes @};- و مدیران شرکت ASROCK @};-
جایزه دقایقی پیش به دستم رسید. کالای بسیار ارزشمند و بسیار بسیار با کیفیت :x
به امید پیشرفت تمامی سایت های سخت افزار کشور به خصوص سایت محبوب OCH @};-
ممنون از لطف همه ی دوستان @};-
تصاویر جایزه :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جیغ دست هورااااااااااا:d:d
موس پد ماهم رسید.با تشکر فراوان از اورکلاکینگ هیروز و البته ازراک جون:x:x:-*
در اولین فرصت ازش عکس میگذاریییییییییییییم
سلام مادربرد به دستم رسید.
ممنون از سایت اورکلاکینگ هیروز و ازراک:)
عکس از جایزه...
سلامنقل قول:
مبارکت باشه فرهاد جان :x@};-
یه دستی سوتی جیغی هورایی ! :d
خوشحالیتو بروز بده دادا، برو بچه ها از خودمونن :d
با تشکر از شما پد گیمینگ ما هم رسید :)
با تشکر از همی دست اندرکاران این مسابقه
پد گیمینگ به دست ما هم رسید و جنس بسیار باکیفیتی داره