دوست عزیز این روش از سوی ماکروسافت بسته شده است@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirmaziar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز این روش از سوی ماکروسافت بسته شده است@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirmaziar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان عزیزم ، یک سوال ذهن منو مشغول کرده..بنده نسخه ارجینال ویندوز 8 را دارم ..آیا نسخه 8.1 نیز باید خریداری بشه یا بصورت آپدیت در زمان عرضه رسمی برای بنده قابل دسترس خواهد بود.!!!
فرشاد جان به blue کاملا رایگان اپدیت میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرشاد عزيز شما همين الان ميتوانيد به همين روش ويندوز 8.1 رو فعال كنيد به جاي key بايد كليد ويندوز 8 رو بزنيد اين روش رو ماكروسافت براي key هاي retail ويندوز 8 باز گزاشته تا با كليد ويندوز 8 بتوانيد ويندوز 8.1 رو فعال كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام عرفان جان ، خوبی برادر؟؟... عزیز من متوجه منظور شما نشدم ..اما در کل من منتظر آپدیت از طریق خود ویندوز هستم ، شما میدونید دقیقا تاریخ رسمی ویندوز 8.1 کی هست!؟؟...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمیخوام 8.1 نصب کنم و ##### ویندوز 8 بزنم ، چون روش آپدیت خود ویندوز خیلی بهتر هست....باز هم ازت ممنونم دوست عزیزم//@};-
قربونت عزيزم. شما خوبي؟ تاريخ عرضه ويندوز 8.1 به صورت رسمي 17 اكتبر هست حدود 13 روز ديگهنقل قول:
دوستان بعد از گشت و گذار در نت به این فعال ساز برخوردم دوستان یه تست بکنند ببینند قابلیت فعال کردن داره یا نه؟
بعد از خارج کردن از حالت فشرده فایل Windows 8.1 Product Key Finder Ultimate v13.10.1 را از طریق Run as administrator اجرا می کنید سپس روی گزینه Key Activation Search Keys کلیک می کنید.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من این روش برای نسخه ی Enterprise هم جوابگو هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان بخوام نسخه ی Enterprise رو نصب کنم بنظرتون بهترین روش موجود در حال حاضر چی هست؟! بهتره صبر کنم تا ک.ر.ک معتبر ارائه شه یا روش های فعلی کافیه؟
### معتبر به نظرم خیلی بهتره.چند روز بعد از عرضه معمولا" میان.
دوستان آیا راهی هست بتونم که 8.1 پرو رو اکتیو کنم!ممنون میشم راهنماییم کنید